Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk gün. sabah 5:30'da kenan evrendeydik. güya erken gittik diye sevinirken 1300'lü numaraları alınca iyi oldu çok da güzel oldu. akşam 7'ye yirmi kala askeriye kapısından çıkıyorduk...
Mesaj tarihi:
knox o gittiğin yerle ilgilidir ya. gece 2 de numara alan adam benle beraber bekliyodu . bana da yarın gel demişlerdi ama inat ettim bekledim :D sabah 8 de giren 2 de çıktı yuh dedik. biz de 3-4 gibi girdik 6-7 gibi çıktık.
Mesaj tarihi:
adamlar bizi kıbrısta havaalanına 1 saat mesafedeki yere götürene kadar 8 saat beklemiştik huhu, kendi birliğimize gitmemiz ufacık adada 3-4 gün falan sürmüştü, lojistik süperdi :p
Mesaj tarihi:
klozet var, ama kimse kullanmıyor hijyen vs dolayısıyla. ben bile alıştım alaturkaya ki gelmeden önce hayatta imkansız diyordum sizin gibi. bizim burda ama 2 tane kabinde klozet var ama kimsenin kullandını görmedim. sadece arada bi iki kişi ayakta işio üstüne =)

onun dışında çok zorlu bir maraton sizi bekliyor. en güzeli acemilik olucak. ustada düştünüz yere göre değişir, ama önemli olan yerin konumu değil ordaki komutanlar ve uzun dnm askerler. bunu unutmayın. uzun dnm askerlere kendinizi ezdirmeyin ama gereksiz giderler de yapmayın çok pişman olursunuz. şimdilik tavsiyeler bu kadar.
Mesaj tarihi:
şafak demiş coni moni =)

bkz: 335 KD

bizim kışlada da acemi eğitimi yok işin kötüsü ocak 11 e kadar bekliycem gelmenizi bizim oraya ama geç olsun güç olmasın, zaten daha 6 gün de izinden uzattık askerliği. bol bol beraber oluruz =P
Mesaj tarihi:
Norak said:

sabsh 5 te buzzzz gibin havada üstünde 10kg parkayla karanlıkta koşturmak pricelesstır,

akşam 9 da yatmaya alışın bide :p

o hiç belli olmaz. Ben askeri gazinoda yaptım. Yat iştiması 00:00 da alınıyodu mesela.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

oha arma sende mi ?

evet :) zamanı geldi. gidip geleyim artık. planlarımı yaparken önüme engel çıkıyor. aradan çıkarsa rahat edecem.
  • Yeni Oluştur...