Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nexusun ikincisi samsungdan. http://www.engadget.com/2010/11/11/this-is-the-nexus-s/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 konusmamis miydik bunu? pek hosuma gitmedi bu is ama, gene htc olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o galaxy s2 idi , degilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bilemyorum ki, kafam karisti iyice androidlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ommm ben acmisim asagida google nexus 2 diye acmisim. bende sasaladim. nexus s ismi ile tanitilinca yeni bir nane sandim iyimi. bari apple ile bu kadar benzer yorungede ilerlemeseler. iphone 3g, 3gs, nexus, nexus s. bu arada asagidaki konuda verdigim resimle alakasi yok. bu daha tombik bir sey asagidaki daha iyimis esasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 galaxy s diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 de bu nexus ? google dizayni samsung uretimi, samsung ekranlar super ama su amoledler, dogruya dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 amaaaan s2ye kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 artik plastik telefon yapmasinlar lutfen. lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Abi metal yapınca da ağır oluyo galaxy s iyi mesela cebine koyuyosun hissetmiyosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Kutuya dikkat bu arada , code name I9020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mum_Chamber said: artik plastik telefon yapmasinlar lutfen. lutfen.. ayfon 4 ten sora butun telefonlar sikko geliyo di mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 GPS ile ilgili bazı sorunlar yüzünden çıkış tarihinin biraz gecikeceğini duydum. Bu cihaz neyse de asıl 2011 ilk çeyrekde dual core işlemcili Android telefonlar beklenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cep telefonunda dual core islemci kovalayan adam tribunlere oynuyordur. mobil cihazlarda bottleneck islemci gucu ya da simultane islem sayisi filan degil ki.. pil omru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ve hala pillerde elle tutulur bi gelisme yok, hep islemciye calisin anasini satiim, gerce daha az mazot yakanini filan yapiyolar, gene de pille alakali degil. yakin zamanda mucizevi bi enerji turu filan bulunsun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Esh said: Mum_Chamber said: artik plastik telefon yapmasinlar lutfen. lutfen.. ayfon 4 ten sora butun telefonlar sikko geliyo di mi asdf Valla kusura bakma da esas ayfon 4 sikko geliyo android kullandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 android isletim sistemi biliyorsun di mi kath? bizim bahsettigimiz ise telefonlarin uretim kalitesi/materyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Olaya başka bir açıdan bakmışım ben fark ettim. Şaka bir yana ben telefonumun plastik olmasından memnunum. Başka bir başlıkta da tartışmıştık bunu plastik telefonları belki yüzlerce kez düşürüp genedel hiç bir zarar görmediklerini hepimiz fark etmişizdir. Ben iki farklı metal telefon kullandım biri iphone 2g diğeri de nokia 6300 idi , ikisi de bir kez düşüp can sıkıcı derece deforme olmuşlardı. Iphone 4 bildiğim kadarıyla cam bir yüzey ile kaplı ön ve arkada , hem daha ağır hem de düştüğü an pert olma ihtimali yüksek. O kadar para bayıldığım alet düşüp de camı tuzla buz olursa benim 'canım' da sıkılırdı sanıyorum. Fakat arka gövdeyi metal kapak ile değiştirmek mümkün sanıyorum , 40 dolar gibibir fiyata satılıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 SGS'i eline alan neredeyse herkes acayip hafif olduğundan bahsediyor. Eh, dandik malzeme ne de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hafif malzeme dandik malzememidir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi titanyum ne kadar dandik bilmiyomusun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o liquid metal olacak bundan sonra bi kerem! http://www.crunchgear.com/2010/08/09/apple-buys-out-liquidmetal-patents-to-stay-one-step-ahead-in-materials-game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Benim izlediğim bütün incelemelerde 'kaliteli bir plastik ' kullanılmış deniyor SGS'ye . Metalin bir iletken olduğunu ve bütün ısıyı size yanısttığını unutmayın. Özellikle SGS gibi yüksek hızda cpu ve gpu'ya sahip cihazlarda metal kullanmak zaten yanlış olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fistan said: hafif malzeme dandik malzememidir hahaha Öyle bişi demek istemedim de öyle anlaşılmış. Hafif ve sağlam olduktan sonra nasıl göründüğü hiç önemli değil, hatta görünüşü de kötü değil bence. Hissiyatı sadece güven vermiyor, onun da bi kısmı telefonun hafif olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar