Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XBOX 360 alacagim

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

sunu atliyorsunuz

jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz

simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum

sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor

NTFS deseniz alet desteklemiyor zaten eheueu

ps3 jailbreakin ciddi limitasyonlari var

zaten mmo dan vakit kalmiyor oyun oynamaya adam akilli, wii yi sene oldu acmiyorum tozlaniyor kosede filan, ayda 1-2 tane ps3 oyunu hem cok maliyetli olmiyor hemde arsiv oluyor cok guzel, 22 oyun olmus 16 ayda

memnunum gayet durumda, korsan indiricek kadar deger vermedigim oyunlari oynamiyorum zaten, vaktime yazik direk cok fazla oyun var cunki, bole issiz gucsuz ogrenci iken iyiydi o atraksiyonlar
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

sunu atliyorsunuz

jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz

simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum

sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor

şu kısmı anlamadım tam olarak,torrentlerde 15-20 gblık oyunlar görüyorum ben mgs 4 heavy rain filan. ne gibi limitasyonlar var tam olarak? xboxtaki firmware olayı kadar stabil deil mi mesela jailbreak? ben yaptırmayı düşünüyorum ama detaylı araştırma ihtiyacı duymadım pek internette hemen her oyunu gördükten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Benim verdigim satis rakamlari degil, kullanim rakamlari. O yuzden Wii ucuncu mesela en cok satmasina ragmen.

Elinizdeki argumanlar RRoD, artik olmadigini herkes biliyor yani. Konsol bozulmuyor demiyorum her elektronik alette arada bozulanlar olur, ama oyle buyuk capta bisey yok. Siz de biliyosunuz bunu yani.

Onun haricinde, daha cok satiyor, daha cok oynaniyor (bu en onemlisi bence), daha iyi online hizmeti var, telefon entegrasyonu var WP7 ile beraber, XNA mukemmel bisey PS3'te indie game olayina bakmadim, var mi onu bile bilmiyorum ama zannetmiyorum Xbox'taki gibi oldugunu piyasanin. Kinect eklentisi var ki bu move gibi sadece oyun oynamani saglayan bir dildo degil, ayni zamanda aleti kullanmana da yariyor, bu onumuzdeki sene icinde daha da gelisecek.

Xbox PS'dan daha cok oynaniyor insanlar tarafindan, oyunlarin satis rakamlari falan da ortada. O yuzden siz neyi trolluyonuz tam olarak anlamadim ben onu hehe. Sirket de babamin sirketi degil kotu yaptigi seyi ben de elestiriyorum, ama Xbox cok ama cok basarili bir urun. Bence siz de gidin birer tane alin da kurtulun su stressten.

Makbule, yavasla yoksa ayni hizla devam ediceksin yorungeye

aga xbox kullanicilarin cogunlugunun evinde PC kuramiycak yeto amerikalilar oldugunu dusunursek daha cok kullanilmasi normal

oyun suresi basari kriteri olsaydi dunyanin en iyi oyunu WoW olurdu heralde lol

konsollarda basari kriteri platforma cikan oyun sayisi ile satis rakamlaridir

wii xbox un iki kati kadar alet satmis, yazilim desen sektor lideri nintendo su anda rakamlarida verdim gecen ehueheu

en cok xbox la oyniyor insanlar, en iyi konsol bu o yuzden diye gezinmek turklerin final kaybedipte DUNYA 2. SI OLDUK SAHANEYIZ diye gezmesine benziyor lol

evinde PC si olan bir adamin xbox alma sebebi yok gibi bisi, oyun listeleri ortada, ben gamerim en fazla cesitte oyunu oynamak isterim

live icin PC de degilde XBOX da oyniyorum demek daha komik olur, PC de beles olan online hizmet xboxda parali lol, hemde PC de cok cok daha kaliteli hizmetler varken

korsan deseniz gene PC onde

ha evinde PC olmayan, karizma gozukmek icin kiytirik laptoplarla gezen bir adam icin en iyi tercih xbox olur, ona itiraz yok zaten de evinde PC olmiyan adam zaten bizden degildirki dsafsd
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Elinizdeki argumanlar RRoD, artik olmadigini herkes biliyor yani. Konsol bozulmuyor demiyorum her elektronik alette arada bozulanlar olur, ama oyle buyuk capta bisey yok. Siz de biliyosunuz bunu yani.

söylediklerinin çoğuna katılıyorum da abi zaten sıkıntı burda, rrod çözülmüş olsa dahi xbox türkiyede official olarak satılmadığından, bozuldu mu garantiden yaptıramıyosun. hele slim alınmayacaksa rrod büyük risk.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

kim ugrassin, sony tek mi kalsin? nintendonun pazari, kitlesi zaten belli.

yok ole bisi

gecen jenerasyon sony direk tekel konumundaydi, nintendonun 3. parti yazilimcilarin deger bile verip oyun yapmadigi minnacik bir kitlesi vardi bunun yaninda pazara direk cephe saldirisi ile zarar etme pahasina girmeye calisan microsoft gibi bir dev vardi, ilk xbox un basarisizligina ragmen bu ise milyonlarca dolar daha dokecegi bastan belliydi

nintendo akilli tabi, elindeki kaynaklar ve teknoloji sinirli sony ile ps1 ciktigindan beri rekabet edemez haldeyken hem sony hemde microsoft ile rekabet edebilicek gucu yoktu

cepheden dalmak yerine bypass yapmayi secti, wii yi bambaska bir hedef musteri kitlesi icin yaptiginda basta ne sony ne microsoft durumu anlamadi, ustune dalga gectiler

iki dev hergun birbirini yer iken nintendo dersine iyi calisti, dogru pazarlama yontemelri secip adam gibi tutundurma faaliyetlerinde bulundu ve kendi pazarini kendisi yaratti su anda neredeyse sony ve microsoftun toplami kadar konsol satmis, bu inanilmaz bir basari

microsoft ise amerika&kanada disina cikamadi, avrupada hizmetleri ve varligi sinirli, ps3 avrupada su anda xboxu hem oyun satislarinda hem konsol satislarinda coktan gecti, japonya pazarindan microsoft kendisi tutunamayip cekilmek zorunda kaldi ve cok kotu zarar etti bu surecte

donanimsal olarak kotu, medya olarak hala dvd kullaniyor ve yasini gostermeye basladi artik xbox, bunun yaninda microsoft bungie yi bile elinde tutamadi, molyneux tarafindan kenara itildi (fable 3 PC yi bile nasil efor ve para sarfedip geciktirdiler lol) birinci elden oyun ureticek durumda degil ve rekabet edicek durumu kalmadi

kinekt xbox in lifeline i su anda, o yuzden bu kadar delice sarildilar alete, 2 senedir konsolla ilgili butun sizlanmalar "kinekt gelecek konsol kurtulucak" diye yaklasiyorlardi zaten, eger kinekte ciddi anlamda 3. parti destegi olmaz ise MS ya yeni konsol kartini kullanicak yada piyasadan cekilicek kisaca, virallere bakmayin siz gecen 2ch da KINEKT GORDUM ALISVERIS MERKEZINDE, ONUNDE 15 DAKKA SIRA VARDI ANORMAL KALABALIKTI SAHANE OLMUS diye gezen bir caponu saniyesinde su sekil gittim dedigi alisveris merkezinden resimlerle bozdular

http://livedoor.2.blogimg.jp/hatima/imgs/a/8/a848470b.jpg

ayni saatlerde ps3 standi

http://livedoor.2.blogimg.jp/hatima/imgs/9/2/9213bdd4.jpg

viral boyle isliyor iste afasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

Viktor said:

sunu atliyorsunuz

şu kısmı anlamadım tam olarak,torrentlerde 15-20 gblık oyunlar görüyorum ben mgs 4 heavy rain filan. ne gibi limitasyonlar var tam olarak? xboxtaki firmware olayı kadar stabil deil mi mesela jailbreak? ben yaptırmayı düşünüyorum ama detaylı araştırma ihtiyacı duymadım pek internette hemen her oyunu gördükten sonra.

yahu bişey sorduk arkadaş şurda. troll'lemeye,fanboyluğa gelince wall of text döşüyosunuz bi sayfa,biri bişey sorunca cevap vermiyosunuz lol -_-
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...