Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 arkadaşlar herkesin bildikleri dışında var mı tavsiyeleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turid Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Archive ya da UNKLE iyidir. Tabi herkesin bildikleri değillerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 UNKLE'ı biliyodumda archive iyimiş, şimdi baktım, hatta baya iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 herkesin bildikleri herhalde massive attack ve portishead mı oluyor. değillerse sölemiş bulunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ehuehauhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 konu açılınca biraz da araştırayım dedim iyi şeyler çıktı. Tricky - Overcome Hooverphonic - Mad About You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Tricky var , Morcheeba sayılabilir. Air olur , bonobo olabilir. Cocorosie var , güzel bi grup o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 chiasm var ama teknolu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 elektronik, süpersonik süpersonik, elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 folktronica diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vic sound var deneyin. trip-hop değil yazdıktan sonra farkettim ama deneyin yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 portishead veya massive attack kadar iyisi var mı? unkle, tricky demeyin, bir yere varamayız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Lunascape bence bu türün en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ghost_boo said: Cocorosie var , güzel bi grup o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bide female vocal olmayınca tat alamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 GERGE said: Lunascape bence bu türün en iyisi. büyüksün gerge. indirdim tüm albümlerini cidden iyilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar