TheAlterRealm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Suark said: müzik demeye gelmiştim tamda eksik olan oymuş, müzik. Tam atmosferi veremiyor, oyun süperde müzikler ııh olmamış. Ya tassadarın konuşmasından hiçbişi anlamadım arkada çıkan salak ses yüzünden :/ nasıl müzikler kötü olmuş ya akşam akşam trolledin beynimi :x bw kadar güzel trackler var terrandakiler özellikle cok başarılı.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 beni sarmadı valla güzel olabilir belkide atmosfere çok bi katkısı yok sankim. neyse, bu salak sesler yuzunden ben tasadarın ne dedıgını anlamadım, bide o gelecektekı hybridlerin konusmaları duyamadım ulen. Kerriganın neden olmemesı gerekıyor? hybrid ne dior orda?
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Küresel ısınmayı önlemek için geldik diyor. *kaçar*
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Sen hangi cüretle sc bölümüne red Alert müziği koyarsın saygısız !!! ;P
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Arca esl de yakaladım oyman, sen seversin
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ohş bitirdim sonunda güzelmiş nan
Öne çıkan mesajlar