kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: o liquid metal olacak bundan sonra bi kerem! http://www.crunchgear.com/2010/08/09/apple-buys-out-liquidmetal-patents-to-stay-one-step-ahead-in-materials-game/ liquid metal imbaymış ya çılgın zıplıyo , bunla telefon yapsalaar yere düştüğünde 3 metre havay mı zıplar acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Samsung Nexus Two Ciddi Bir Teknik Sorundan Dolayı Ertelendi http://www.androidturkiye.info/2010/11/12/samsung-nexus-two-ciddi-bir-teknik-sorundan-dolayi-ertelendi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haber sadece bu sitede var gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 onlarda TechCrunch'dan aldıklarını söylüyor ama görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 16 aralik usa , 20 uk, 529 dolar unlocked. Ekrani duz degil hafif egimli. 2.3 android ile geliyor mmmmm. Alet ergonomik gorunuyor , dunyada ilk sanirim egimli super amoled touch screen. http://www.engadget.com/2010/12/06/googles-nexus-s-product-page-goes-live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dual corelar da bi ortaya ciksin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ne yapacaksin yahu duali ne kazandiracak emin degilim. http://www.google.com/nexus/#!/index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 0-100 1.2 saniyede cikicam. gorleim iste, napicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 guzelmis nexus s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi bu aletin şarjı gider 2-3 ya da 3-4 saat dayanır tüm olayın zevkini kaçırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şekil olarak gerçekten güzel. ama ben yine de HTC den yanaydım. daha bi sempatik geliyo bana. ekranın eğik olmasını anlamadım, sebebini bilen varmı? ön arka tasarım zarif olmuş. satarmı satmazmı demeye gerek yok, satar bu her türlü. apple kafaları yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lxUXulxE5o0&feature=player_embedded ehah cok tatli reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hayvanlar gibi alet abi. iphone 5 i cikarirlar bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yeni iphone her yaz cikiyor zaten sirf nexus s geldi diye cikarmayacaklar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bkz 3g-3gs yeni kasadan soz ediyorum. upgrade degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oha çok über görünüyor bu kış çıkması süper. uk a geldiğine göre diğer ab ülkelerine de gelir heralde ucuza kapatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=lxUXulxE5o0&feature=player_embedded ehah cok tatli reklam reklamı izlerken yaklaşık 4-5 defa oha dedim. bi defa da OHHHA dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oha reklam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ee A8 cortex varmi$ abi bunda da? hani dual core lan? bi de micro sd giri$i yokmu$. bence cok gerekli degil de, ne biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ay sonu ya da ocakta gelicek dual corelar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ginger dışında bunun galaxy s'le ne farkı var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 flaş var. dual core şimdilik samsung duyurmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Biraz inceledim bu telefonu çok tatlı duruyor. 4 Ocak'ta ABD den dönme ihtimali olan bir tanıdığım var , yeni bir telefon düşünüyordum bir süredir. Ne diyorsunuz alsam götürür heralde 3-4 sene ? Bu dual core muhabbetini beklemeye gerek var mı , biraz şov gibi duruyor , kısa vadede çok birşey değişmeyecektir heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 pek guzel alet, boyle hafif kivrimli. ekran kalitesi galaxy s ten biraz daha iyi. 335ppi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 235 ppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar