2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
bende atliyacam lan kopruden, acilin
kızın msni hacklemişlerdir.
yemişler seni
İlk anda hoşuna gitmişsindir o anlık bir duygudur muhabbet ederkende konuşmaların 1 hafta idare etmiştir kızı ama yüz yüze görüşmediğin için farklı bir arkdaş ortamında başka bir erkek etkilemiştir o da seni kafasında bitirmiştir bu kdar basit...
yani basima oyle bir hadise geldi ki yazmaya korkuyorum aslinda, ama yazmasamda olmaz yani yazilmayacak gibi degil
simdi olay soyle gelisti
teknik serviste calisiyorum, arada sirada musterilerin evine gitmek gerekebiliyor. iki-uc hafta kadar once pc icin musterinin evine gittim. cok hos, tatli bir kiz cagiran. iste bi yandan pcsine bakiyorum, bir yandanda muhabbet ediyoruz. boyle bir saat felan gecti, ben isimi hallettim dukkana donucem kiz msn felan sordu
normalde is etigi acisindan sakincali ama zayif anima denk geldi (lol) verdim msnimi
muhabbete 1-2 hafta kadar msnden devam ettik, sardikca sardi yani
gecen hafta "e hadi artik niyetini anlayalim" dusuncesiyle disari davet ettim, "aa cok iyi olur evet" dedi kiz. gelecek haftaya anlastik
ben bildigin mutluyum boyle, "hic beklemedigin yerden neler cikiyor cicekler bocekler hayat ehe mehe" modunda dolasiyorum
ama ne olduysa bu hafta oldu, kiz bir anda hic konusmaz oldu
her gun sektirmeden online olan, bana direk convo acan hatun direk offline moda gecer oldu
onlineken attigim mesajlara bile cevap vermiyordu artik
date olayida yalan oldu dogal olarak
ama asil soku bugun yasadim, kizin profilinde soyle bir mesaj:
"im super gay & im lovin it <3"
Harun abi sever böyle şeyler yapmayı.
Harun abi mi? Canın sağolsun.
dostum kızlar işte, çok tipik bir durum...
dostum kızlar işte, çok tipik bir durum...
abi olay sonradan soguma olsun, begenmeme olsun hersey olsun onemli degil raziyim ona
kismeet der gecerim
AMA BU OLMASIN LAN
friendsin senaryosunu gercek hayatta yasadim resmen
tecavüz eyle
super gay demiş sonra mcdonalds'ın motto'yu söylemiş, bence bu kız çelişki içinde şu an çok yalnız. Yanında olmalısın.
Öne çıkan mesajlar