sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Evet sevgili türk hava yollarımı ile izmir'den londra'ya 20 SAATTE GELDİM EVET YİRMİ. böyle bir çile olamaz. izmir'den geldim atatürk'e uçağıma 2 saat varken HEMEN BİNMEZSENİZ HEPİMİZ ÖLECEĞİZ modunda apar topar istanbul uçağına bindirdiler. istanbulda 7'ye kadar bekledim, londra uçağım da 7 de bu arada. 7.30 gibi aldılar uçağa, alırken de UÇAĞIM İÇERİSİNDE BİRAZ BEKLEYEBİLİR KKK dediler eyvallah dedik, tam olarak DÖRT SAAT bekledik uçakta. Arkamda arap bir aile çocukları sürekli bağırıyor, ağlıyor sürekli bir gürültü vs. sonra kaptan bey pistte dolaşmaya başladı, bir ileri bir geri derken şöyle bir anons yaptı, sayın yolcularımız YAKIT İHTİYACIMIZ DOĞDU, dönüp yakıt alacağız. Döndü yakıtını aldı, 4.30 saat gecikmeli kalktık (hepsi uçağın içinde geçti.) sonra dedik iyi bari 2 gibi heathrow'da oluruz. herkes sakin uyuyor falan, 2.30 gibi bir anons SAYIN YOLCULARIMIZ ŞİRKET OPERASYONU GEREĞİ MANCHESTER HAVAALANINA İNECEĞİZ. dedi ve direk inişe geçti, önceden herhangi bir uyarı yok. indik manchester'a oradan 2 otobüse bizi doluşturup londra'ya yolladılar, o da bir 4 saat sürdü. toplamda 4 saatlik yolu, 20 saatte geldim. teşekkürler THY. bu arada inerken hostesle aramızda şu dialog yaşandı; -Kaptana çok selamlar....... -Başüstüne efendim.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi ben uçağın içerisinde 4 saat imkanı yok bekleyemem. çıldırır birini yumruklarım orda. ole şey mi olur yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 uçakta 4 saat mi beklettiler ? Böylesini ilk defa duydum, mübala var mı yoksa temizinden o kadar oturdunuz mu ? Nedenleri neymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bir de kapattı motorlar, nasıl sıcak anlatama. arkada araplar ELEL HEBE HEBÖBÖÜRÜ bağırıyorlar sürekli, sonra çocuk ağlıyor, çocuğa ağlamasın diye bağırıyor hostese bağırıyor falan. yanımda 70 yaşında ingiliz bir kadın vardı hayatımda geçirdiğim en kötü yolculuktu dedi kadın, o kadardı yani. bu arada manchester'a indiğimizde de bir 45 dk beklettiler otobüsler gelmeden çıkaramıyoruz diye. şaka gibiydi yani gerçekten inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oha cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nedeni şu herhalde ? http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1049850&title=yogun-sis-hava-trafigini-felc-etti-yolcular-sac-bas-yoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nedeni söylemiyorlar ki, kalkamıyoruz sis var dedi. 1-2 saat sonra sıra var 15.'yiz kalkıcaz dedi falan. hepsi yalan yani. sonra uçaktaki kargodaki yiyecekleri komple boşaltıp yenilerini koydular falan. yemek vermiyorlar herkes aç, sıcak, gürültü vs. of. hostese dedim nolur viski getirin ölcem, kız güldü gitti bardağın ağzına kadar viski koymuş bu sizi rahatlatır dedi yanımda da 2 ufak jagermeister vardı onları da çaktım biraz kafa kırıldı öyle dayandım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 GEd said: nedeni şu herhalde ? http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1049850&title=yogun-sis-hava-trafigini-felc-etti-yolcular-sac-bas-yolduaynen bu. manchester'a indirdin hadi, otel parası vermemek için apar topar otobüslere doluşturdular bir de 4 saat yol gittim. bu kadar reklam yapacaklarına bir adam olsunlar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oo valla kasış. Bir sefer hasta ve uykusuz binmiştim 3 saatlik yolda baygınlık geçirdim, öyle bir anımda birde uçakta 4 saat bekletseler beni hastanaye kaldırın falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaptana çok selamlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi bir de düşün 4 saat bekletiyorlar sonra kalkıyor seviniyorsun oh gidiyoruz diye, bu sefer başka havaalanına indirip orada bekletiyorlar. kaptan kokpitten çıksa gerçekten dalacaktı insanlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kaptanda söylenenleri yapıyordur eh, bu gibi durumlarda esas sorumluya ulaşamamak fixtir, kimse sorumluluğu almaz falan. Kurumu içerden bilen birisi olsa fena yatırtır adamları aslında. Oluşan olağandışı durumda yolcularla ilgilenilmemesi hedesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yani buraya geleli 1 saat oldu, sıcak bir duş yaptım ve şimdi yatıyorum 3 gün falan uyuyacağım. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 GEd said: Kaptanda söylenenleri yapıyordur eh, bu gibi durumlarda esas sorumluya ulaşamamak fixtir, kimse sorumluluğu almaz falan. Kurumu içerden bilen birisi olsa fena yatırtır adamları aslında.kaptan karar vermiyor da, bir anons yap be adam. bu kadar saatte 3 kere anons yaptı. yahu indirin bizi uçaktan alanda bekleyelim diyoruz E O ZAMAN SİZE ZOR OLUR EFENDİM İN BİN diyor kız. yani sabır testi gibi bir şeydi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 iyi uykular la çok sinirlenme olur arada böyle şeyler düşmemişsiniz ona dua et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oha uçakta 1 saat beklemiştim bi keresinde kafayı çiziyodum, 4 saat nedir ahahah geçmiş olsun mu denir ne denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 istanbuldan ankaraya 10 saatte geldim dün, kanserlerden kanser beğendim otobüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hangisini seçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Arabayla siste yolculuk etmeye kalkıp kamyon arkasında 5 saat yolculuk yapsanız daha mı iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oha, ibretlik bir baslangic yapmissin yeni hayatina. bi de ekstra p.tesi günü lönk diye baslamayayim okula diye, c.tesi gitmistin. pazar günü gitmis kadar olmussun.cok tatsiz olmus. bi de iyi tarafindan bakalim (of,hayir.) bütün bu gecikme sebepleri es gecilmis olsaydi, su an bu topigi acabilcek konumda olamazdin belki. ekieki. tamam bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Halbuki ne umutlartla atilmisti bu yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ara refund iste. vermezseniz globallysucks.com diye site acicam, "we are turkish airlines, we do globally suck" diye meta keyword koyucam diyerek de tehtid et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Yeni THY reklamı çıkmıştır diye açtım, hayal kırıklığı oldu ya. Belli ki sis her tarafta var diye sorun olmuş, herkesin başına gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 diiivoooşın diiivoooşın ay fiğıl diiivoooşın geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hosteslere bi striptiz şov ışıklarıda loş yap bence öyle bi organizasyon lazım böyle beklemelre karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar