Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We Are Turkish Airlines!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fatih altaylida rage acmis adsfasdf

ilk yazi
said:
SEVGİLİ okurlar, pazar günü yazılarımı okuyamadınız.
Çünkü Türk Hava Yolları, her seyahatimde olduğu gibi bu seyahatimde de bavullarımı kaybetmeyi başardı.
Bilgisayarım da bavulumda olduğu için yazılarımı sizlere ulaştıramadım.
THY benden özür dilemedi ama ben sizden özür dilerim.

ikinci yazi

said:
Tedavi şart
ACABA bu işi yapmasam mı?
Bu paranoyak, hatta psikopatik yaklaşımlar karşısında nasıl bu işi sürdüreceğim?
THY bavulumu “yine ” kaybedince, “Bilgisayarım da bavulda olduğu için yazımı yazamadım” dedim ya. Gelen e-mail’lere bakın, işimizin ne zor olduğunu anlayın. Birkaçı şöyle demiş: “Bavulunuz falan kaybolmadı. THY özelleştirilecek. Siz de satın almak istiyorsunuz THY’ yi. Şirketin değeri düşsün de ucuza kapatın diye bunları yazıyorsunuz.”
Yuuuh!
Bin kere memnuniyetimi de yazmışım THY’den, o zaman ne istiyordum peki.
Bazıları da şöyle yazmış: “Bavulunu doğru düzgün teslim etseydin kaybolmazdı. Şöhretine güvendin. Alsana böyle oldu.”
Yuhhhh!
Meydana iki saat önce gitmişim. Bavulumu herkesten önce vermişim. İki bavulumdan biri gelmiş, biri kalmış. Çünkü THY önce büyük uçak için bilet satmış. Sonra uçak küçülmüş. 60 kadar yolcu dışarıda kalmış. Uçağın içinde kavgalar çıkmış. Bazı yolcular uçamamış. Uçamayan yolcuların valizleri indirilir ken benimkini de indirmişler. Ama suçlu benim.
Ben bu düşüncelerdeki insanlara acil tedavi öneriyorum.
Başka bir şey değil.
Mesaj tarihi:
Hao said:

afrikada insanlar tek bardak su için günlerce kuyrukta bekliyor, sen 4 saat uçak gibi konforlu bir ortamda beklemişsin çok mu ? viski falan da getirmiş hostes, abi yalvararım bırakın şu şımarık çocuk tribini.
Mesaj tarihi:
2010 bitti hala uçaklarla uğraşıyoruz. Hani uçan arabalar? Hani ışınlanma? Hani jetgillerdeki çılgın garip araçlar?

Çok geriyiz çok , hala muşteri memnuniyeti sis vs gibi saçma sapan işlerle uğraşıyoruz , uzerine bir de bunlara dalıyoruz tartışmalar bilmemneler. Işınlanmayı keşfetseler hiçbişi kalmaz bak.. Kişisel araç olursa hele bi de. ohş :D
Mesaj tarihi:
Birkaçı şöyle demiş: “Bavulunuz falan kaybolmadı. THY özelleştirilecek. Siz de satın almak istiyorsunuz THY’ yi. Şirketin değeri düşsün de ucuza kapatın diye bunları yazıyorsunuz.”

Ahahah şu süpermiş.
Mesaj tarihi:
mani said:

Isınlanma kesfedilsin ve thy nin eline dussunde gotunuz bacaginiz ayri yerlerde ciksin.

isin kotusu, thy hakli cikar yine. gotumuze bacagimiza sahip olamiyoruz diye azar da yeriz.
  • Yeni Oluştur...