keyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben bir script yazmaya calıstım fakat nedense bir turlu cıkardıgım itemi cantaya atamıyorum. [itemdef i_deneme] defname i_deneme name deneme type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_decay On=@Equip timer 1 On=@Timer cont.newitem i_dagger cont.act.bounce remove neden dagger ı bir turlu cantaya atamıyorum anlamadım.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 On=@Timer topobj.newitem i_dagger topobj.act.equip dene birde 55i kullaniyorsan timer triggerinde her islem yaptirilmiyor on=@unequip de de dene birde[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cont.act.bounce ile almıyor çantaya nedense. kıl işte... cont.act.cont= bunu dene o satır yerine.[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [itemdef i_deneme] defname i_deneme name deneme id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_decay On=@Equip timer 1 On=@Timer remove on=@unequip cont.newitem i_dagger cont.act.bounce return 1 mantığı şöyle equip ettiğin itemi timer'da unequip ettiriyorsun ve önceden itemi unequip ettiğinde çantana bi dagger düşecek şekilde ayarlıyorsun. timer sonunda remove edilen item direk unequip edilmiş oluyo bi dagger çantana düşüyor.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tamam tesekkurler arkadaslar.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar