mep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 diye bi troll varmış (büyük ihtimalle öyle 8-)) Hanginiz hadi söyleyin? site bu habere şöyle bir Helal olsun Türk'ün zekasına gurur duyduk.Ama keşke anblem olarak ordaki kurtu önden değilde böyle bir yamacın dağın tepesinde ulurken koysalardı hakiki Türk icadı olduğu daha iyi anlaşılırdı daha bir güzel olurdu« gizle yorum yapmış. Fanboyları falan varmış. Aramaya inandım maalesef yoktu. Interwebz vs. yazanlara teşekkürler.
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 linki düzgün verirsen basarım aksi halde basmaya devam edeceğim
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 troll değil bu gerçek böyle adamlar 40 adana diyo zaten
mep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 burada yazdıklarını falan derlemişler, troll falansa epey başarılı imiş.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 çevreciler buzlar eriyor diye sürekli etrafı karıştırıyolar ama işte bakın burda işe yaramış ne güzel neolişik çağın heykellerini binalarını bulmuşlar bu çalışmayı yapan arkaalojistlerin hepsini tebrik ederim apuaihjaiia
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bu telefon güneşle çalışıyor Birol Merdaneci hemen şarzı biter onun Budur
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 demin bi habere bakıodum bu ismi gördüm. Sonra hep yorumlarını gördüğümü fark ettim. Adam ünlüymüş nette COD BO için ntvmsnbc yorumu said: Burda kafede böyle askerlik oyunlarını çok oynuyolar bence çok hayırlı ve büyük önem arzediyor özelliklen askerliği gelmemişler nişan almayı adam vurmayı silahları görüyorlar bağya bir bilgi alıyorlar haa tabi hakigi askerliğe benzemez ama internetde ahlaka mugayırlara bakıp cünup olacaklarına böylesi çok daha yararlı sonuçda her Türk asker doğar
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 çocuğunuz internetTE YA EŞİN KARIN KIZIN ?!1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 BulletRide said: Bu telefon güneşle çalışıyor Birol Merdaneci hemen şarzı biter onun Budur ahahahahahahahhashyashasgjgkjasf
Öne çıkan mesajlar