Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Nexus S


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ommm ben acmisim asagida google nexus 2 diye acmisim. bende sasaladim. nexus s ismi ile tanitilinca yeni bir nane sandim iyimi. bari apple ile bu kadar benzer yorungede ilerlemeseler. iphone 3g, 3gs, nexus, nexus s.

bu arada asagidaki konuda verdigim resimle alakasi yok. bu daha tombik bir sey asagidaki daha iyimis esasinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya başka bir açıdan bakmışım ben fark ettim.
Şaka bir yana ben telefonumun plastik olmasından memnunum. Başka bir başlıkta da tartışmıştık bunu plastik telefonları belki yüzlerce kez düşürüp genedel hiç bir zarar görmediklerini hepimiz fark etmişizdir.
Ben iki farklı metal telefon kullandım biri iphone 2g diğeri de nokia 6300 idi , ikisi de bir kez düşüp can sıkıcı derece deforme olmuşlardı.
Iphone 4 bildiğim kadarıyla cam bir yüzey ile kaplı ön ve arkada , hem daha ağır hem de düştüğü an pert olma ihtimali yüksek. O kadar para bayıldığım alet düşüp de camı tuzla buz olursa benim 'canım' da sıkılırdı sanıyorum. Fakat arka gövdeyi metal kapak ile değiştirmek mümkün sanıyorum , 40 dolar gibibir fiyata satılıyordu en son.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim izlediğim bütün incelemelerde 'kaliteli bir plastik ' kullanılmış deniyor SGS'ye .
Metalin bir iletken olduğunu ve bütün ısıyı size yanısttığını unutmayın. Özellikle SGS gibi yüksek hızda cpu ve gpu'ya sahip cihazlarda metal kullanmak zaten yanlış olurdu bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

hafif malzeme dandik malzememidir hahaha


Öyle bişi demek istemedim de öyle anlaşılmış. Hafif ve sağlam olduktan sonra nasıl göründüğü hiç önemli değil, hatta görünüşü de kötü değil bence. Hissiyatı sadece güven vermiyor, onun da bi kısmı telefonun hafif olmasından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...