Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yörünge evim zaten np balmer bile daha taraflıdır senin yazdıklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 penth kusura bakmada , son 1-2 yılda birkez bile microsoft'u kötülediğini görmedim. Aksine en ufak ve gereksiz gelişmeleri bile kutluyorsun. Yani Xbox tartışmalarında beni PS3 fanboy diye takmayanlar varsa, seni de bu yüzden kimse takmıyor asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ahah abi kalpler kirilmasin ya, bu Kaede ve Viktor cok sevimli insanlar o yuzden gaza geliyorum ben de. Adamlar uzun bacakli japon kizi gorucem diye PS3'ten vazgecemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sunu atliyorsunuz jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor NTFS deseniz alet desteklemiyor zaten eheueu ps3 jailbreakin ciddi limitasyonlari var zaten mmo dan vakit kalmiyor oyun oynamaya adam akilli, wii yi sene oldu acmiyorum tozlaniyor kosede filan, ayda 1-2 tane ps3 oyunu hem cok maliyetli olmiyor hemde arsiv oluyor cok guzel, 22 oyun olmus 16 ayda memnunum gayet durumda, korsan indiricek kadar deger vermedigim oyunlari oynamiyorum zaten, vaktime yazik direk cok fazla oyun var cunki, bole issiz gucsuz ogrenci iken iyiydi o atraksiyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 4gbdan büyükse bir part, internala atıyorsun external yerine, tek problem bu, hatta daha güzel çalışıyor kimsede exclusiveleri felan direk kopya indirip oynamaz zaten, xbox yüzünden geliştiricilerin tecavüz ettiği oyunları inadına kopya indireceksin, asıl amaç o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Viktor said: sunu atliyorsunuz jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor NTFS deseniz alet desteklemiyor zaten eheueu ps3 jailbreakin ciddi limitasyonlari var şu kısmı anlamadım tam olarak,torrentlerde 15-20 gblık oyunlar görüyorum ben mgs 4 heavy rain filan. ne gibi limitasyonlar var tam olarak? xboxtaki firmware olayı kadar stabil deil mi mesela jailbreak? ben yaptırmayı düşünüyorum ama detaylı araştırma ihtiyacı duymadım pek internette hemen her oyunu gördükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penthesilea said: Benim verdigim satis rakamlari degil, kullanim rakamlari. O yuzden Wii ucuncu mesela en cok satmasina ragmen. Elinizdeki argumanlar RRoD, artik olmadigini herkes biliyor yani. Konsol bozulmuyor demiyorum her elektronik alette arada bozulanlar olur, ama oyle buyuk capta bisey yok. Siz de biliyosunuz bunu yani. Onun haricinde, daha cok satiyor, daha cok oynaniyor (bu en onemlisi bence), daha iyi online hizmeti var, telefon entegrasyonu var WP7 ile beraber, XNA mukemmel bisey PS3'te indie game olayina bakmadim, var mi onu bile bilmiyorum ama zannetmiyorum Xbox'taki gibi oldugunu piyasanin. Kinect eklentisi var ki bu move gibi sadece oyun oynamani saglayan bir dildo degil, ayni zamanda aleti kullanmana da yariyor, bu onumuzdeki sene icinde daha da gelisecek. Xbox PS'dan daha cok oynaniyor insanlar tarafindan, oyunlarin satis rakamlari falan da ortada. O yuzden siz neyi trolluyonuz tam olarak anlamadim ben onu hehe. Sirket de babamin sirketi degil kotu yaptigi seyi ben de elestiriyorum, ama Xbox cok ama cok basarili bir urun. Bence siz de gidin birer tane alin da kurtulun su stressten. Makbule, yavasla yoksa ayni hizla devam ediceksin yorungeye aga xbox kullanicilarin cogunlugunun evinde PC kuramiycak yeto amerikalilar oldugunu dusunursek daha cok kullanilmasi normal oyun suresi basari kriteri olsaydi dunyanin en iyi oyunu WoW olurdu heralde lol konsollarda basari kriteri platforma cikan oyun sayisi ile satis rakamlaridir wii xbox un iki kati kadar alet satmis, yazilim desen sektor lideri nintendo su anda rakamlarida verdim gecen ehueheu en cok xbox la oyniyor insanlar, en iyi konsol bu o yuzden diye gezinmek turklerin final kaybedipte DUNYA 2. SI OLDUK SAHANEYIZ diye gezmesine benziyor lol evinde PC si olan bir adamin xbox alma sebebi yok gibi bisi, oyun listeleri ortada, ben gamerim en fazla cesitte oyunu oynamak isterim live icin PC de degilde XBOX da oyniyorum demek daha komik olur, PC de beles olan online hizmet xboxda parali lol, hemde PC de cok cok daha kaliteli hizmetler varken korsan deseniz gene PC onde ha evinde PC olmayan, karizma gozukmek icin kiytirik laptoplarla gezen bir adam icin en iyi tercih xbox olur, ona itiraz yok zaten de evinde PC olmiyan adam zaten bizden degildirki dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ha bu arada microsoft oyun sektörünün melih gökçeğidir bu arada, makineyi fazla satalım diye kopya oyunlara göz yumandır. Nasıl olsa onlinedan emiyor milleti lulzonlineoyun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penthesilea said: Elinizdeki argumanlar RRoD, artik olmadigini herkes biliyor yani. Konsol bozulmuyor demiyorum her elektronik alette arada bozulanlar olur, ama oyle buyuk capta bisey yok. Siz de biliyosunuz bunu yani. söylediklerinin çoğuna katılıyorum da abi zaten sıkıntı burda, rrod çözülmüş olsa dahi xbox türkiyede official olarak satılmadığından, bozuldu mu garantiden yaptıramıyosun. hele slim alınmayacaksa rrod büyük risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penthesilea said: Adamlar uzun bacakli japon kizi gorucem diye PS3'ten vazgecemiyorlar. http://img691.imageshack.us/img691/4015/360heroes.jpg http://img152.imageshack.us/img152/9203/ps3heroes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ne cinssiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penth, geçen bir haber duydum "MS Bluray koyabilir 360'a" diye. Doğruluk payı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 microsoftun uğraşmaması gereken pazarlar var. Konsol da bunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kim ugrassin, sony tek mi kalsin? nintendonun pazari, kitlesi zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sony her türlü yönetiyo o pazarı xbox olsa da olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LathspeLL said: Penth, geçen bir haber duydum "MS Bluray koyabilir 360'a" diye. Doğruluk payı nedir? böyle birşey microsoft'un resmen sony'nin üstünlüğünü kabul etmesi demektir asdfasd MS-Ray adıyla DVD sürücü çıkarır piyasaya xbox'a koyar, yine blu-ray'e geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Worldwide sales figures Wii – 75.90 million as of 30 September 2010 Xbox 360 – 44.6 million as of 30 September 2010 PlayStation 3 – 41.6 million as of 30 September 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penth'e yazdim da mesajlarim gitmedi adama, buradan sorayim en guzeli. Bu natal project muhabbeti icin sadece aksesuar alip eski xbox 360 ile kullanabiliyor muyuz yoksa bambaska yepyeni bir konsol urunu mudur bu meret ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok tek basina aparat bu, alip takiyosun, ama her xboxa uyar mi eskilerine takilmiyo gibi bi durumu olur mu bilmem, detaylari kendi seysinden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/778/e83/f66/65f/581/d30/433/854/69b/d98/62_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: kim ugrassin, sony tek mi kalsin? nintendonun pazari, kitlesi zaten belli. yok ole bisi gecen jenerasyon sony direk tekel konumundaydi, nintendonun 3. parti yazilimcilarin deger bile verip oyun yapmadigi minnacik bir kitlesi vardi bunun yaninda pazara direk cephe saldirisi ile zarar etme pahasina girmeye calisan microsoft gibi bir dev vardi, ilk xbox un basarisizligina ragmen bu ise milyonlarca dolar daha dokecegi bastan belliydi nintendo akilli tabi, elindeki kaynaklar ve teknoloji sinirli sony ile ps1 ciktigindan beri rekabet edemez haldeyken hem sony hemde microsoft ile rekabet edebilicek gucu yoktu cepheden dalmak yerine bypass yapmayi secti, wii yi bambaska bir hedef musteri kitlesi icin yaptiginda basta ne sony ne microsoft durumu anlamadi, ustune dalga gectiler iki dev hergun birbirini yer iken nintendo dersine iyi calisti, dogru pazarlama yontemelri secip adam gibi tutundurma faaliyetlerinde bulundu ve kendi pazarini kendisi yaratti su anda neredeyse sony ve microsoftun toplami kadar konsol satmis, bu inanilmaz bir basari microsoft ise amerika&kanada disina cikamadi, avrupada hizmetleri ve varligi sinirli, ps3 avrupada su anda xboxu hem oyun satislarinda hem konsol satislarinda coktan gecti, japonya pazarindan microsoft kendisi tutunamayip cekilmek zorunda kaldi ve cok kotu zarar etti bu surecte donanimsal olarak kotu, medya olarak hala dvd kullaniyor ve yasini gostermeye basladi artik xbox, bunun yaninda microsoft bungie yi bile elinde tutamadi, molyneux tarafindan kenara itildi (fable 3 PC yi bile nasil efor ve para sarfedip geciktirdiler lol) birinci elden oyun ureticek durumda degil ve rekabet edicek durumu kalmadi kinekt xbox in lifeline i su anda, o yuzden bu kadar delice sarildilar alete, 2 senedir konsolla ilgili butun sizlanmalar "kinekt gelecek konsol kurtulucak" diye yaklasiyorlardi zaten, eger kinekte ciddi anlamda 3. parti destegi olmaz ise MS ya yeni konsol kartini kullanicak yada piyasadan cekilicek kisaca, virallere bakmayin siz gecen 2ch da KINEKT GORDUM ALISVERIS MERKEZINDE, ONUNDE 15 DAKKA SIRA VARDI ANORMAL KALABALIKTI SAHANE OLMUS diye gezen bir caponu saniyesinde su sekil gittim dedigi alisveris merkezinden resimlerle bozdular http://livedoor.2.blogimg.jp/hatima/imgs/a/8/a848470b.jpg ayni saatlerde ps3 standi http://livedoor.2.blogimg.jp/hatima/imgs/9/2/9213bdd4.jpg viral boyle isliyor iste afasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lan 2 cumleyle anlat sunlari, wot okumuyorum. ozellikle araya capsle biseyler yazip resim koyduklarini direk geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Anubisath said: Viktor said: sunu atliyorsunuz jailbreak illaki fat32 istiyor, fat32 dede dosya limitleri var malum, 4gb dan buyuk dosya yapamiyorsunuz simdilik o yuzden basit oyunlar calisiyor jailbreakli ps3 lerde, 4gb i gecen imajlari okutmak mumkun degildi hala, parcalara bolucez imaji filan diye konusuyorlardida ne oldu en son bilmiyorum sony nin kendi disk formatini ise hala kiramadilar, jailbreak zaten sistemin tamamen kirilip cozulmesinden cok backdoor direk, ha jailbreak yaptilar onuda kirarlar diye bisey yok hala kirilamadi, kirilamiyor NTFS deseniz alet desteklemiyor zaten eheueu ps3 jailbreakin ciddi limitasyonlari var şu kısmı anlamadım tam olarak,torrentlerde 15-20 gblık oyunlar görüyorum ben mgs 4 heavy rain filan. ne gibi limitasyonlar var tam olarak? xboxtaki firmware olayı kadar stabil deil mi mesela jailbreak? ben yaptırmayı düşünüyorum ama detaylı araştırma ihtiyacı duymadım pek internette hemen her oyunu gördükten sonra. yahu bişey sorduk arkadaş şurda. troll'lemeye,fanboyluğa gelince wall of text döşüyosunuz bi sayfa,biri bişey sorunca cevap vermiyosunuz lol -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 iso falan diil, direk klasor seklinde atıyorsun oyunları hdd'e, o yuzden 4gb problemi olmuyor diye biliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Makbule said: ama halo var onlarda halo halo ordaki tüm exclusivelerden iyi halo halo halo halo halo halo oyun tarihinin 1 numarası http://www.youtube.com/watch?v=kvanJYOGlus&feature=grec_index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar