PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oyunu bitirmek nasip olmamıştı bi bitireyim dedim taktım kurdum tekrar w7 64bit'te hiç açılmıyor. 1.08 patchi de kurulu son versiyon işte. google'ladım sorunu ama işe yarayan hiçbi çözüm bulamadım. uyumluluk falan denedim hep. çift tıklıyorum tema değişiyor fear.exe task managerda çıkıyor sonra tema düzeliyor exe de kapanmış oluyor bu arada. hiçbi hata bi şey yok. var mı çözüm yolu bunun? creative ses kartı kullanmıyorum bu arada onla ilgili sorunlar var hep nette dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ses kartı diyince aklıma geldi. Ben de yeni sistemime f.e.a.r 2 yükledim. Eski sistemde oynadığım bölümlerde çalan şarkılar yeni sistemde çalmıyor. Aynı bölümleri bildiğin sessiz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sorunu düzelttim kurcuklayarak ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar