Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önümü kestiler, kaçtım.

yav

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

OMGClayAiken said:

kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah

olitere said:

ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş

Adamın seni sokakta öldürmesi araba için daha iyidir kaçmaktan, değil mi?
Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

GERGE said:

OMGClayAiken said:

olitere said:

Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var.

Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHA

Lisedeki tarih hocamin bi lafi vardi elinde kilicla at ustunde klip ceken Mustafa bilmem ne icin;

"Elinde top tufek, fuze, tank olan adamin ustune dogru kos bakayim o kilicla ne oluyor ?" diye.

Hic farki yok.

olitere said:

GERGE said:

OMGClayAiken said:

olitere said:

Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

tamam di bigün karşıma bıçakla çıkmayı denersen sana tecrübe ettiririm

ahahah hastayım bu aynalı tahirlere

saplıcaklar böğrüne o zamanda kaçma lan diye bağırırsın adamın arkasından

adam sana silah çekince neo gibi kursunları durdurabilceğini falan sanıyorsun herhalde

kahramanlık yapılcak yer vardır ölmemek içni kaçılcak yer vardır

universite kantininde kız aradaşına laf atan gencoya tokat atmaya benzemez elin tinericiyle katiliyle karşı karşıya gelmek.bunlarla mucadele etmek en son tercih olmalı eğer kaçacak fırsat yoksa

o seni öldürmezse sen onu öldürüp bok yoluna hapise giriceksin.yada ölüceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok hani bu konuda egitim almis birinin karsisindaki kisiler konusunda normal bir insandan daha iyi performans sergileyebilecegine eminim ama iki hareket ogrenince ya da belli bir cusseye/guce sahip olunca bu tip yanilgilara dusmemek lazim.

Genellikle kacmak, cok nadir olabilecek sekilde bicaklanmaktan/dayak yemekten cok daha iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay ztn karşıdakini etkisiz hale getirmekte değil

sonuçta karşına seni öldürme niyetinde adam varken.senin onu etkisiz hale getirirken öldürebilme oranında yuksek

bu admları öldürünce sagol kardeş bizde ztn öldürcektik onu demiyorlar.bok yoluna katil olmak mı gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut senaryoda iki kisi var ve sen birine biber spreyi sikarken ya da elinden gelen neyse onu yaparken digeri -diger olasi senaryolarda digerleri- bos duracak ? OK.

O durumda isik gormus tavsan gibi donup kalmayacaginizin bile garantisi yok. Zira korku/adrenalin cok ters tepebilir cogu durumda.

Kaldi ki tarihin en buyukleri genellikle en korkak olanlaridir. Suclularin cok buyuk kismi da ayni sekilde. Silahsiz olarak, kazanacagindan emin olmadan yanasmaz cogu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Tek bir sarhos ve yolu kesen iki ayik kisi gercekten cok alakadar.

Ya neyse olay duruma bakar. Soyle bir senaryo icin ben olsam kacmazdim seklinde artislik yapmanin alemi yok.

Yine benzer durumda bir baska kisi varsa -ki yakin biri olmasi bile gerekmiyor cogu durumda- yine elden ne geliyorsa yapilir.

Diger turlusu de az sonra "biz orospu cocuguyduk" karikaturune varicak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...