Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi sinirlerim bozuldu, olay su kadin aldim mektubu diye imza atiyo, sonra bu kocamin ben vazgectim al bunu istemiyorum imzaladigim karti geri ver diyo adam da yasal olarak veremez o noktadan sonra ve son noktaya kadar sakin, kadin saydirmaya sonra da tokata falan basliyo tum hikaye burada, videolari koyuyorum http://www.thetechherald.com/article.php/201045/6413/US-postal-worker-verbally-and-physically-abused-by-racist-woman http://www.youtube.com/watch?v=pnm_cSgPzmM&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=65aSdUMSJmY&feature=player_embedded
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 said: Sadly, although the entire story remains a mystery, that hasn’t stopped Internet users from gathering around and hunting down suspects based on still images from the video and the comments made by the woman in them. We feel for any innocents that get dragged into the witch hunt.
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 soyle 2-3 tane insan basa gelse aslinda, ne guzel kolelik geri gelir. mis gibi oluyrdu o zaman. 1 tane zencili hatun alirdim kole olarak, cay getir cay gotur...
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 zenci, kadina tuzak kurmus normalde oyle bi durumda basip gitmesi lazim sorununuzu firmamizla halledin, ben sadece dagiticiyim diyip gitmeliydi ama belli ki zenci, kadini taniyor ve boyle olay cikicagini biliyor o yuzden kamerasiyla hazirlikli gitmis cunku normalde musteriyle tartismazsin, paketi verir gidersin burda art niyet var herif resmen kameraya oynamis pis herif ya
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bence de adamın o kadar uzun süre kalması tuhaf.
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kadın tam bir menopoz teyze. herhalde kocası dayanamayıp terk etmiş bunu ondan böyle tafra yapıyor postacıya.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kadın dayaklık ama postacı baba düzeneği ayarlamış o da ayrı dayaklık.
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 başkasına gelen dalga dediğin kocasına gelmiş işte. alsın versin adama diyeceğim de ilk videonun yarısını izledim sadece, başka bişe dediyse bilmem bunla ilgili. kadın kocasının golf kulübüne çok para verdiğini düşünüp gaza gelmiş de olabilir. ihtimaller sınırsıza yakın, her halükarda kadın menopoz teyze ama.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bence de resmen belli kameraya oynamış
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tomkat said: zenci, kadina tuzak kurmus normalde oyle bi durumda basip gitmesi lazim sorununuzu firmamizla halledin, ben sadece dagiticiyim diyip gitmeliydi ama belli ki zenci, kadini taniyor ve boyle olay cikicagini biliyor o yuzden kamerasiyla hazirlikli gitmis cunku normalde musteriyle tartismazsin, paketi verir gidersin burda art niyet var herif resmen kameraya oynamis pis herif ya Hurriyet haber yorumu kıvamında olmuş..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 adam iyi yapmış kadına.. afferin herifi işten atmışlar lan. vay torpilciler vay..
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 okadar çok film-dizi izlemişimki kadın nigger diince ben sinirlendim
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 HolyRaider said: okadar çok film-dizi izlemişimki kadın nigger diince ben sinirlendim ahah.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ayrıca mature. Postacı arabası da fena değil, arkası kapalı ve geniş. Bir gerginlik te var ne de olsa.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 senko said: soyle 2-3 tane insan basa gelse aslinda, ne guzel kolelik geri gelir. mis gibi oluyrdu o zaman. 1 tane zencili hatun alirdim kole olarak, cay getir cay gotur... ne igrenc bi posttur bu
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu zenciler cok haylaz. setup bile olsa iyi yapmis, karinin ne oldugu ortaya cikmis.
Öne çıkan mesajlar