Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 IP-DNS.. ayarları?

Xoo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar superonline fiber optik internet kullanıyorum, ağırlıkla multiplayer call of duty oynuyorum, sorun şu olacak:
ps ethernet ayarlarından ip-dns vs. kısmında oyunları veya interneti hızlandırmak için yapabileceğimiz bir ayar var mı?
Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

yakın sunucu için ne yapmam gerekiyor, çünkü birinde görmüştüm ip vs ayarlar girmişti, ne amaçla bilmiyorum ama bi işe yaradığını düşünüyorum?
dns ile hızın alakasız olduğunu biliyorum fayda ne sağlar onu sormak istedim
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

benim modem ps3ün 20cm ilersinde.yinde kabloyla bağlayınca fark ediyor mu ?

fark eder, şöyle ki o dalga doğrusal olarak ps3'e gitse bile araya giren farklı dalgalar olabilir. Ne bilim bir mikrodalga vs. vs.

En sağlıklısı her zaman kablolu bağlantıdır. İmkan varsa bir kablo çek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Pickles said:

havada görünmez bir şekilde internetin uçuşması

he ya, aklım almıyor zaten kablosuz interneti. yani alıyor da, o ne lan! ben karşıyım kablosuz internete. internet dediğin kabloyla gelir, kablodan da elektron ya da photon falan akar arkadaşım. kafir kafir konuşmayın yok kablosuz internet, yok görüntülü telefon falan diye. telefon diyor bak. tele ne, uzak. fon ne, ses. görüntüyle işimiz yok, adamı hasta etmeyin.

Xoo said:

Arkadaşlar superonline fiber optik internet kullanıyorum, ağırlıkla multiplayer call of duty oynuyorum, sorun şu olacak:
ps ethernet ayarlarından ip-dns vs. kısmında oyunları veya interneti hızlandırmak için yapabileceğimiz bir ayar var mı?
Teşekkürler

neyse, o değil de, ben de superonline foptik kullanıyorum. ps3 yok ama almayı düşünüyorum. bağlantı kötü mü oluyor? artı, internet aboneliğinin hızı tarifesi falan ne kullanıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

ülkemizin şukela yurtdışı çıkışları söz konusu olduğunda TTnet'in hizmetleriyle tellcom'un hizmetlerinin arasında pek fark kalmaz online oyunlarda,

anca böyle arkadaşlar arasında yapılan oyunlarda vs., onlarda da zaten lag olmuyor asdf

Yani al istediğin neti fark etmez. 1mbit falan değilse hızın, bunu da not düşeiym
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...