Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ilk gün. sabah 5:30'da kenan evrendeydik. güya erken gittik diye sevinirken 1300'lü numaraları alınca iyi oldu çok da güzel oldu. akşam 7'ye yirmi kala askeriye kapısından çıkıyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 knox o gittiğin yerle ilgilidir ya. gece 2 de numara alan adam benle beraber bekliyodu . bana da yarın gel demişlerdi ama inat ettim bekledim :D sabah 8 de giren 2 de çıktı yuh dedik. biz de 3-4 gibi girdik 6-7 gibi çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adamlar bizi kıbrısta havaalanına 1 saat mesafedeki yere götürene kadar 8 saat beklemiştik huhu, kendi birliğimize gitmemiz ufacık adada 3-4 gün falan sürmüştü, lojistik süperdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 saat 8 30 da kenan evren kışlasının önündeydim. 11 30 da bütün işlerimi halletmiş şekilde dışarı adımımı attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ewt işte bugün kenan evren çok boştu boşuna erken gitmişim. 9da falan orda olsam heralde hiç beklemezdim dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 klozet var, ama kimse kullanmıyor hijyen vs dolayısıyla. ben bile alıştım alaturkaya ki gelmeden önce hayatta imkansız diyordum sizin gibi. bizim burda ama 2 tane kabinde klozet var ama kimsenin kullandını görmedim. sadece arada bi iki kişi ayakta işio üstüne =) onun dışında çok zorlu bir maraton sizi bekliyor. en güzeli acemilik olucak. ustada düştünüz yere göre değişir, ama önemli olan yerin konumu değil ordaki komutanlar ve uzun dnm askerler. bunu unutmayın. uzun dnm askerlere kendinizi ezdirmeyin ama gereksiz giderler de yapmayın çok pişman olursunuz. şimdilik tavsiyeler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hadi gelin de biz dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben dün adana6.kolorduya 10.00'da girdim. Dışarı 15.30'da çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şafak demiş coni moni =) bkz: 335 KD bizim kışlada da acemi eğitimi yok işin kötüsü ocak 11 e kadar bekliycem gelmenizi bizim oraya ama geç olsun güç olmasın, zaten daha 6 gün de izinden uzattık askerliği. bol bol beraber oluruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Abi nereye baksam kalabalık 337 başlıkları. Muhtemelen kalabalık olacaz. Daha iyi olurmuş öyle diyorlar. Nöbetler az olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 off Allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 10u gecesi mi belli olucak nerelere gidildiği? Annemle babam baya heyecan yapmaya başladı abim gidiyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu gece belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sabsh 5 te buzzzz gibin havada üstünde 10kg parkayla karanlıkta koşturmak pricelesstır, akşam 9 da yatmaya alışın bide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 asteğmenlikle ilgili sorusu olanlar sorabilir. kıbrısla ilgili sorularda kabuledilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Norak said: sabsh 5 te buzzzz gibin havada üstünde 10kg parkayla karanlıkta koşturmak pricelesstır, akşam 9 da yatmaya alışın bide :p o hiç belli olmaz. Ben askeri gazinoda yaptım. Yat iştiması 00:00 da alınıyodu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ardahana gidecekler buraya yazsın yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dakikalar geçmiyor sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 of gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi ayın 3ünden beri 3 kilo aldım, çalışmamak oturmak yaramıyor bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 heyecan varmı heyecan :D dh okuyarak stres atıyodum öldüm gülmekten 700 sayfa don atlet saat muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yarın tandoğan a gidip don atlet saat alacam :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oha arma sende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çok kalabalık bu dönem. İyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aluriel said: oha arma sende mi ? evet :) zamanı geldi. gidip geleyim artık. planlarımı yaparken önüme engel çıkıyor. aradan çıkarsa rahat edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar