gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 malcırla saatlerdir karşılıklı bekleşiyoruz o burger kingi bekliyo bende superfresh almak için supermarketi bekliyorum superfresh yoksa pastırma ekmeq alıcam yok böyle bir dünya allah kimseyi aç bırakmasın bir dünya barışı istiyorum why so hungry bide iyi forumlar hadi yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dolaplara ve buzdolabına tekrar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sonra tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bomboş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hala boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 buzluğa bak buzluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 biraz akliniz olsa bunun onlemini onceden alirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hiç bir şey yok abi açlıktan mayonezin dibini yedim aman sabahlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o zaman bekleyin. ben de şu kaşar rendeli fırında makarnamdan yiyim biraz da yatayım nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o değil de hemen karşıdaki fırın 6da açılıyomus gittim hayvanlar gibi yedim geldim şimdi de markete gidip adam gibi bişeyler alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi marmaris büfe falan yok mu oralarda? herifler 7/24 açık oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Lan o nasıl dolap günlük mü dolduruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 öğrenci dolabı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 alkole mi bastiniz len parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 her başınıza gelen olayı foruma konu etmek zorunda değilsiniz bu arada, yanlış bilgilendirmişler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 artik sadece topik adina bakarak topigi kimin actigini anlayabiliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 *Fıstık atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 almanyada saat 6 da ne burger kingi be? 4te kapatiyo onlar en gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Aciyorum bu gecko'ya. Nedir cektigi gurbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kaşar ekmek berliner ve garip bi salamdan oluşan 2. kahvaltımı yaptım ha bu arada nil ya bana bi mektup geldi bürgerdienst den 14 günüm varmış bişeyler yapmak için ne oldugunu anlamadım kapıma polis dayanır mı acaba yapmazsam o işi? abi bu arada gecko gurbette filan değil tekirdağda filan asıl gurbette olan benim 20milyon nüfuslu yerden gelip (almanyanın en kalabalık 20 şehrinin toplamından daha çok insan var yani) nüfusu 300000 olan salak bi köydeyim (almanyanın en kalabalık 20. şehri. muhtemelen de en çok türk yogunlugu olan şehri ama) yazık bana megakent insanıyım ben gece 3de dışarı çıkıp kokoreç yiyen saat 4de bile taksimden evine dolmuşla yada otobüsle gidebilen bi insandım ben ! OLMAZ BÖYLE evime istesem bile 11den daha geç saatte dönemiyorum cunku otobüs yok yürümem gerekiyo 3 saat peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 neyle ilgili mektup geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Stadt Mannheim | Bürgerdienste datum 08.11.10 Meldepflicht nach $15 (garip salak boktan sembolü şu almanların işte dolar dedigim) Meldegesetz für Baden-Württemberg vom 23.02.1996 sehr geehrte/r Herr/Frau kalkavan, sicher haben sie durch die umstände ihres umzuges vergessen,die erforderliche anmeldung bei unseren bürgerdiensten vorzunehmen. das meldegesetz sieht hierfür leider nur eine frist von einer woche vor. wir möchten sie deshalb bitten, die sersãumte meldung in den nächsten 14 tagen vorzunehmen. sollte die tatsächliche einzug in diese wohnung allerdings noch bevorstehen, bitten wir sie um eine kurze zwischennachricht. sollten sie in der zwischenzeit bereits anmeldung gekommen sein, so dürfen sie dieses schreiben selbsverständlich als gegenstandslos betrachten. für rückfragen sthene wir gerne telefonisch zur verfügung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ABİ NAPICAM LAN KORKUYORUM SARI AUDİLERLE ALDIRICAKLAR MI BENİ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nesini anlamadin be, anlamiyorum ben seni alaman lisesini bitirdin bi de. anmelden yapcaksin iste gidip. git göster kagidi, onlar seni yönlendirirler orda. sen evi bunlarin sayesinde falan mi buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar