nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bunu alıyorum deminden beri. Araştırdım biraz işte modemi ve makinayı kapalı tutun, fişi de çekin bekleyin açın diyordu bunu yaptım 1 saat de bekledim olmadı, media sharing hedesini networkten kapatın dediler yine olmadı. PSN bakımdayken olurmuş bu bir de öyle diyorlardı o konuda bilginiz var mı? Yarın da devam ederse heralde servise vereceğim de yaşayan varsa burada (ve çözen tabi) bir yardımcı olsun, 2 gün daha cod oynayabileyim sonra zaten tatile gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yurtdışı gg şuan, belki o yüzden yapıyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 DNS, proxy falan bu tarz bi ayar elle ayarlanmışsa otomatiğe getirmeyi dene. Tam hatırlamıyorum hata kodunu da, bi keresinde tüm ayarlar doğruyken ve hatta yarım saat öncesinde çalışır vaziyetteyken sapıtıp süreklş hata vermeye başlamıştı benimki. Otomatik ayar yaptırıp bağlanabildikten sonra tekrar elle ayar yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yok ek bir ayar yapmamıştım hiç ya, kendi kendine ayarlamıştı valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende pati psnde yazdıydım psn patladı bugun.yoksa psden browserdan falan nete giriliyor netle alakası yok. bende kaç gundur girmemiştim.2 maç atayım dedim 2. maç yaptım hakkaten.sora patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ha iyi ben de benim makinada arıza var sanmıştım.. Neyse artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 düzelince söyle nilep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 wireless mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Uups görmemişim, ama fark etmişsindir zaten dün 11 gibi düzeldi. Wireless'tı evet ama Red'de de olduğuna göre PSN göçmüştür heralde hakkaten :) Sonra sorunsuz aldım fraglerimi, kendime geldim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 PSN forumlarını kontrol edin. genel arıza olduğu zaman hemen bi konu açıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar