Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Test öyle CEE diye korkutan şeylerden diil Bol küfürlü yanlız uyariyim:) İngilizce çünkü evrensel olmalı[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 cvp verince sayfa deişmiyor[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 oha nası değişmez değişiyor? Beklemeyi denednmi[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ağustos 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 valla gay diilmişim ama site gay midir nedir bırakmıo beni çıkayım:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 olay testte diil devamında zaten[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Chemical, 16 Ağustos 2004 04:39 tarihinde demiş ki: oha nası değişmez değişiyor? Beklemeyi denednmi bastım bekliyorum bakalım[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yanda yasak siteler hedesi var ondan mı yoksa?[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 olaabilirde olmuyabilirde[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 artık gayim:) ama deamon dan da aşaısı kesmez beni..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bi yorum yapın bea:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mutlumusun?muhtemelen paticiin ilk kraliçesi oldum:([signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yasak siteler hedesindenmiş oluo şimdi[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ehe daha yapım a$amasında deneyerek gay olmadıgımı bılmek gusel :-p $aka bı yana gusel olmu$ elıne saglık kemikıl :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sıkıosa bi daa gelsin lan kim gaymi$ göstercem bu sefer peh
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ahaha bu ne ya sonunda kaçar yok s...lip gay oluosun[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 güzel güzel chemical üzgününm boş bişey :) ama güzel :)[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ha bu arada delikanlı deamon gay olmaz hergun dei$ik kız kaldırır
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bırak şimdi kızım!sen ben eagle gayiz...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya hayır madem sonucta illa gay olucaz ke$ke deamonla farklı pozisyonlarda olsaydık pasif olarak ba$lamak koyuyo abi adama [Bu mesaj Bathory tarafından 16 Ağustos 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yada bi seçenek olsa hane fıkralardaki gibin ya bi kere yada ölümüne gibin ne bu çıkmaz sokak.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 euehhe söleyelim chmecila başka fanteziler hazırlasın bizim için:P[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nice die down here da kitleniyor exp.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 az bekle kıngpı oyna$ma duselıyor bı 20-30 sn kdr beklemen gerekıo banada oldu.. bu arada bu testı aslında Dynamick uygulamalı =) tam onluk ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 koyarım böyle teste abi :) kafamda kelle zaten ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kardeşim gay olduysanız niye topluma açıklıyonuz ki? Bak bende kaza kurbanıyım ama açıklamıyorum =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar