Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkesin hayatı kendi verdiği değer kadardır. Kimi oturur eşşek gibi çalışır iyi okul bitirir çevre yapar, kendine sürekli yeni olanaklar, tatiller, standart yükseltici imkanlar sunar hayat değerini yükseltir, kimi akşam köşe başında çekirdek çitleyip mahalle kızlarına laf atarak değerini boşaltır. intihar eden adam zaten hayatını kendisi silip atmıştır, hayat değeri 0dır. Adam kendi hayatına değer vermediyse benim verecek halim yok.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

nolduda hayatınız kötü cod un son oyununu mu alamadınız?

sdfg

Ben 13 yaşımdan 3 yıl öncesine kadar hayat savaşı verdim bildiğin ölmemek için günde 8 ilaç falan içtim. Kıçımı yırttım afasd Babama nakil lazım oda savaş veriyor şuan bu arkadaşın çöpe atmaya çalıştığı hayattan azıcık yararlanabilmek için ^_^
yendim mi şimdi nooldu? /drama goes on mu? :D

trollemesen bu cevabı vericektim sdfg
Mesaj tarihi:
abi polisler çocuğu ikna etseler, hastanede sakince ve ilaçla ve medeni bi şekilde öldürseler çocuğu da organlarından yeni hayatlar kurtulsa..

bildiğin teletubbiler gibi olur bak hayat.

adam zaten pes etmiş. bırak da diğerleri yaşasın hem. değil mi?

aslında ikna çabaları sırasında kesinlikle bi organ bağışlama formu da doldurtturmak lazım adama.

artık ne kurtulursa geriye, işe yarar hani..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ha be keşke yollamış olsaydım

said:
gereksiz bir trafik tıkanıklığına sebep olacaktır.
sevgili intihara meyilliler, biliyorum hayat size zor vallahi.. dünyanın yükü hep sizin omuzlarınzda ve omurganız, bel kemiğiniz ve zayıf çelimsiz bacaklarınız bu yükü kaldıramıyor artık. farkındayım ki bu acılara karşı göğüs geremeyen zavallı kalbiniz pırpır ederkene.. ee.. hmm

tamam doğruyu söylemek gerekirse ne hissettiğinizi bilmiyorum ve çok umrumda değil, kusura bakmayın. her neyse diyeceğim o ki, lütfen çabucak atlayıp şov yapmayın. halka açık bi alanda intihar ederek zaten sizi görenlere yeterince zarar veriyorsunuz. inanın birisinin ölümünü izlemek eğlenceli bir olay değil. hadi köprüden atlarken havada ters takla üstüne ikili salto ve iki de burgu dönseniz izlenebilir bir olay haline getirebilirsiniz bu son vedanızı. ama şu ana kadar bunu yapan görmedim. hey zaten hayattan azıcık zevk alsanız ve yaratıcılığınız yüz üzerinden 5 falan olsa dahi intihar etmezdiniz değil mi? bu sizin suçunuz değil.. hep hayatınızı gri ve çekilmez bir hale getiren... ee.. hiçbir fikrim yok neyin suçu.. ama siz haklısınızdır. ne diyordum, evet. çöp gibi suya düşüyorsunuz, eğlenceli bi atlayış da yapmıyorsunuz. bari trafiği tıkamayın.

anlıyor musunuz? hop diye bırakın kendinizi suya doğru. bir adım atın ve düşeceksiniz.

çabuk atlayıp trafiği tıkamayın.

ahahaha
Mesaj tarihi:
ben sabah olayı görünce yazdıydım ama yollamadıydım oraya.

cons +1

lan yenilgiyi bile paşa paşa kabul ederim de pes etmeyi, adamın yerine kendimi koyduğumda dahi kabul edemiyorum.. bu herif şimdi bu fikrinden de vazgeçer.

pes etmeyin olm!
Mesaj tarihi:
abi adam elektroşok diyor tedavi diyor siz nediyorsunuz

Kullanım alanları:
1)Özkıyım (intihar) riski yüksek olanlar
2)Antidepresan ilaçlara olumlu yanıt vermeyenler
3)Başka sağlık nedenlerinden dolayı ilaç kullanamayanlar
4)Nöroleptikler veya lityum ile yatışmayanlar
5)Aşırı psikomotor hızlanma, beslenmeme ve sıvı yitirimi nedeni ile bitkinlik durumuna doğru ilerleyen hastalar
6)İlaç sağaltımına yanıt vermeyen katatonik durumlar
Mesaj tarihi:
Viktor said:

ben intehar etmeyi kafaya koyarsam once 3. dunya savasini cikartmaya calisicam valla kac yil surucekse sursun

giderayak dunyaya bir faydam dokunsun bari

cia ajanı kılığında kuzey korenin prensini öldürelim.
Mesaj tarihi:
Overseer said:

Cons said:

bari ölmeden serdar ortaçı öldürsün

this
gerçi adam ölünce server bazında +50 morale buff geleceğinden intihardan vazgeçebilir.

aynı kisiler, ölmedigi taktirde +500 buff alacak yalnız.

Czentovic said:

diger koprude inciden misilleme varmis.

lol
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Viktor said:

ben intehar etmeyi kafaya koyarsam once 3. dunya savasini cikartmaya calisicam valla kac yil surucekse sursun

giderayak dunyaya bir faydam dokunsun bari

cia ajanı kılığında kuzey korenin prensini öldürelim.

işte bu be!

fantastik intihar girişimlerine eklendi! arama geri gelsin. ötekileri de eklerim hatta altına.
Mesaj tarihi:
yasamin degerini bilmiyo, bilse atlamazdi diye aglayanlari anlamiyorum

simdi 2 secenek var

1-tanri var (lol) ve herkesin bir divine purpose mudur ne boktur

ondan var ve herkes teoride ve pratikte olumsuz

yani 5 yasinda olsen bile bisey kaybetmis olmuyosun

2-tanri yok ve sadece bizim galaksimizde 400 milyar yildiz var ve

galaksi sayisi belirlenemeyecek kadar cok

bu secenekte de teoride hayatin hic bir degeri yok

noolcak simdi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.