Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elektro şok tedavisinin ancak son çare olarak uygulanan bir tedavi!!! olduğunu biliyor muydunuz?

hala ben olsam şunu yaparım, bunu yaparım, şov yapmasın diyorsunuz ya elektro şok tedavisi yapasım geliyor size.
Mesaj tarihi:
bazılarınız da hala dalga geçiyor yok trafık tıkandı bılmemne dıye çok vicdansızsınız.
o durumda sızın çok sevdiğiniz bi arkadaşınız da olabilirdi. ha "banane o da bu duruma geldıyse ölsün hatta çabuk ölsün trafiği tıkamasın" diyosanız da asıl sizin psikolojik desteğe ihtıyacınız var bence.
Mesaj tarihi:
Overseer said:

toggie said:

heh benzer kisiler paticik'te de var tabi, onu unuttum da yazdım.
arkadaslar eger intihar edecek kadar gozu kara iseniz, kafanıza sıkar kurtulursunuz. internet ortamına mektup yazıp koprude sov yapmazsınız.

ama bir yandan da su var tabi. intihat etmeyi dusunen bir adamın akıl saglıgı yerinde degildir. akıl saglıgı yerinde olmayan adam da boyle sov yapmaya bayılabilir. ben de bu akıl saglıgı yerinde olmayan adamlara gerizekalı diyorum.

ben hic sinir krizi gecirmedim. cok sukur :)

adam orda elektroşok tedavisi falan demiş mesajında. o kadar elektriği sana verseler kendi başına 2 kişilik tiyatro çevirirsin hacivatla doğalgaz adında.

şunu bile atarım bence

http://www.youtube.com/watch?v=bD7ZnJdi2rY&feature=player_embedded
Mesaj tarihi:
insan yaşamak ister, kendini öldürme noktasına gelince bile, bu yüzden bir umut birisi kendisi ikna edebilir belki diye yazılır genelde bu mektuplar, şov amaçlı değil. şov amaçlı yapanlarda var tabi o ayrı. ama yine de kimin ne yaşadığını, neler hissettiğini bilmeden, "hayat çogzel lan" diyip, intihar etme girişiminde bulunanlara salak demektir asıl salaklık bence, yanlış anlaşılmasın kimseye hakaret etmiyorum ama biraz kendinizi o insanların yerine koysanız zaten siz de görürsünüz bunu.
Mesaj tarihi:
said:

Doby fb 13/11/2010 - 14:25
ekşi sözlük karamsar havasıyla inci gibi bir çocuğun daha hayatını karartmış anlaşılan. sözlüklerdeki bu karamsarlık pek iç açıcı değil.

fdsf
Mesaj tarihi:
Overseer said:

wastyrx said:

Abi intihar edicek olan gider direk atlar kimseyi beklemeden. Yok atlayamıyorsa zaten vazgeçmiştir..

so said the grandmasters of psyche

Doktoram bile var! =P(atlamadığına göre haklıyım =O )

Abi herkesin hayatı kendisine kötü misal benim hayatım da pek güzel geçmedi/geçmiyor da.. İğrenç bana göre hatta ^_^' Ha bi şekilde devam edebiliyorum. Edemeyen ezik nub falan demiyorum ama dediğim gibi atlayamıyorsa çıksın geri, atlayamayacağını biliyorsa uğraştırmasın boşuna ayıplamayız adamı yani.. valla bak :D
Mesaj tarihi:
o durumda çok yakın arkadaşım da oldu ama kendisi ilgi çekmeden intahara girişecek kadar şahsiyetliydi. sorunlu bir çocuktu zaten yakın arkadaşları ben de dahil ölsen daha iyi olurdu herhalde dedik o da evet dedi şimdi aynen arkadaşlığa devam ediyoruz. İntahara kalkışan adam için üzülmeyeceksin.
Mesaj tarihi:
kara vicdanlıııı
http://www.youtube.com/watch?v=UAA7fVbYSUM

ya o değil de benim takıldığım kısmı aslında bayağı bi vicdanlı olmam..şincik intihar girişimi varsa ama etmemişse bu dikkat çekme intiharıdır. kadınların ilaç için "ölücem, hap yuttum! intihar ediyorum!" haberi vermesi gibi. edicek olan eder.

bence bu etmeyecek. ama ilgi çekicek işte..

3.süne kadar.

3.sü dediğim 3.köprü değil, 3.girişim..
Mesaj tarihi:
ne problem yaşamışsa yaşamış, kimse empati kurmak zorunda değil böyle saçma bir olaya. tepki göstermekte de en doğal hakkı insanların. kafasına koymuşsa kendini öldürmeyi, alsın hap kurtulsun bitsin. kimse de bu kadar olay yapmaz, tepki göstermez.

ilk baş internet ortamında son mektubunu yazıyorsun, sonra köprüye gidip atlamayıp işi şova dönüştürüyorsun. bir sürü insanın hayatından zaman çalıyorsun. bazı insanlar tepki gösterince de ne yavaşaklığı kalıyor ne şerefsizliği. bir gidin allahınızı severseniz ya.

kendi hayatına önem vermeyen adamın hayatına biz niye önem verelim arkadaş? neyin mağduru bu adamda empati kurucam ?
Mesaj tarihi:
misal said:

su an itibariyla bir eksi sözlük yazarinin denemekte oldugu, intihar etse de etmese de türk basin anlayisinin, sözlük yazarlarinin cogunun kendilerini iyice madara ettigine sahit oldugumuz, eylem.

trafigin bu olaydan dolayi tamamen kilitlenmis olmasi da...cabasi... insallah o trafige takilanlarin icinde aciliyeti olan hastalar falan yoktur, yoksa dolayli yoldan bu sahis, baskalarinin hayatlarina kastetmis de olacaktir- gerci böyle bir düsüncenin kendisinin zerre kadar umurunda oldugunu sanmiyorum ya-.

iki kez böyle intihar olaylarindan dolayi hayatimda aksakliklar olmustur. birisinde adamin biri kendisini trenin altina atmis (almanya´da) polis offenburg-karlsruhe tren hattini-tamamini-trafige kapatmis. bi sürü yük trenleri, bilimum cesit yolcu trenleri, hat üzerinde orada burada durmuslardi. bebegi var yaslisi var, benim bulundugum trendeki vagonlardan birinde adam kalp ilacini alamadigi icin, kalbi teklemis-yeni ameliyat olmus- trenin o durdugu yere ambulans gelemiyor, yol yok yakinda, yakin bir yere helikopter indirdiler, yaka paca adami hastaneye kaldirdilar. aglayan bebekler mi istersin, kafayi yarmis annelerini mi istersin... kac tane sahis ucak kacirdi o trenlerde.... o yük trenlerinin rötar yapmasi, yüzlerce kontainer limana gidemeyince gemiler bekliyor, yükü gelmedigi icin, o kadar büyük zincirleme olaylara sebep oluyor ki o "kamuya acik yerde" intihar girisimi...

o olayda bütün trenleri en az 4 saat beklettiler. milletin karni acikti, restoran vagonunda resmen kavga cikti, adamlarin bütün treni doyuracak kadar yemek stoklari yok tabii-, kim sona kalmis yemekleri alicak diye.

sonra milletin -mesela benim bindigim tren frankfurt´a gidiyordu- karlsruhe tren garindan paris´e falan baglantisi var. adam haliyle baglanti trenini kaciriyor, bu olay aksam saat 8 bucukta falan olmustu, saat 10 bucukta son tren, karlsruhe´den paris´e, ondan sonraki ilk tren ertesi gün sabah saat 8 bucukta. bi sürü yasli insan o intihar eden adam yüzünden, bir gece - üstelik de kis mevsimiydi- karlsruhe tren garinda gecelemek zorunda kaldi. ya da otele gitmek zorunda kaldi. mesela biletlerinin parasini istiyorlar, ya da o tel parasini istiyorlar, alman db "bu olay bizim sorumlulugumuzda degil" diye hic destek cikmiyor, falan.

sonucta cok kötü bir geceydi o gece. bogaz daki trafigin tikanmasiyla ilintili diye, aklima geldi.

sonucta intihar edecek adam, ölmeyi aklina koymus, gerci o da cok kötü, ama olsun, isin daha kötüsü,aklinda ne intihar etmek ne de birseylerin kötüye gitmesi olmayan yüzlerce kisinin, hem sagliklarini, hem maddiyatlarini, hem de maneviyatlarini bozuyorsun. o adamin intiharindan sonra rötar yapan yük trenleri yüzünden, gemilerin yükleri gelmedigi icin limanda beklemesi, bunun da liman vergisi acisindan falan bir sürü insan ,sirf o yüzden yüzbinlerce euro para ödemek zorunda kalmis mesela. bu hic de güzel bir sey degil bana kalirsa.

en iyisi dostum, hic kimse intihar etmesin.

(tu)(tu) bro
Mesaj tarihi:
İntihar edenlere saygı göstermem, gösterilmemesi gerektiğini düşünürüm. Adamın kendi tercihi, atlar, kafasına sıkar, hapları yutar ölür gider. Ama kimse benden bu tercihi yüzünden o insana acıma, şefkat, empati falan beklemesin. İntihar etmek zayıflıktır, bu kadar basit. Ha, mektupta dediği gibi tedavi edilemeyen bir hastalığı, acısı varsa bir nebze daha mantıklı bir tercih, ama yine de saygı gösterilesi bir şey değil.

Ama şurada yazıları, önceden haber vermesi 1 saattir köprüde durması falan kusra bakmayın, bildiğiniz şov başka bir şey değil. İntihara karar veren adam dendiği gibi zaten atlar gider. Boğaz köprüsünün seçilmesi zaten baştan şova yönelik, maksat kalabalık olsun, ilgi çeksin. Boş yere trafiği tıkıyo zarar ziyan yapıyo işte.
Mesaj tarihi:
şimdi adam maddi açıdan intihar ediyorsa, doğru olmayan politikalardan dolayı hükumet sorumlu olabilir, hükumeti seçen halk olarak da dolaylı yoldan bu intihardan biz sorumluyuz.

yersen
Mesaj tarihi:
ya sizin arkadasiniz olsaydi kalibina katilmiyorum

empati talep eden ama arkadasina empatiyi cok goren bir yorum, cidden sevdigim biri hergun aci cekip hayatini sonlandirmak istiyorsa "aga sen olme" demek dupeduz bencilliktir, ha ikna edersin eglendirirsin tedaviye sokarsin vs vs de hepsinin sonunda gene fikri degismez ise saygi duyarim

insanlar olum konusunda hissettiklerini dogru yorumliyamiyor, birisi oldugu zaman en yakinimiz olsa bile o kisinin hayatinin son bulmasindan cok birdaha onu goremiycegimiz icin uzuluruz aslinda, hatiralar gelir aklimiza bir kaybetme duygusu vardir, insanoglunun bencil yapisindan kaynaklanir bu

ha tabiki intehar karari alaninda bencilligidir o, hayatini paylastigi insanlara cektirdigi bir aci vardir bu yontemi secmekle, eger bir arkadasim cok uzulucegimi bildigi halde bu yola basvurursa zaten bana deger vermiyorda demektir bu, dunya ustunde yasamaya gucu kalmadigi halde baskalari icin yasamaya gayret eden milyonlarca insan var, bu muthis birseydir zaten
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

beyler köprüde intahara girişecek olan varsa haber versin pankart verelim, onu açıp atlasın bi zahmet.

kardeşimle yaptığımız fantastik intihar girişimleri v101.
uçak kullanmayı öğren ve yunan adalarına çak. savaşa sebep ol. ses getir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...