kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mayhem okan bayülgen'in dublörü gibisin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Zafere giden yolda herşey mübahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu mayhemin telefon olayı ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 halloldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 adam kolpacı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gülme len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 valla iphone4 ü de beleşten kazanıp satarsan apple direkt türkiye distribütörü yapcak seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iphone 4 istemiyorumki ben ipadi istiyorum :) arkadaş olarak ekleyin öpüşelim gençler adaasd http://www.facebook.com/msaitoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 an itibari ile 2. sıradayım yok mu elimi öpecek biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kaybediyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hatun gelmek var iste dunyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu adam kaybederse çok üzülücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu Korax denen adam benle öpüşmüyor gecko napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yoksa bir efsanenin sonuna mı geldik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ipadin yarisini ver bayramlasalim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vercem yarısını dedim yinede öpüşmüyosunki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu işi mayhem kazanır. hiç birimize bir şey düşmez. kasmayın. 3 ödülüde o alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 El öpenleriniz şok olsun! Finansbank'tan iPad, iPhone 4 ve Playstation kazanayım aha düzelttim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mayhem said: bu Korax denen adam benle öpüşmüyor gecko napcaz iphone kutularıyla dalalım mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yakarim ulan hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mümin said: Merhabalar Dostum! Rahatsız ediyorsam affola.. Fakat önemli olmasa rahatsız etmezdim. Hemen konuya gireyim. Facebook'ta düzenlenen bir yarışma var ve 9 bayana karşı tek Erkek ben olarak yarışıyorum! Daha doğrusu yarışmaya mücadele veriyorum :) 9 kızda bana şuan ittifak kurmuş durumda ve her an yarışmayı kaybedebilirim. Benimde tek umudum Donanımhaberdeki Erkeklerin bana destek olması Tabiki bu bana vereceğiniz desteğinde bir karşılığı var! Beni Facebookta arkadaş ekleyerek destek olan kişiler arasından 1 kişiye 250 TL Teknosa Hediye Çeki, 1 Kişiye JBL Creature II Ses Sistemi, 1 Kişiye 20 TL, 4 Kişiye 10 TL istediği telefon numarasına tl yüklemesi. Sizden ricam lütfen sadece 1 dakikanızı ayırıp beni arkadaş olarak ekleyin Facebook sayfam: http://on.fb.me/gomj79 Haydi Dostum! Tüm erkeklerin gücünü gösterelim! Anlayışınız ve desteğiniz teşekkür ederim. Saygılarımla. Dipnot: Arkadaş ekledikten sonra lütfen Facebook'ta özel mesajlarınızı kontrol ediniz. ---- Mümin SAİTOĞLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 umarım kazanamazsın. Millete 3 5 lira vericem diye kandırıyor birde ahaha yok erkek gücü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar