Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemin kendiliğinden res atması

Kaijad

Öne çıkan mesajlar

Millet download yapmaya başladığımda bikaç dakika içinde modem kendiliğinden yeniden başlıyor.
Neredeyse hiçbirşey indiremiyorum yani.
Adsl sinyali gidip geliyor gibi de değil.Direk modem yeniden başlıyor.Elektriksel bi problem mi diye modemi başka bi prize de taktım banamısın demedi.
Modemi yeni de almadım, önceki evimde gayet düzgün çalışıyordu.Neden böle bişey olabilir fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

torrent olayına giremedim bile henüz.normal single link downloadlarda kendini resetliyor.öyle yüksek hızlarda değil yani.2 mbit internette 70-80 ile çekior bu durumda bile resetlendiği oluyor.
valla dediğim gibi kullanmadığım bi modem de değil yani.önceki evimde torrentten maximum hız kullanıyordum hiçbi problem yoktu.
fabrika ayarlarına döndürmüştüm bi kere herhangi bişey değişmedi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evet arkadaşlar yukarda yazdığım gibi sorunu çözdüğümüz sanmışım ama sorun devam ediyor.

o gün düzelttiğimi sanmamın sebebi interneti birlikte kullandığım komşumun bayram için memlekete gitmesiymiş.

durum şu an şöyle.komşu ne zaman internete girse internet hızında acaip bi düşüklük oluyor ve arada sırada modem kendine res atmaya başlıyor.böyle bişey hiç görmedim ki geçen sene 3 kişi kullandığımız bir modem bu.adam ayrıca msn facebook twitter dan başka internette herhangi bişey yapmadığına yemin edior.

yani anlam veremiyorum adam yokken 200 kbps ile rahat kesintisiz download yapabiliorm.adam geldiinde 70 lere çıkınca hız (ki çıkarsa) modem res atıyor.

modem markası airties rt206v2TT
airties a mail attım adamlar gönderin bakalım dior.ama internet bana şu ara çok lazım ki böyle bişey yapmam mümkün deil.

elemanın bilgisayardaki virüs tarzı bişeyden olabilirmi böyle bişey ?
Sosyal ağlarda paylaş

bizm evde söyle bir olay oluyordu... biz 2 arkads kullaniyoruz modemi.. benm pc'ye hem ethernet cable gelio.. hemde wireless'dan baglanıorm fln.. arkads wireless baglanio.. eve baska arkadslar gelip baglandgnda IP cakısmasi oluodu ve beni netten atıodu.. sen bunun farkna varamiosn arkadsn ekranda yazi cıkıodu IP caksmasi var die.. bunu bi kontrol et..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...