Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garfield the Movie ..

odchu

Öne çıkan mesajlar

Kingpin yedin Garfield başlığını bir kadına ya.
Bence film güzeldi yaa. eğlendim baya. (Gerçi bunun sebebi birazda önümdeki üç sırayı kapatmış olan anaokulu çocuklarını susturmaya uğraşan bayan öğretmenlerdi ama. Allahım filmden çok ona güldüm :D) Tabi Garfiled'ın kalkıp Hey mama şarkısında dans etmesi biraz ilginç olmuş. Özelliklede o uyuşuk kedinin :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

okan bayülgen iyi seslendiriyor güzel olmuş da sorun şu.garfield bezgin sesli uyuşuk bi kedi.ama filmdede zaten hareketleri gereği aksiyonel bi ses gerekti.

film konusu klişe kahraman köpek bingo hikayesi gibi.pazar sabahı filmi.

gene de garfieldın filmini izlemedim denmez.izlenmeli[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 16 Ağustos 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
10 küsur yillik bir Garfield hayrani olarak bu film beni hayal kirikligina ugratti. iyi bir konudan cok karikaturlerindeki gibi basarili sketch lere ihtiyaci vardi filmin.

O skeçleri filme geçirseler o salondan sağ çıkamam herhalde. Gülerken geberdi şeklinde başlıklara konu olurum. Film olarak çok kötü değildi yaa. Sadece o bezgin hayattan kopmuş kedinin Blackeyed Peas eşliğinde dans etmesi gibi sahneler şaşırttı beni.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmmm. Evet biraz da öyle denebilir.Yani bu başlık altındaki skeçte bulunan kediyle pek alakası yok. Suratındaki ifade bile yok.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

filmde cidden kopulacak 3-4 sahne vardı. Ama resmen pazar sabahı filmi olmuş yukarda birinin dediği gibi. klasik zaten...Bi çok değer verilen hayvan-çocuk ikilisinden biri vardır. Sonra kötü adamlar çıkar ve HUOAUHASOUHAS ve kötü adamlar ölür-kaybolur-tutuklanır falan. Geriye kalanlar mutlu bir hayat yaşarlar. Zaten bu yüzden bu filmlerin ikincisi çekilmez. Öhüm neyse fazla sapmadan devam edelim. Kedi normale göre fazla aktif. öyle bi kedi birini kurtarmak için kendini tehlikeye atar mı ya? (özellilkle Odi'yi). Ama animasyonunu süper yapmışlar resmen. Bazı animasyon sırıtması dışında kusursuz gibi (Garfield elde taşınırken). Bazı yerleri feci komikti harbiden; rafların arasından başını çıkartıp 32 diş göstermesi, iki adım atıp çok yoruldum deyip geri dönmesi, Hey Mama'yla TV'nin önünde bi sağa bi sola kafa sallaması çok iyiydi. Zaten şirinliğiyle kopartıyor insanı.

Snouç olarak fazlaca büyüklere hitab etmeyen ama şirin bi kedi görmek isteyenleri tatmin edecek bir film.[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Sosyal ağlarda paylaş

beğenmedim... kesinlikle...
yani oncekı mesajlardada bahsetmıslerdır, garfıled da yanlıslıklar var?
mesala
odi aptaldır
garfield aylaktır
jon aptaldır, abazndır, kız arkı yoktur olmaz, olamaz..

offffff offfffff yanı bonec unun ılk mesajına kaıtlıyorum... ya tamam fanları ıcın fılmç. yapmıyosunuzda en azından azımıza mıçmayın[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada türkçe dublajı gerçekten standartların üzerindeydi:
geöen gün tv de
wolverıne-sansar
magneto-mıknatıs
rogue-serseri
xavier(ikseyviyır diye okunur)-savye
şeklindeki hüsrandan sonra..

okan bayulgen yetenklı ve deneyımlı; ayrıca cevırılerde gercekten basarılı yapılmıs her nekadar kelıme esprılerıne hala bır cozum bulunamasada
kedi röntgeni-catscan(kafaya çekilen m.r. a denir, filmdeki sahneyi hatırlarsanız normalde garfıledın yapmayacagı o kotu kelıme esprısınıde hatırlarsınız)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

Okan Bayülgen'in seslendirmelerine hayranım, gerçekten çok başarılı ama... Çizgifilmde Garfield'ı seslendiren amcamaız seslendirse daha güzel olmaz mıydı? Garfield denince aklıma hep o ses gelir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...