Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 alet hakkinda Xbox 360 Elite Üründe 1.71 FW yüklü olup microsoft'un yeni geliştirdiği kinect oyunlarının oynanabilmesi için gereken en son çıkan 2.0.12661 dashboard versiyonu yüklüdür. kinect uyumlu dedigi ben bununla o video daki gibi oyunlari oynayabilecekmiyim ? bide 3k hatasi verirmi bu bi oncekini o yuzden korkup satmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 verir, 3K'sız xbox olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 jasperlarla beraber 3 kırmızı sorunu ortadan kalktı denebilir. bi sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sorun yasayabilirsin, onu biz bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben ağustosta aldım neredeyse aynısından, halen bir sorun çıkmadı. böyle gidersse çıkacak gibi de gözükmüyor nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 3K yasamazsin, tarihi bisey o Elite yerinde Slim almani oneririm ama. Kinect oyunlarini oynaman icin de Kinect sensorunu alman gerekiyor, ama evet Kinect'i o alete takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bilgisayarın yokmu niye xbox alıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 penthviral said: 3K yasamazsin, tarihi bisey o http://www.youtube.com/watch?v=X7AMf92r5eI&feature=player_embedded http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/045/204/original/coolface.jpg?1270142903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi olunca video cekip youtube a konulacak kadar ender bisey olmus iste. son zamanlarda playstationlar xboxlardan daha cok sorun cikariyor diye okumustum bi yerde. onu gectim de, hikaye anlatmayin kankutlar, xbox 360 > ps3. bir sonraki nesilde basarilar dileriz sony'e. said: According to the market researcher, Microsoft's Xbox 360 is the most-used console when measured by its share of total usage minutes, capturing 23.1 percent of gaming time. It is followed by the PlayStation 2 with 20.4 percent of usage time and the Nintendo Wii with 19 percent. Surprisingly, the PlayStation 3 didn't make the list top-three list. http://news.cnet.com/8301-13506_3-10426467-17.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ama ocak 2010 haberi bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Victor vs Penthesilea Fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 wts popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Penthesilea said: onu gectim de, hikaye anlatmayin kankutlar, xbox 360 > ps3. bir sonraki nesilde basarilar dileriz sony'e. lolol daha çok satınca daha mı iyi oluyo ki şimdi, o zaman wii en iyi. gerçi viktor evet öyle der muhtemelen ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hala çakma pc ye ps3den iyi diyorsunuz ya ahah, microsoftta çalışsan gene çekilmez be ohwait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sony ile aramda duygusal bağ var benim. Çocukluğumdan beri kullanırım sony ürünlerini. Zerre pişman olmadım. Hem adamlar beni umursuyor kardeşim. MS halen resmi olarak xbox 360 satamıyorken türkiye de adamlar Türkçe oyun çıkarıyorlar artık. Oyun fiyatlarıda makul seviyelere iniyor yavaş yavaş. PSN Türkiye açıldı. şimdi baktım sayfayıda güncellemişler artık o kısmıda hallettiler. Bir sonraki adım fiyatların biraz daha aşağıya inmesi ve oyunların satış tarihi, satış fiyatı ve ön siparişlerin sorunsuz alınması. O yüzden xbox 360 ın satıl rakamları , oynanma süresi nekadar çabuk tükendiği vs bunlar bana ıvır zıvır. Hatta bütün oyunculara ıvır zıvır. İş ürünün bana ulaşıp hitap edebilmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xbox360 > ps3 http://img831.imageshack.us/img831/9791/1289247505361.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ag1hFak1Du0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://img152.imageshack.us/img152/9030/2i12w78.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ama halo var onlarda halo halo ordaki tüm exclusivelerden iyi halo halo halo halo halo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ya şimdi şöyle birşey var ki PS3'ün alet olarak Xbox 360'dan çok daha iyi olduğunu kabul etmemek, fanboyluğunda ötesinde birşey olur. Onu geçtik çok oyun oynayan birisi için veya görsellik bla bla isteyen birisi içinde bence Xbox 360 çok daha yararlı bir tercih olur. Firmaların tembelliği ve Microsoft'un dayatmalarından dolayı multi-platform oyunlarda Xbox 360'nın nasılda üstün olduğunu görebiliyoruz. Şimdi bu birinci sebeptir bazı insanlar için, görsellik malesef multi-platform oyunlarda Xbox 360'da daha iyi çünkü PS3 oyuncusu Xbox'dan portlanmış oyunları oynamak zorunda kalıyor. Diğer cephede Sony'nin Exclusive oyunları aslında hem görsel kalite, hemde konsolun gücü hakkında aslında neler yapılabileceğini çok iyi gösteriyor. Ama yetersiz kalıyor diğer firmalar oyunlarını PS3 için yapmıyor. Bunun yanında bir korsan olayı var ki düzenli orjinal oyun alan adamların bile netten korsan oyunlar çekip hepsini oynadığını biliyorum xbox sahipleri arasında, PS3'te böyle bir şansımız yok. Ha şimdi kırma geyikleri vs. var ama hemen unutuldu, çünkü adam akıllı beceremediler :) şimdi bizim ülkemiz için gelelim kilit noktaya, Sony Türkiye vs. Microsoft Türkiye Üstteki postlardan birinde denildiği gibi Sony, Türkçe oyunlar yapmaya başlayıp pazarı beslemeye başlarken, yıllardır resmen pazarda zaten yer alıyorken Xbox 360 nerede ? Hani doğru düzgün bir tek Amerika içinde satan bir konsol için satış rakamları ve diğer türlü başarı hikayeleri kilit nokta olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 adam akıllı beceremediler derken ? her oyun anında düşüyor, tüm versiyonlarda çalışıyor, 5 saniyelik bir işlem, üstelik iz bile bırakmıyor daha ne yapsınlar insanların bilmeden konuşmasına engel olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oyunlar uzun zamandır düşüyordu, çalıştıramıyorlardı. Şimdi çalıştırıyorlar ne oldu? Hani kullanan var, yavaş yavaşta artıyor olabilir ama büyük sükse yaptı mı? Hayır yapmadı, Herkes korsana geçti mi? Hayır geçmedi herkes yine gidip spotçusundan, Shopto'sundan almaya devam ediyor. PSN hizmeti alamayacaksan, üstüne üstlük her yeni oyunda versiyon yükseltmesine ihtiyaç duyacaksan tabii ki yayılmaz. Yani aslında beceremediler kötü bir kullanım oldu üstteki postta kabul ediyorum. Becerdiler, ama tutmadı demek daha yerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya arkadaş ezberden konuşuyorsunuz, sonra her şeye laf yetiştirmeye çalışıyoruz. nasıl bir hayalgücünüz var, nasıl dünyada yaşıyorsunuz böyle olmayan birşeyi varmış gibi savunuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lol,chill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Benim verdigim satis rakamlari degil, kullanim rakamlari. O yuzden Wii ucuncu mesela en cok satmasina ragmen. Elinizdeki argumanlar RRoD, artik olmadigini herkes biliyor yani. Konsol bozulmuyor demiyorum her elektronik alette arada bozulanlar olur, ama oyle buyuk capta bisey yok. Siz de biliyosunuz bunu yani. Onun haricinde, daha cok satiyor, daha cok oynaniyor (bu en onemlisi bence), daha iyi online hizmeti var, telefon entegrasyonu var WP7 ile beraber, XNA mukemmel bisey PS3'te indie game olayina bakmadim, var mi onu bile bilmiyorum ama zannetmiyorum Xbox'taki gibi oldugunu piyasanin. Kinect eklentisi var ki bu move gibi sadece oyun oynamani saglayan bir dildo degil, ayni zamanda aleti kullanmana da yariyor, bu onumuzdeki sene icinde daha da gelisecek. Xbox PS'dan daha cok oynaniyor insanlar tarafindan, oyunlarin satis rakamlari falan da ortada. O yuzden siz neyi trolluyonuz tam olarak anlamadim ben onu hehe. Sirket de babamin sirketi degil kotu yaptigi seyi ben de elestiriyorum, ama Xbox cok ama cok basarili bir urun. Bence siz de gidin birer tane alin da kurtulun su stressten. Makbule, yavasla yoksa ayni hizla devam ediceksin yorungeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar