EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Genelde default geliyodu games şeysi ama bunda yok. Nerden indirebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Denetim Masası / Programlar ve Bileşenler / Windows Bileşeni Aç/Kapat oradan Oyunları seçersen kurması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Control Panel -> Programs -> Turn Windows Features on or off -> Games'in yanındaki kutuyu doldur, OK'e bas yüklensin. edit: lanet olsun geç kaldım! gerçi benimki de ingilizcesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Zaten hali hazırda duruyomuş ama açmak gerekiyomuş :P Neyse aynı problemle karşılaşabilecekler için bari şöle yapaımtopic boşa gitmesin: Windows oyunlarını açmak için Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı, Programlar'ı tıklatın ve ardından Programlar ve Özellikler'in altında Windows özelliklerini aç veya kapat'ı tıklatın. Oyunlar onay kutusunu seçin ve ardından Tamam'ı tıklatın edit: Ha yazmışsınız bile siz benden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 u nubi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 şimdi bende o oyunlar açık ama mesela tavla oyunu yok. dediğiniz şekilde yaptım ama tavla oyunu orada da gözükmüyor. windows 7 starter yüklü makinede. oyunlarda mı kısıtlı oluyor yani sistem gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 home premium'da bazı özel oyunlar oluyor. starter'da felan olmuyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tahmin ettiğim gibiymiş yani starter diyeymiş. lanet olsun bende bi tavlayı oynuyordum o oyunlardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar