Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülen Hareketi (Gülen Movement)

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

bence bütün gülen hareketinin beyinlerini satsan bütün boğaziçililerin beyinlerini geçmez.

HADİ LİNÇ
bütün gülen hareketinin beyinlerini topla
Bogaziçi kampuste gezen bi köpek bul.köpegin beyin agır basar, kampusten bi kaç tane serçeyi de gülen tarafına koy belki denkleşir
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

çevresini de sevmiyorum

neden ? niye bu kadar önyargılı ve tahammülsüzsünüz anlamıyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?13,5203371

kimse buradaki arkadaşın " pedofili " yakıştırmasına tepki göstermemiş/görmezden gelmiş.

kızdığım şey; dışarda " çok özgürlükçüyüz yea insanlar eşit, tüm düşüncelere saygımız var " diye takılan insanların farklı bir düşünce duyduğu zaman insani şekilde tartışmayıp , " FETTOŞÇU " damgasını yapıştırıp dalga geçmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

fettulahı yıllarca izledik konuştuk hakkında yapılabilecek her tartışmayı yaptık, sonuç olarak kendisini de düşüncelerini de yaptıklarını da sevmiyoruz, iğrenerek bela okuyarak küfrederek takip ediyoruz. her yeni gelen fetoşçu için aynı tartışmaları defalarca yapmışken yeni baştan yapmak zaman kaybı. fetoşu destekleyen de aynı görüşü savunduğu için otomatik olarak aynı tepkiyi görüyor, ki zaten henüz "kendine ait fikri olan fettullahçı" *icat eedilmedi*. önyargı değil birikim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:

kimse buradaki arkadaşın " pedofili " yakıştırmasına tepki göstermemiş/görmezden gelmiş.

bu olayı anlayamıyorum yaw..

valla bak..

şimdi bu adam demiş ya.
said:

al bak kendisi de bu tepki göstermemiş/görmezden gelmişlerden biri!

ne kadar komik değil mi?

basın şikayete, gelsin bana mail.. bakıyorum senden gelen şikayet var mı diye? yok!..

eee neyin ağlaması şimdi bu?
hemen az önce bi şikayet geldi. o da senden değil hani..

komik olmayın yahu..

du bi satır daha geçelim, benzer olayı geçen hafta yaşadık/başka şekilde. burada gelen her metini satır satır googlebot okumuyor. bunun için şikayet tuşu var zaten.
kullanın.orada bi de açıklama metini girebileceğiniz yer de var. onu da kullanın. çok başarılı bi teknoloci bak.. cep telimden tut, notebook ekranına kadar her bi yere uyarı geliyor anında.. nası huh?

du bi de..
-çirkin insanlarsınız.
+gerçekten fevkalade yakışıklıyımdır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...