Makbule Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ondan çok döğme piercing faça gibi şeylere bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya gece gece dolaşma forumda seni gördükçe aklıma maklube geliyor ve karnım acıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 beni de sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kaç yıldır tecil ettiriyorum, bilemedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 öhöm ben de aldm sevk dosyamı aralık 1-2-3 de sınav mı ne varmış ona girecem.sanırım bu aralıkta gidicem demek oluyor.gidim kurtulayım istiyorum bi an önce .yedek subaylıkta çıks kısa da çıksa farketmez benim için yeterki şu "askerlik yaptın mı" sorusundan kurtulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 1 2 3 ünde girersin sınava 8 9 unda belli olur 11-12 de katılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevk alanlar aralığın 1'inden itibaren askeriyeye katılmış kabul ediliyor. polislik bir olayınız olursa her türlü gider yapın. seve seve jandarma çağırmak zorundalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aralık 1-2-3 tuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bende gidiyorum.. ALSINLAR ARTIK BENI BAYDIM BEKLEMEKTEN GINA GELDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 valla Allah sabır versin diyorum şimdiden. hali hazırda 335. kısa dönem piyade/istihkam çavuş olarak da hepinizi gözlerimiz yollarda beklediğimizi söylemek istiyorum. yedek subay muhabbetine gelirsek. iyi bir yere düşerseniz yedeksubaylık 5/5 tir. o yüzden her türlü büyük bir şehirde yedek subaylık kısa dönem erlikten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 vardır belki bilen birileri sorayım dedim kısa dönemde acemilik yaptığımız şehirde mi kalıyoruz yoksa usta olunca başka bir şehire gönderilme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 büyük olasılık kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 askere mi gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hayırlı tezkereler diliyorum bir 311 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 335 KD olarak gelin bir anca önce bitirin derim. İlk 2 ay zorlanırsınız sonra çabuk geçiyor. Uzun dönem tavsiye etmem şahsen kralda olsan 1 sene askerlik çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Arkasokak said: soyma muhabbeti ilk muayenede olmuyor sanırım. sadece iç çamaşıra kadar soyup, boy kilo kontrolü yapılıyor. Vallahi yerinden yerine değişiyor. Benim bir arkadaşım Karabük'de yaptırdı tecilini, ilk kez muayene oldu, komple soymuşlar. Başka bir arkadaşım donla kalmış, ben hiç soyunmadım soru cevap şeklinde gelişti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ben muayne bile olmadım dövme vardı ne yazıo dediler vatan dedim afferim geç şöle dediler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ben de gidiyorum..İlk durak Küçükyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ya şu saçmalığı atlattım nasıl güzel oldu var ya offf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sınava saçlı sakallı gitsek sorun olur mu? benim kimlik fotosundaki resim kısa saçlı halimdi. bana benzemiyo değiştirttiler.şimdi sınava saçlarımı kesitirip gidersem gene bana benzetemeyecekler uzatıpta gelemeyeceğime göre sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ultra kıl bir adama denkgelmezsen bir sorun çıkmaz. Yedek subaylıkta elinizden gelen bişi olmadığı için sallayın, takmayın kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben de gidiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 beyler şimdi şubeye gidip nerde sınava girceimi öğrenicem de bana verdikleri bi kağıt var ondan başka bişey lazım mı? bi de sınavda ne lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 335. dönem bir yedek subay olarak tüm arkadaşlara kolay gelsin derim. 1)Sakin olun ve hiçbir şeyin uzaktan veya önceden göründüğü gibi olduğunu unutmayın. Gideceğiniz süre ve yer neresi olursa olsun bu kural geçerli. Ki bunu "kısa dönem er" olmak isteyip tüm hazılıklarını buna göre yapmış, fakat 10 Ağustosda "yedek subay" ibaresini karşısında bulan biri olarak söylüyorum. 2)Yedek subay olmak da bu kurala dahil. Sabah 8.30, aksam 5.30 çalışma saatleri özel sekötrden daha iyi ve 1.750 (dil tazminatı dahil, aksinde 1.600 küsür olmalı. askeri hakim-savcı çıkarsa 2.700, doktor isen 3.110) maaş askeriyenin olanaklarıyla beraber baya iyi bir gelir. Hele 19 gün acemilikte biraz dişi sıkıp, derece yapıp aynen evinize dönme şansınız da var. 3)Sınav bakımından; 335. dönemler olarak Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu'nda acemilikte 400 küsür asteğmendik ve aramızda yaptığımız araştırma sonucu gösterdiki yedek subay sınavının tamamını doğru yapanda, yarısını bilerek boş bırakan da vardı, bilerek yarısını yanlış yapanda. Ben ise 50'de 40-42 fln yapmıştım. yani sınav için rahat olun çok da bir işe yaramıyacak, seni seçmişlerse çoktan seçmişlerdir. 4)Sınav için bir önceki geceden gidip numara almayı unutmayın, çok faydasını görürsünüz ertesi gün. 2 aralık akşam 8-9 gibi gidin alın. 5)Askerde revir ile ilgili olarak; revire giden herkese, problemi ne olursa olsun aynı iğne vuruluyor. Antibiyotik değil, bildiğin serum fizyolojik o ve etkisi sadece placebo. Ama işe yarıyor (Kaynak: şu an karşımda kahve içip sırıtan doktor asteğmen arkadaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hiç beton diye adlandırılan iğneden yemedin sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar