Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_VnJItbX_mVk/R3H7cGKFRnI/AAAAAAAAAw4/ANOHb-m78qY/s320/robot4.jpg yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 なるほど!食品トピック!しかし、私は今空腹ではないので、何を書き込むことはできません。私はご飯&鶏を食べた。ああ !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olitere said: Phyx said: olitere said: Myshkin said: olitere said: Myshkin said: olitere said: Ayrıca insanı diğer canlılardan ayıran bilinci olmasıdır. hayvanlarda bilinç yok mu?Bu tartışmalı bir konu ama hayvanlarda acı algısı olduğu kesin , çünkü sinir sistemleri var bu bile yeterli yaşama hakkı tanımak için acı olgusu diyip duruyorsun, hayvanları uykuda çat diye öldürsek itiraz etmeyeceksin o zaman yememize öyle mi?Bu mantıkla insanlarıda acı çektirmeden öldürmek meşru kılınabilir.Ben diyorum ki acı çeken her varlığın yaşamaya hakkı vardır aci cekmemek suc mu?Bir tasnifleme yapmamız gerekiyorsa doğayı kendimizle özdeştirebildiğimiz oranda kıstas koyabiliriz ; çünkü ancak kendi algımızın dışına çıkamayız.Ben bu tasniflemede bir varlığa canlı diyebilmek için ilk önce bilinç düzeyine bakarım sonra duyu düzeyine.Bilincin tartışmalı olduğu yerde duyu düzeyinden bir yargıya varmaya çalışırım ; ama hem bilinç hem duyu yoksa bir kayadan veya topraktan farkı yoktur.Bitkilerde bu durumda biyolojik makina oluyor. güzel piramit olmuş elinize sağlık http://www.beslenme.gen.tr/images/beslenme-piramidi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Myshkin said: tavuk çiftliklerinden falan bahsediyorum, yumurtadan çıktıktan sonra hayatı 20cm2 alanda kesilene kadar şişmanlamadan ibaret olan hayvanlardan. Tavuklar gene iyi horozlar civcivken ayıklanıp tavuklara yem yapılıyor.He bide tavuklar aşırı kilo almaktan dolayı erken yaşta hep bacakları kırık olur(du). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 et yemeyene saygı duymam. o da bana duymasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 benim hayvan sevgim tabağımdadır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 benimkide yatağımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 at, eşek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o halde bana afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 onelan o içindeki gecko mu lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sushico special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 şimdi uyandım ve rüyamda vejeterjan pizza görüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 pizza ile yakından uzaktan ilgisi olmayan birinin topicini goruyorum varoş stayla da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaşar ve mantar olsun da her türlü gideri var pizzanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok ya köy tavuğu lezzetli değil . dövüşe dövüşe ,sağa sola koşa koşa resmen kas yapıyolar hayvanlar halter versen kaldırır.kıçının üstünden kalkmamış yağlı yağlı yumuşacık tavuk daha lezzetli ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 üstteki fotoda beyaz çubukumsu şeyler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gecko said: bu nasıl bir zevksizliktir alın salatayı ekmeğin üstüne ketçap sıkın yiyin aynı şey zevksizliği geçtim, ... zeki misiniz? arkadas damak tadiyla ilgili ufak ipuclari firlatmis zaten bize, cok tartismaya da gerek yok aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ractamainus said: üstteki fotoda beyaz çubukumsu şeyler nedir? soya filizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ne tat veriyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 soya filizi tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bitkiler de ölüyor koparınca o yüzden serumla besleniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vejeteryan pizza gayet güzeldir hani canım pizza istediği zaman fakat fazla ağır yemek istemediğim zana peynir domatesli falanlı yada diğer vejeteryan pizzaları tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cairne said: bitkiler de ölüyor koparınca o yüzden serumla besleniyorum ben serumu da at kanında yapıyorlar, telef oluyor hayvancıklar. çok feci uydurdum da lise biyolojisinden öyle bi'şeyler kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya şimdi hayatında dominostan falan başka pizza yememiş adama ne anlatsan anlamıcak geçin o konuyu o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar