Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 daha önce bunun topiği açılmıştı sanırım, akıllı elektrik sayaçları ile ilgili. eski sayaçları daha çok seviyordum. ancak şart olmuş herhalde değiştirdik biz de. bundaki tarifeler nasıl oluyor, nasıl hesaplanıyor, onu sormak istiyorum. saat dilimine göre farklı fiyat mı ödüyoruz, hangi saatlerde ne kadar oran geliyor, onu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bir elektrik sayacıyla nasıl duygusal yakınlık kurabildin? bi de bölge bölge değişiyor o sordukların, hangi dağıtıcıdan alıyorsan git bak sitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Yamulmuyorsam Türkiye'de yalan o saate göre değişken olan sistem. Annemi ikna edemedim ama ben bu konuda. Elektrik faturası eskiden de şimdiki gibi geliyordu, bi fark yok. Ama annem ucuz diye inatla çamaşır makinesini akşamın kör saatinde çalıştırıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 huun said: bir elektrik sayacıyla nasıl duygusal yakınlık kurabildin? sen olmayınca onunla karşılıklı bira içmeye başladık, bir şekilde karşılıklı ilişki gelişti falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sen anlatınca garip gelmedi nedense beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Abi korunmadan yapma, çarpılırsın yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 eski sayac appreciation topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 melih gokcek appreciation thread http://i.radikal.com.tr/644x385/2008/12/18/fft5_mf86257.Jpeg *edik abooov bu resim felaker doubles guy a benziyormus lan, az editle tipkisinin aynisi cikar adamin her resmi bi meme ya heueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 viktor üzüyorsun bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 melih reiyz gösterdiyse vardır bir hikmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar