goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Aluriel said: utanmadan başkasına ön yargılı ve yobaz diyor bi de. sinir oldum gece gece bence gayet kıskıs gülerek diyor bunu, 15 inç mpr2 low radiation monitörden giriyor foruma, deniz fenerinden bağışlamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hssktr disarda ezan okunuyo lan, bi dk. ezan degilmis, muzikmis, korktum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 goldbären said: bence bütün gülen hareketinin beyinlerini satsan bütün boğaziçililerin beyinlerini geçmez. HADİ LİNÇbütün gülen hareketinin beyinlerini topla Bogaziçi kampuste gezen bi köpek bul.köpegin beyin agır basar, kampusten bi kaç tane serçeyi de gülen tarafına koy belki denkleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bütün gülen hareketinin beyinlerini toplayın. topladınız! ne yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 40 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 goldbären said: bütün gülen hareketinin beyinlerini toplayın. topladınız! ne yapar! 1-2i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yok lan o başkaydı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 beyler iyi geceler, troll de sızdı herhalde, nöbeti devrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hao'ya da acıdım ya.yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sevmiyorum haoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mao iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çevresini de sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cevresi 2 pi x r olan insanlar Ehehhe Bursalılar Megegeghe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yuvarlak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fistan hokka oynayalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fetoya hokkalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Aluriel said: çevresini de sevmiyorum neden ? niye bu kadar önyargılı ve tahammülsüzsünüz anlamıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,5203371 kimse buradaki arkadaşın " pedofili " yakıştırmasına tepki göstermemiş/görmezden gelmiş. kızdığım şey; dışarda " çok özgürlükçüyüz yea insanlar eşit, tüm düşüncelere saygımız var " diye takılan insanların farklı bir düşünce duyduğu zaman insani şekilde tartışmayıp , " FETTOŞÇU " damgasını yapıştırıp dalga geçmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 git balık malık ye omega 3-5 al o beyin gelişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bedava diye bu kadar hor kullanmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çirkin insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sayfayı atlattın benim supersonik laflar arkada kaldı sensin çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fettulahı yıllarca izledik konuştuk hakkında yapılabilecek her tartışmayı yaptık, sonuç olarak kendisini de düşüncelerini de yaptıklarını da sevmiyoruz, iğrenerek bela okuyarak küfrederek takip ediyoruz. her yeni gelen fetoşçu için aynı tartışmaları defalarca yapmışken yeni baştan yapmak zaman kaybı. fetoşu destekleyen de aynı görüşü savunduğu için otomatik olarak aynı tepkiyi görüyor, ki zaten henüz "kendine ait fikri olan fettullahçı" *icat eedilmedi*. önyargı değil birikim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben hakaret ediyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hao said: kimse buradaki arkadaşın " pedofili " yakıştırmasına tepki göstermemiş/görmezden gelmiş. bu olayı anlayamıyorum yaw.. valla bak.. şimdi bu adam demiş ya. said: kimse buradaki arkadaşın " pedofili " yakıştırmasına tepki göstermemiş/görmezden gelmiş. al bak kendisi de bu tepki göstermemiş/görmezden gelmişlerden biri! ne kadar komik değil mi? basın şikayete, gelsin bana mail.. bakıyorum senden gelen şikayet var mı diye? yok!.. eee neyin ağlaması şimdi bu? hemen az önce bi şikayet geldi. o da senden değil hani.. komik olmayın yahu.. du bi satır daha geçelim, benzer olayı geçen hafta yaşadık/başka şekilde. burada gelen her metini satır satır googlebot okumuyor. bunun için şikayet tuşu var zaten. kullanın.orada bi de açıklama metini girebileceğiniz yer de var. onu da kullanın. çok başarılı bi teknoloci bak.. cep telimden tut, notebook ekranına kadar her bi yere uyarı geliyor anında.. nası huh? du bi de.. -çirkin insanlarsınız. +gerçekten fevkalade yakışıklıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar