sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ayrıca siyaset bilimi ile siyasetin ne alakası var?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 siyasetle siyaset biliminin hiçbir alakası olmaması üzücü tabi. neyin ne olduğunu nasıl yapıldığını öğrendikten sonra dönüp de yapılana bakıyorsun. durum içler acısı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi şaka yapmıştım ya herhalde alakası var ahahahah
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 az evel yanlışlıkla gizledim mesajını. koydum zaten görüntülemeye tekrar ehaehu. ama gerçekten siyaset bilimi ile siyasetin hiçbir alakası yok. bilimini okuduğun zaman işin teorisini öğreniyorsun. ama malesef siyaset teoriden çok pratik üzerinden yürüyen bir alan. okulda da kitleleri manipüle etmeyi öğretmiyorlar malesef.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: ayrıca siyaset bilimi ile siyasetin ne alakası var? Haklı. Senin işin patates püresi yapmak.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Arkadaşlar haybeye tartışıyonuz. Türkiyede ne domakrasi ne şeriat nede başka bi gerçeklik vardır. Tek gerçeklik vardır oda CEBİNİ DOLDURMA gerçekliiğidir. NOKTA.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ona bakarsan işletmenin de işletme ile alakası yok, ekonomide de bir ton teori var bir boka yaramayan.. bu alakası yok demek değil ama işte teoriyi mevcut duruma uyarlamayı başarırsan zaten okudukların bir işe yarıyor, senin case'in bunun zıttı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sana sataşmaya bayılıyorum reha ya :( kızdığın zaman söyle, ya da banle.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 UrsusMaritimus said: Arkadaşlar haybeye tartışıyonuz. Türkiyede ne domakrasi ne şeriat nede başka bi gerçeklik vardır. Tek gerçeklik vardır oda CEBİNİ DOLDURMA gerçekliiğidir. NOKTA.sakin ol şampiyon.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 UrsusMaritimus said: Arkadaşlar haybeye tartışıyonuz. Türkiyede ne domakrasi ne şeriat nede başka bi gerçeklik vardır. Tek gerçeklik vardır oda CEBİNİ DOLDURMA gerçekliiğidir. NOKTA. Siyaset biliminde buna "Levent Kırca Sendromu" deniliyor. Tam anlamıyla apolitik olmamakla beraber, politikaya karışmayıp, doğru ama basit olduğu için indirgenmemesi gereken bir sözcükle politik ihtiyaçlarını karşılamak anlamına geliyor. Farklı bir versiyonu için: "ben kaçıcam abi, sizde g.tünüzü kurtarın gidin buralardan"
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: ona bakarsan işletmenin de işletme ile alakası yok, ekonomide de bir ton teori var bir boka yaramayan.. bu alakası yok demek değil ama işte teoriyi mevcut duruma uyarlamayı başarırsan zaten okudukların bir işe yarıyor, senin case'in bunun zıttı. İşletme=/=İktisat
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yalan de abi hangisi olursa olsun hangi parti olursa olsun ben ihaleleri açık yapıcam adam kayırmıycam yada halkın refahı için düzgün şeffaf işler yapıcam diyomu ? herkes cebini doldurmaya bakıyo gerisi yalan. Gerisi cebini doldurmak için insanları kullanma şekline bakıyo kimisi kemalizmi kullanıyo kimisi dini sömürü yapıyo. edit imla.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 DeaN said: sipeyskeyk said: ona bakarsan işletmenin de işletme ile alakası yok, ekonomide de bir ton teori var bir boka yaramayan.. bu alakası yok demek değil ama işte teoriyi mevcut duruma uyarlamayı başarırsan zaten okudukların bir işe yarıyor, senin case'in bunun zıttı. İşletme=/=İktisat sen ne diyosun abi asdlakdşklas, neyse bana müsade bb.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Çıkış noktasını bulmuşsun ancak çıkmıyorsun o halde Ursus. Birileri sana fanboy diyecek ama böyle düşünüyorsan eğer yapman gerekenler düzenin politikasının dar kalıpları arasından çıkıp, düzeni sorgulamak olmalı. Bkz: kapitalizm
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 UrsusMaritimus said: yalan de abi hangisi olursa olsun hangi parti olursa olsun ben ihaleleri açık yapıcam adam kayırmıycam yada halkın refahı için düzgün şeffaf işler yapıcam diyomu ? herkes cebini doldurmaya bakıyo gerisi yalan. Gerisi cebini soldurmak için insanları kullanma şekline bakıyo kimisi kemalizmi kullanıyo kimisi dini sömürü yapıyo. Valla AKP'yi gördükten sonra diğerleri şaka gibi kalıyor. Adamlar cep doldurmayı başka boyutlara taşıdı.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sipeyskeyk said: DeaN said: sipeyskeyk said: ona bakarsan işletmenin de işletme ile alakası yok, ekonomide de bir ton teori var bir boka yaramayan.. bu alakası yok demek değil ama işte teoriyi mevcut duruma uyarlamayı başarırsan zaten okudukların bir işe yarıyor, senin case'in bunun zıttı. İşletme=/=İktisat sen ne diyosun abi asdlakdşklas, neyse bana müsade bb. Söylediğim de anlamayacak bir şey yok. Ekonomik teorileri işletme gibi indirgenmeyecek bir konuma indirgedin, bende yanlışını düzelttim. ok kib bb
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Valla mesut yılmaz ile tansu çillerin birbirleri hakkındaki dosyaları karşılıklı akladıkları zamanı bilirim.Bu halk sömürülmeye alışıktır. ve razıdırda.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hiç bir halk sömürülmeye razı olmaz. Kendilerine ninniler söylenmiş halklar sömürülmeye razı olur. "Bu halk razı abi boşver yeaaa siyaseti falan" dememek, dürtmek lazım halkı. YEAHHH MORE COMMUNISTTT PROPAGANDA!!!!1 http://spaliuke.files.wordpress.com/2008/04/digest20062_poster.jpg
idilik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Atatürk ilkelerini benimsemiş kişilerin hadi şimdilik şeriat demeyelim ama, islam cumhuriyeti falan olmaya da elbette tahammülü olamaz. başımızdaki seçmece, nadide hükümetimizin, böyle bir amacı olmadığını, hatta bunun için yanıp tutuşmadığını iddia edebilir mi buradaki 'hani şeriat gelecekti diyordunuz? eki eki' diyenler? Bir doğruyu söyleyin; atılan adımlar, laik, demokratik, bağımsız bir ülke olmamızı mı hedefliyor? yoksa, islam ağırlıklı, baskıcı, göbeğimizden dış ülkelere bağımlı bir ülke haline mi getirilmeye çalışılıyoruz? tamam, belki çok isteseler de, şimdilik, ya da uzun vadede şeriat hedefleri olmayabilir, ama bu Türkiye'yi bir islam cumhuriyeti haline getirmek için canla-başla çabaladıkları gerçeğini ortadan kaldırmaz. (ki ben hiç bir zaman, 'şeriat geliyor' diyenlerden olmadım. türkiye'nin iran gibi olmadığına inancım da sonsuz. çünkü ne yazık ki akp nin halkımızı dindar olanlar ve kemalistler diye 2 guruba ayırma çabalarına karşın, halkımızın çoğunluğunun, kemikleşmiş bir Atatürk sevgisi ve bilinci olduğuna inanıyorum)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben seyi anlamıyorum. sizin bu akpey fazla ınancınız var. bu adamlar öle dinleri imanları idealleri için falan uğraşıcak tipler değilki. ömürlerini dini yaymaya harcamazlar yanı. memleket köle olur bunlarda köle başı işte.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bu yüzden olaya kemalist-yobaz perspektifinden değil, kapitalist-sosyalist perspektifinden bakmak gerek. YEAHHH MORE COMMUNISTTT PROPAGANDA!!!!1 http://spaliuke.files.wordpress.com/2008/04/digest20062_poster.jpg
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 X Y diye bakmak yerine, ülke sapı tuttu nasıl düze çıkarız diye baksak daha hayırlı olur bence. Çünkü görünen o ki, bugün kankamız olan ülkeler artık emilecek kanımız kalmadığında barış ve demokrasi getirecekler memlekete.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Trias said: LathspeLL said: Hala demokrasi ve Akepe kelimelerini bir araya getiren kaldı mı forumda acaba? Bu konuları en son konuştuğumuzda hayvancılıkta dışa bağımlı hale tam olarak gelmemiştik, şimdi eti dışardan getiriyoruz. Kurbanlıklarıda dışardan getiriyoruz. Çok ilerledik çook. demokrasi ile hayvancılığı aynı kefeye de koyanı ilk görüyorum. Sen de 25 yaşsın değilmi? Aynı kefeye koymadım, demokrasi cümlesini 1-2 sayfa öncede yazılan bişeyde geçince direk yazasım geldi, ardındanda 2 yıl evvelki tartışmaların üstüne eklenen bir konuya değindim geçtim.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Estel_Anorien said: siyaset bilimi okuyorum sizin kadar bilmediğime biliyorum demiyorum be birader. AHAHAHAH sosyal bilimcinin dramina hos geldin abi, gel bos sandalye var otur ildenizin yanina sadfdsaf
Öne çıkan mesajlar