di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Daha 2. sayfada soylendi. Ah bi de okumayi ogrenseniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 onuda ben söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Cons'un feyki olsan boyle alakasiz bi nick secmezsin ya. Bildigin kiviriyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kes lan at siki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 GERGE said: OMGClayAiken said: kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Adamın seni sokakta öldürmesi araba için daha iyidir kaçmaktan, değil mi?Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 domalmak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nalorifein said: kes lan at siki Adam degilim, zora gelince insan taklidi yapmayi birakip her sekilde belli ederim diyorsun. Gerek yoktu her sekilde anlamistik halbuki. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olitere said: GERGE said: OMGClayAiken said: kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Adamın seni sokakta öldürmesi araba için daha iyidir kaçmaktan, değil mi? Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 AHAHAHAHA Lisedeki tarih hocamin bi lafi vardi elinde kilicla at ustunde klip ceken Mustafa bilmem ne icin; "Elinde top tufek, fuze, tank olan adamin ustune dogru kos bakayim o kilicla ne oluyor ?" diye. Hic farki yok. olitere said: GERGE said: OMGClayAiken said: kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Adamın seni sokakta öldürmesi araba için daha iyidir kaçmaktan, değil mi?Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tamam di bigün karşıma bıçakla çıkmayı denersen sana tecrübe ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bu da baska bir hata mesela. Kendinin belli bir konuda herkesten iyi oldugunu dusunup buyuk konusmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kaçtı diye gülenler, rambomusunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olitere said: tamam di bigün karşıma bıçakla çıkmayı denersen sana tecrübe ettiririm ahahah hastayım bu aynalı tahirlere saplıcaklar böğrüne o zamanda kaçma lan diye bağırırsın adamın arkasından adam sana silah çekince neo gibi kursunları durdurabilceğini falan sanıyorsun herhalde kahramanlık yapılcak yer vardır ölmemek içni kaçılcak yer vardır universite kantininde kız aradaşına laf atan gencoya tokat atmaya benzemez elin tinericiyle katiliyle karşı karşıya gelmek.bunlarla mucadele etmek en son tercih olmalı eğer kaçacak fırsat yoksa o seni öldürmezse sen onu öldürüp bok yoluna hapise giriceksin.yada ölüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ya yok hani bu konuda egitim almis birinin karsisindaki kisiler konusunda normal bir insandan daha iyi performans sergileyebilecegine eminim ama iki hareket ogrenince ya da belli bir cusseye/guce sahip olunca bu tip yanilgilara dusmemek lazim. Genellikle kacmak, cok nadir olabilecek sekilde bicaklanmaktan/dayak yemekten cok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ne dedim sokakta ölen salaktır dedim . Niye çünkü ölmemek için yapabiliceğin çok şey var . Kaçmakta bunlardan biridir evet veya biber sıpreyi taşıyabilirsin.Dövüş sanatlarında eğitim alıp almamak ayrı bir durum herkesin parası , vakti ..vs olmuyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ya olay ztn karşıdakini etkisiz hale getirmekte değil sonuçta karşına seni öldürme niyetinde adam varken.senin onu etkisiz hale getirirken öldürebilme oranında yuksek bu admları öldürünce sagol kardeş bizde ztn öldürcektik onu demiyorlar.bok yoluna katil olmak mı gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mevcut senaryoda iki kisi var ve sen birine biber spreyi sikarken ya da elinden gelen neyse onu yaparken digeri -diger olasi senaryolarda digerleri- bos duracak ? OK. O durumda isik gormus tavsan gibi donup kalmayacaginizin bile garantisi yok. Zira korku/adrenalin cok ters tepebilir cogu durumda. Kaldi ki tarihin en buyukleri genellikle en korkak olanlaridir. Suclularin cok buyuk kismi da ayni sekilde. Silahsiz olarak, kazanacagindan emin olmadan yanasmaz cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yalnız başlık çok fena önümü kestiler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Valla ben başıma gelen bir olayı söyliyim sarhoşun biri ne bakıyorsun lan mottosundan beni itekliyip yokuş aşağı yuvarlattırdı , sonra kaçmaya başladı ben arkadan yakalayıp yere indirdim ve suratına geçirmeye başladım .Sonra ayırdılar falan ve adamın bıçağı olduğu ortaya çıktı ama ben fırsat vermediğim için sokamadı ; yani o bıçağı ..vs saplamasını engellemek senin elinde. Birden fazla kişiler olduğunda yapman gerekenler değişir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Çok kalabalık olduklarında kaçmak da çözüm evet ; ama kalabalıkta olsalar sevdiğin birine zarar verirlerken (misal sevgili) ben kaçmazdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Tek bir sarhos ve yolu kesen iki ayik kisi gercekten cok alakadar. Ya neyse olay duruma bakar. Soyle bir senaryo icin ben olsam kacmazdim seklinde artislik yapmanin alemi yok. Yine benzer durumda bir baska kisi varsa -ki yakin biri olmasi bile gerekmiyor cogu durumda- yine elden ne geliyorsa yapilir. Diger turlusu de az sonra "biz orospu cocuguyduk" karikaturune varicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tinerciler sat komandosunu sırtından bıçaklayıp öldürmüşlerdi bilmem kaç sene önce. o adam da mı salak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olitere kadar iyi degilmis demekki. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 @olitere, sen sarhoş araba kullanıp buraya övünerek yazdıydın bi de yanlış hatırlamıyosam. Çekirge bir zıplar iki zıplar abi eninde sonunda bi yerden zararı yersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar