Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 adventure. http://www.graymatter-game.com/ Gray Matter is the first adventure game by renowned author Jane Jensen since the release of Gabriel Knight 3: the story mixes eerie goings-on with supernatural events in best Jensen-style. Neurobiologist Dr. David Styles is one of the game's central characters: since losing his wife in a horrible accident some several years ago, he has become a recluse, seldom leaving Dread Hill House, his English country estate. http://gamerstransform.com/wp-content/uploads/2010/08/Gray-Matter-Sams-Room-640x400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aha cikti mi bu , yillardir bekliyordum, jane jensen harikadir takip edenler bilir. edit : almancasi 12 sinde cikiyo galba, ingilizce 25 subat 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Öehhe yeni mi çıktı? Seneler önce ilk resimlerine bakıp çıksa da oynasam diyordum. Tarih veremeyeceğim, o kadar eski :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 indiriyorum ben de şimdi büyük bi umutla. inşallah iyidir ya,hasret kaldım point&click'e resmen,en son whispered world oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ooo cok temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yarısına geldim baya iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kızın kahvaltı edişi,çıkan çatal bıçak sesi sinirimi bozdu.bi animasyon bi ses efekti koymuşlar konuşma bitene kadar tekrarlayıp duruyo.50 tane yumurta yedi kahvaltıda heralde hem yiyo hem soru soruyo bi yandan. grafik olarak da pek iyi değil ama point&click olarak iyi bi oyun gibi daha fazla ilerlemedim ufak ilizyon numaralarıyla milleti kandırmak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şimdi bitti, bulmacalar baya iyiydi. hikaye başarılı,atmosfer sarıyo ama biraz genç kesime meyletmiş jane jensen. gabriel knight beklemeyin yani. teknik olarak oyun idare eder. bug ya da glitch denk gelmedi. oynanış rahatsız değil, inventory sistemi vasat üstü. karakter animasyonları kütük, cutsceneler grafik olarak bilemiycem de anlatım bazında pek bi kötüydü =P yine de baya baya sardı. az bişey adventure seviyosanız deneyin jane jensen hatırına 8/10 verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ingilizce mi almanca mi oynadigin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 help pls yahu ben oyunun başında takıldım map bul diyor ama yok bulamadım bir türlü progres bar chapter 1 %32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hmm evde gezebildiğin her yeri dolaş, sağı solu kurcala hizmetçi kadın gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aman yok ya mevzu o değilmiş. binaya giriş ile yandaki tabela aynı pixelde olduğundan tabelayı okumamişim okumadığım içinde trigger olmuyormuş arkasından gelen kahvaltı sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aynı sorunu bende yaşadım.yazacaktım bulmuşsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bitirdim beynim eridi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 güzel mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 runawayin yenisi çıkmış topic varmıydı oynayan var mıyduı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 daedalus riddle nasıl çözülüyor biri anlatabilir mi? yani araba + balta + FH falan yazıyor nedir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 carfaxe tower mi ne vardı onu işaret ediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 neye göre yani nerden anladınız? tam çözüme bakarak mı geçtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yok kelimeleri ingilizce okusan anliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 baya güzel.oynayın oynattırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar