dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yaptıktan sonra "iphone'u etkinleştirmek için PIN kilidi olmayan geçerli bir SIM takın." diyor. iyide bu pın kodu nasıl iptal edilir ? ya da baska ylu var mıdır?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 telefonu kır yenisini al nasıl olsa çok para kazanıyorsun
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 pin kodu olmayan bir sim kart bulup deneyebilirsin mesela
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 of adam gibi cevap verin ya.bi trollemeyin burası garbıçmı
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 updateten once kullandigin kartla neden sorun olsun ki? jb filan mi, unlocked mi?
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 SpiderS_DangeR said: pin kodu olmayan bir sim kart bulup deneyebilirsin mesela yok şuanda.nasıl bulcam evde herkes pın lı kullanıyor.ben kendi kartımı baka bir telefona taktım ama bulamadım pın kodu ıptalını.sadece telefonun ozellıgınden kaldırılıyor pın kodu sor-ya da sorma diye
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 evdeki hiç kimse pin kodunu bilmiyor herhalde. çok saçma gelmedi bana nedense.
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hattı başka bir telefona takıp pin kodu ayarlarından sorma yapacaksın bu kadar basit.
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dylanN said: SpiderS_DangeR said: pin kodu olmayan bir sim kart bulup deneyebilirsin mesela yok şuanda.nasıl bulcam evde herkes pın lı kullanıyor.ben kendi kartımı baka bir telefona taktım ama bulamadım pın kodu ıptalını.sadece telefonun ozellıgınden kaldırılıyor pın kodu sor-ya da sorma diye yanlışın var telefondan değil hattandan kaldırıyorsun pin kodu olayını. aynısı benim başıma gelmişti çünkü. başka bir telefona takıp kaldırdım pin kodu sorgulamayı sonra tekrar iphone takınca sormadı ve hallettim.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 denedim. olmadı oldu tamam :) tesekkur ederim
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o zaman bilemedim asdf. çok iyi hatırlıyorum aynısını yapmıştım ve iphone takınca sormadı ve halletmiştim o sorunu.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ee tabi butun applerim gitti ve numaralarımda. numaraları yedeklemiştim ama olan applerıme oldu :( en cok whatsapp uzuldum. 1 dolar ya
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahaha altında porşum var diye geziyodun 1 doların hesabını mı yapıosun. ayrıca butun applerin itunesda vardır. tekrar yuklersin ordan direk.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aynı üyeliğinle itunesa login olursan eğer, iphoneunu bilgisayarına bağlayıp istediğin programları tekrar yükleyebilirsin ücret ödemeden.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evet öyleymiş dün öğrendim. teşekkür ederim.:)
Öne çıkan mesajlar