nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bir şeyin değeri sizin biçtiğiniz kadardır. Hayat senin için çok değerli diye onun için de öyle olmak zorunda değil, bunu anlamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 :) şahsen zaten devamlı sızlanan, böyle depresyona meyilli tipleride pek sevmem buda benim şahsi kanaatim insan biraz dirayetli olmalı (şahsi görüşüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yavuz cetin geldi aklıma haberi gorunce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ha be keşke yollamış olsaydım said: gereksiz bir trafik tıkanıklığına sebep olacaktır. sevgili intihara meyilliler, biliyorum hayat size zor vallahi.. dünyanın yükü hep sizin omuzlarınzda ve omurganız, bel kemiğiniz ve zayıf çelimsiz bacaklarınız bu yükü kaldıramıyor artık. farkındayım ki bu acılara karşı göğüs geremeyen zavallı kalbiniz pırpır ederkene.. ee.. hmm tamam doğruyu söylemek gerekirse ne hissettiğinizi bilmiyorum ve çok umrumda değil, kusura bakmayın. her neyse diyeceğim o ki, lütfen çabucak atlayıp şov yapmayın. halka açık bi alanda intihar ederek zaten sizi görenlere yeterince zarar veriyorsunuz. inanın birisinin ölümünü izlemek eğlenceli bir olay değil. hadi köprüden atlarken havada ters takla üstüne ikili salto ve iki de burgu dönseniz izlenebilir bir olay haline getirebilirsiniz bu son vedanızı. ama şu ana kadar bunu yapan görmedim. hey zaten hayattan azıcık zevk alsanız ve yaratıcılığınız yüz üzerinden 5 falan olsa dahi intihar etmezdiniz değil mi? bu sizin suçunuz değil.. hep hayatınızı gri ve çekilmez bir hale getiren... ee.. hiçbir fikrim yok neyin suçu.. ama siz haklısınızdır. ne diyordum, evet. çöp gibi suya düşüyorsunuz, eğlenceli bi atlayış da yapmıyorsunuz. bari trafiği tıkamayın. anlıyor musunuz? hop diye bırakın kendinizi suya doğru. bir adım atın ve düşeceksiniz. çabuk atlayıp trafiği tıkamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nileppezdel said: Şahsen doğmamış olmayı tercih ederdim, hiç doğmamış olsan böyle bir tercihte bulunamazdın, o yüzden hayatta olmak güzel bişe. inşallah kurtulur kendisi ve sonra tedavi olabilir. anası, babası, kardeşi ne gerek durduk yere üzüntü çeksin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 DeaN said: Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. oraya kadar iyi düşünseymiş.. trafiği tıkamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 said: Bazı vatandaşların, intihar girişiminde bulunan şahısla aynı karede fotoğraf çektirebilmek için yoğun çaba harcaması ilginç görüntüleri de beraberinde getirdi. abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 adamın yazdığı yazı bilinçatı yardım çağrısı. adam belli ki biri vazgeçirsin istedi biri birşey yapsın istedi. gerçekten bu çaresizliği görmek bu kadar zor değil. bazılarınız çok acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 @toggie, ya şimdi sen salim kafayla bunları düşünüyorsun, ama emin ol o şov amaçlı değildir. Ben mesela resmen sinir krizi geçirip sokağın ortasında avaz avaz bağrınıp ağladığımı biliyorum, duvarları falan yumrukluyodum ve azıcıkta olsun şov yapmak gibi bir niyetim yoktu yani. Hayatında sana ciddi anlamda koyacak bir olay veya sana sen farketmeden verilecek bir kimyasal 1 dakkada duman eder. Tecrübe etmediysen anlayışla karşılamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 DeaN said: Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. neden kopru? tek yol bu mu? kimsenin gormeyecegi sekilde hayatına son verebilirsin. ama iste psikolojik sorunlar, ilgi cekme cabası. sonu mukemmel olacak kafası falan. hersey dogrulanıyor isin sonunda. intihar etme girisiminde bulunan bir insanın akıl saglıgı yerinde olamaz diyorum. bunun aksini soyleyemezsiniz. hayat herkes icin degerli olmayabilir yorumu yapan da liselidir gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 DeaN said: Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. Abi intihar edicek olan gider direk atlar kimseyi beklemeden. Yok atlayamıyorsa zaten vazgeçmiştir.. Boşa uğraştırmasın geri çıksın teslim olsun yani gerisi boş hareketler bence. Ben şahsen intihar edicek olsam her şeylerimi hali yoluna koyarım. Hiç bi derdim olmadığında gider atlarım orda saniye beklemem. Oraya çıktığımda götüm yemezse de geri çıkarım yani biri gelsin diye beklemem. Daha sonradan tekrardan atlayasım gelirse tekrar giderim kimse farketmeyebilir bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Suark said: @toggie, ya şimdi sen salim kafayla bunları düşünüyorsun, ama emin ol o şov amaçlı değildir. Ben mesela resmen sinir krizi geçirip sokağın ortasında avaz avaz bağrınıp ağladığımı biliyorum, duvarları falan yumrukluyodum ve azıcıkta olsun şov yapmak gibi bir niyetim yoktu yani. Hayatında sana ciddi anlamda koyacak bir olay veya sana sen farketmeden verilecek bir kimyasal 1 dakkada duman eder. Tecrübe etmediysen anlayışla karşılamak lazım o olay eger sokak ortasında oluyorsa sokak ortasında bagırıp cagırman normal. ama atıyorum sen evde telefonla konusurken olaylar gelisti. daha sonrasında cıkıp sokaklarda bagırarak gezdiysen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi işte o duruma gelmemişiniz anlayamıyorsunuz, size anlamsız geliyor. Mantık falan arıyorsunuz işte, yok neden kafasına sıkmadı falan. Adamın akli dengesi yerinde değil, aklına köprü gelmiştir Adam kafaya koydu intihar edecek ve etmesinin nedenini bilmiyoruz. Köprüye gitmesi belki o yüzdendir? belki orada birşey oldu ve orada ölmek istiyor. Nedenini bilmiyoruz bir kere, boşa konuşuyoruz şurda, o psikolojiye düşmemiş arkadaşların bilmeden yorum yapmalarını doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 toggie said: hayat herkes icin degerli olmayabilir yorumu yapan da liselidir gozumde. parantez açıyorum, liselidir nasıl bir laftır küfür gibi kullanmış adam :D , parantez kapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben de onu diyorum iste. ikinci intihar girisimiymis bu arada. ilki de kopruden ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Suark said: abi işte o duruma gelmemişiniz anlayamıyorsunuz, size anlamsız geliyor. Mantık falan arıyorsunuz işte, yok neden kafasına sıkmadı falan. Adamın akli dengesi yerinde değil, aklına köprü gelmiştir Adam kafaya koydu intihar edecek ve etmesinin nedenini bilmiyoruz. Köprüye gitmesi belki o yüzdendir? belki orada birşey oldu ve orada ölmek istiyor. Nedenini bilmiyoruz bir kere, boşa konuşuyoruz şurda, o psikolojiye düşmemiş arkadaşların bilmeden yorum yapmalarını doğru bulmuyorum. köprüde ne olabilir abi ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 wastyrx said: DeaN said: Köprüye geldiğinde belki de herşeyin sonu olucak bir kararı vermenin güçlüğünü, "şov yapmak" olarak nitelendirmek de ayrı bir durum tabi. Abi intihar edicek olan gider direk atlar kimseyi beklemeden. Yok atlayamıyorsa zaten vazgeçmiştir.. Boşa uğraştırmasın geri çıksın teslim olsun yani gerisi boş hareketler bence. Ben şahsen intihar edicek olsam her şeylerimi hali yoluna koyarım. Hiç bi derdim olmadığında gider atlarım orda saniye beklemem. Oraya çıktığımda götüm yemezse de geri çıkarım yani biri gelsin diye beklemem. Daha sonradan tekrardan atlayasım gelirse tekrar giderim kimse farketmeyebilir bile.. katılıyorum buna ben de. bi gün intihar edersem insta çekerim, artistliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 toggie said: heh benzer kisiler paticik'te de var tabi, onu unuttum da yazdım. arkadaslar eger intihar edecek kadar gozu kara iseniz, kafanıza sıkar kurtulursunuz. internet ortamına mektup yazıp koprude sov yapmazsınız. ama bir yandan da su var tabi. intihat etmeyi dusunen bir adamın akıl saglıgı yerinde degildir. akıl saglıgı yerinde olmayan adam da boyle sov yapmaya bayılabilir. ben de bu akıl saglıgı yerinde olmayan adamlara gerizekalı diyorum. ben hic sinir krizi gecirmedim. cok sukur :) adam orda elektroşok tedavisi falan demiş mesajında. o kadar elektriği sana verseler kendi başına 2 kişilik tiyatro çevirirsin hacivatla doğalgaz adında. wastyrx said: Abi intihar edicek olan gider direk atlar kimseyi beklemeden. Yok atlayamıyorsa zaten vazgeçmiştir.. so said the grandmasters of psyche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 said: "dikkat cekmek istiyor", "attention whore" vb gibi yakistirmalarda bulunan yavsaklara nacizane bir sozum olacakti. ulan bir insanin dikkat cekme isteginin, kamuya acik inithar mektubu yazip kopruye cikmasini saglayacak kadar tavan yapmis olabilmesi icin nasil buyuk bir aci icinde/yalnizlik icinde/caresizlik icinde kivranmasi gerektigini biliyor musunuz? belki de intihar her edemeyisinde, hayata karsi icinde bitmis gibi olan umut bi parca cogaliyor? belki de ona tek iyi hissettiren sey, umut verebilen bu kadar uc bir sey? siz hic, gururunuzu, ardinizdan edilecek laflari ailenize-cevrenize, meslektaslarinza karsi duseceginiz durumu goz ardi edebilecek kadar aci cektiniz mi? ne kotu kalplisiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Tanrıya inanmadığını söylüyor ama ölürken bile yalnızlığı kaldıramıyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 wastyrx said: Suark said: abi işte o duruma gelmemişiniz anlayamıyorsunuz, size anlamsız geliyor. Mantık falan arıyorsunuz işte, yok neden kafasına sıkmadı falan. Adamın akli dengesi yerinde değil, aklına köprü gelmiştir Adam kafaya koydu intihar edecek ve etmesinin nedenini bilmiyoruz. Köprüye gitmesi belki o yüzdendir? belki orada birşey oldu ve orada ölmek istiyor. Nedenini bilmiyoruz bir kere, boşa konuşuyoruz şurda, o psikolojiye düşmemiş arkadaşların bilmeden yorum yapmalarını doğru bulmuyorum. köprüde ne olabilir abi ya? :D trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 herkes hayati kendine gore yorumliyor, hic empati yapamiyorsunuz tamam "hayat guzel" de sizin gorusunuz o, adam toplumla entegrasyon sorunu cekiyorsa, sistemden memnun degilse, baska sorunlari varsa ve devam edicek gucu yoksa aldigi karar korkaklik degil cesarettir, cogunuz gidip koprunun kenarindan sarkamassiniz bile kisinin kendi hayatini sonlandirma karari almasi kendi hakkidir, hayat kendi hayati yani adam yasamak istemiyorsa onu zorla yasatip bak bocekler kuslar demek bize dusmez, eger yasadigi hergun aci cekiyorsa zalimliktir bu insani engellemek ha tabi madem bu kadar intehar etmek istiyor ceksin ilaclari, rus ruleti filan oynasin daha birsuru yaratici yontem var http://images.encyclopediadramatica.com/images/e/e1/Anhero-animu-motivational.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar