Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 jungle said: 42 quest yaptım fakat şu mirage'ın kimliğini bulma questinde takıltım kaldım geçen var mı? Uzun sürüyor baya Mirage'ın kimliği. Nerede kaldığını söylersen yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yaa kendime koptum şimdi :)) ben hala şehrin kapısını açabilmek için mirage ın kim olduğunu bulmam gerektiğini düşünüyordum meğerse şehrin kapısını açmışlar :) neyse bundan sonra hızlı ilerler artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 eee şey sorim.öldürdüğümüz adamların üstündeki herşeyi mi alıyoruz? seçim filan çıkmıyor space e basınca herşeyi alıyor. bide kitap toplamıştım ilk başladığımız yerde bunları atamıyoruz? sandığımıza koyma seçeneği var ama oraya da gerekli şeyleri koyarım diyodum nası iş ya bubunu çözdüm atamıoz ama satablioz bide sağda solda sandıklar var onlaa da atılabiliyor ha bide büyücü olmak nie kötü denmiş önceki sayfada? ilk alıştırma dövüşlerinde ok veya büyü daha güçlüymüş gibi geldi bodaslama dalmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Silahlar iyi değilken, ranged veya magic çok daha başarılı ama biraz level alıp STR, END abandığında, elinde de güzel +magic damage veren silahlar varsa dağıtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 off daha başındayım ama loot sistemi sıktı ya.tıkla herşeyi al yığınla ıvızı zıvır sonra tek tek temizle.sadece ihtiyacımız olanı alsak ikde bir durup incentory düzenlemekten sıkıldım.anlamadığım yer olmadığında pencere olarak açıyor loot ekranını demekki öle bi seçenek var ama normalde yapamıyorum.bilmediğim bi tuş mu var bide respec varmış die duydum .herşeyi respec edebiliyormuyuz statlar filan yoksa sadece skiller mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 oyunda ilk başladığımız adaya ne kadar zaman sonra geri dönüyoruz? kesemediğim tipler kaldı da, 1-2 kere instant yiyince sinir oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 İstediğin zaman dönebilirsin. Zaten birkaç quest var ilk adada verilen Chapter 1 için. Respec, yanlış hatırlamıyorsam console'dan oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ya bu weapon forging skilli falan var, silah armor falan craft edilebiliyor sanırım. Nasıl olduğunu bilen var mı ? Level 25 oldum hala bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 benim anladığım elindeki silahı upgrade ediyorun sıfırdan silah filan yapılmıyor.sağ tıkla upgrade etmek istediğin silaha craft a tıkla sol taraftaki seçenek upgrade ediyor ya nası oynusosunuz bu oyunu deli oldum ben.niyeyse 2 defadır savelerim de yok oluyor.en sevmediğim şey var zaten kılıçla milleti kesip bi yandan da büyü atmak.eskiden böle değildi birinden birini seçerdin artık her oyunda böle herşeyi yapabilirim modunda dolanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Upgrade olayı tamam dediğin gibi, ama ek skiller var forge weapon, forge armor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 daha çok oynamadım (oynamicam da galiba)o skilleri açman için önce kitabını bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Tamam ben yanlış anlamışım, o level 22'de arttırabildiğiniz Forge x skilleri, upgrade yapabileceğiniz max levelı arttırıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 oyun acayip iyi ya istediğin büyüyü yaratabiliyosun falan milyon değişik kombinasyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://i55.tinypic.com/wbur7l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 oyunu indiriyorum da büyücülük falan nası biraz anlatsanıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gwindon sadece büyücü mü gittin yoksa warrior-mage mi gittin?. bide saveleri kayboldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 quick saveler arada kayboluyor, büyücü gittim sadece o armor fire a 70 veriyor bonus code ile aldım onu ahada kod buydu: 4149-3083-9823-6545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ok ben de alim o armoru. ya saveler de yokolmuyor galiba ismi değişiyor.normal save adını değiştirip başka bişi koyuyorum öldüğüm zaman değişiyor adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Şimdi bitirdim oyunu, gayet başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Luxor said: oyunda ilk başladığımız adaya ne kadar zaman sonra geri dönüyoruz? kesemediğim tipler kaldı da, 1-2 kere instant yiyince sinir oldum :) aynen ilerde sizin be diye parmak sallayarak olay yerinden ayrıldım ama arada PC nin anakart ı yandı kaldım ass gibi :( ama genel olarak begendim oyunu, item parcalama upgrade vs hos olmus combatlardada combo mantıgı falan olsaymıs (yada ben bilmiyorum) cok daha bir guzel olurmus sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 haritayı zoom out yapın en üstte görürsünüz ilk adanın teleporterları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Fena oyun değil, mekan ve karakter tasarımlarını sevdim, müziklerde iyi sayılır. bol bol quest var, combat biraz daha çetrefilli olabilirdi (ek bir kaç haraket daha koyabilirlerdi yani). birde kalkan varken kılıçla bloklamak nedendir yahu!! ciddi bir bug a rastlamadım. sinekten full plate düştü olayı da yok lootlar mantıklı yani. oyuna hikaye bittikten sonra da devam etmek mümkün. sevmediğim taraflara gelince yukarda da bahsedildiği üzere lockpick olayı zaman kaybettiriyor bayağı, oyunda el alışınca zaten her kilidi açabiliyorsun kastırmanın alemi nedendir :) eldeki itemı upgrade etmek güzel bir yaklaşım ama itemları toplu halde seçip parçalamak daha güzel olurdu, 5-6 kişilik bir grubu kesip düşen itemları parçalamak neredeyse bi o kadar daha zaman alıyor. oyuncuyu oyunda daha çok tutmak için yapmışlar herhalde. son 2 chapter biraz hızlı geçiştirilmiş yada ben mi çok hızlı gittim bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Oyunun zevkmi büyüde yalnız, çok fazla şey var, sürekli yeni bir şeyler denemek oyunu daha eğlenceli hale getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Code: two worlds 2 3542-3274-8350-6064 Effect: Elexorien - 2 Hand Sword Code: 4149-3083-9823-6545 Effect: Dragon Scale Armor Code: 3654-0091-3399-0994 Effect: Hammer Of Krol - 2 Handed Hammer Code: 6972-5760-7685-8477 Effect: Bonus Map belki birileri kullanmak ister :) yanlız hammer of krol çok şekil sevdim. edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu gece başlıyorum ben de, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar