Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Longshanks said: bütün sayılar 3 değildir deyince 3 de mi 3 olmuyor diğerleri 3 olmadığı için İşte hata yaptığın konu da böyle durumların sadece matematikten ibaret olmadığını kavrayamamak olsa gerek.Benimkinin kat kat üstü olan matematiksel zekana rağmen olayın sözel kısmı senin anlayışının biraz ötesinde kalıyor. Hemen bir örnekle göstereyim. Bütün sayılar üç değildir önermesi doğrudur. Cünkü bütün sayılar kümesinde üç olmayan sayılar da vardır. Hiç bir sayı üç değildir demen gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu mu lan bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Genitalic said: Longshanks said: bütün sayılar 3 değildir deyince 3 de mi 3 olmuyor diğerleri 3 olmadığı için İşte hata yaptığın konu da böyle durumların sadece matematikten ibaret olmadığını kavrayamamak olsa gerek.Benimkinin kat kat üstü olan matematiksel zekana rağmen olayın sözel kısmı senin anlayışının biraz ötesinde kalıyor. Hemen bir örnekle göstereyim. Bütün sayılar üç değildir önermesi doğrudur. Cünkü bütün sayılar kümesinde üç olmayan sayılar da vardır. Hiç bir sayı üç değildir demen gerekirdi.demem gereken şeyi kavramış ve kabul etmişsin. sözel olarak hata yaptıysam da sonuç değişmiyor ayrıca neden buradan cevapladığını da söyleyeyim olay senin açıklamalarını kesmem değil öyle olsaydı mail de atabilirdin senin amacın benim haksızlığımı ispat edip belli bir kitlenin önünde onay kazanıp egonu tatmin etmek...yazık 15 yıllık arkadaşım böyle ucuz şekilde düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: Bella said: kıt kaynakları optimum şekilde kullanan insan iktisatçdır. Sacmasapan konuşmayalım.bi söz söledik diye içine etmeyelim. Ne iktisatçı ne endustri mühendisidir o. Mühendistir. Bu kadar. ekonomist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Egomu tatmin etmek isteseydim belden aşağı falan vururdum.Kızlar bıyıklıdır ifadesinin kendi haliyle mantıksal açıdan doğru olmadığı ortada zaten, bunu büyütmene kızıyorum ben. Orada "bütün kadınlarda bir miktar testosteron bulunur ve bu da dudak üzerinde kıllanmaya yol açabilir." yazsa da atlayacaktın konuya.Benim kızdığım sen hariç herkesin her zaman haksız olduğu ve özel görevinin onları (yani bizi)sürekli olarak haksız gösterip kendi egonu bu şekilde tatmin etmeye çalışman zaten. Sorulması gereken soru "hayır bütün kızlar diyemezsin bir örneğim var haksızsın" demek yerine neden "ahaha hatuna bak o kadar ünlü ama iki bıyık alamamış" şeklinde konuya amaçlandığı gibi katılmamış olman. Ama zaten bunun cevabını üst paragrafta verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ekonomicilerin işi gücü maliyet arttırmak. milleti söğüşlemek. mühendise patron bu kadara mal etçen diyo adam onu yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sayfa başı yapıyorum gereksiz muhabbetiniz bitsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 emma watson'un topicinde konuştuğunuz şey bak vay anasını =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 18i geçti değil mi o? Arkasından ileri geri konusuyoruz ondan sonra bir gün partyvan olmasın sonumuz. Gerçi ben çok beğenmiyorum ya neyse. Bir kere bıyıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 emma watsondan mühendise geçişte bıyık lafının bir etkisi oldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sadece bıyık mı? insan iki fotoşop yaptırır fotoğrafına. arkaplan falan yapıyoduk zamanında lan o kadar, olmuyo böyle kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 snarveien said: ne farkeder? adsfasfjhdajksfhdjasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Vingthor said: LucifeL said: Vingthor said: bıyıksız olunca da çirkin zatenbana senin açından güzel bir kız tarifi yapar mısın? küçük çocukta ne buluyosun arkadaşım? imzamı görmedin mi de soruyosun ayrıca?Bende milf severimde bir yere kadar 2.olarak küçücük dediğin kız 21 yaşında ayrıca göğüs kılı muhabbeti dönmüş epilasyon olmasa şu dünya çoğu kadında göğüs kılı var yani bu bir gerçek saklanan bişi değil poposunda da var kolunda da bacağında da yok mu yani :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bıyık fark yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 avrupa'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ben de hayat tecrübemi paylaşmaya geldim: Bütün kızlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çoğu dedim zaten oran belirtmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 xunn said: Aptal cocuk mulgear ilk siyah cıkan kılları uzatmıs 15 santim. O sakalları kesince bir daha çıkması 15 yıl. laf yemişim abi o sakalı ben 1513523 kere 0ladım merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Genitalic said: Bütün topic'i okudum ve kararımı verdim. Longshanks, sen haksızsın ibne. Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Şaka bir yana; suna cok guldum nedense sadfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ingiliz kızların cogu bıyıgını almıyor ya. cok sasırmıstım onu gorunce. ama yine de fıstık gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ingiliz kızları çok kötü abi.alayı tipsiz çirkin kıllı bişi.bizim kızlardan tek artıları sarışın olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ing kızlar şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şişman kız her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 izmirde pek yok. varsa da izmirli değildir. zira ege mutfağı zöytönyöğlölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar