kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 selamlar. ilk arabamı alacacağım kısmetse. 2001 model 1.4 GL AC ( HB ) 60K km de benzinli.4-5 ay önce servis bakımı da yapılmış. kazasız belasız. 14k ya alıyorum. ilk araba için nasıl bi arabadır? fiyatı iyi mi? vs yorumları alim dedim almadan önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 2001 olup 60k km olması şüpheli biraz. usta servis gösterdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 göstericem almadan önce de. zaten satmak için servise götürmüşler servis 14k vermiş. bana da o fiyattan verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1.4 motor ile kullanacağın yerler de önemli. Dik yokuşlarda dur kalk yapacaksan sıkıntı verebilir. Sağdan soldan kulak misafiri olduğum kadarıyla el freniyle kalkmaktan debriyaj balatasını yakan vs de olmuş. Bu arabanın kabahati midir, sürücünün mü bilemeyeceğim. Kullandığım tek 1.4 araç corolla'idi. O da referans olmaz herhalde, çünkü dizeldi. Düz viteslisinin çok rahat kalktığı yerlerde, tiptroniğini yukarıya doğru kıpırdatmak için el freni çekik halde bağırttırmak gerekiyordu falan. Bu olay bende 1.6'dan küçük motorlarla ilgili olarak öyle bir travma yaşattı ki her küçük motor konusuna yazıyorum post kasarcasına :p Kısacası benim deneyimimde şazumanın da kabahati büyük olsa da umarım çok dik yerlerde dur - kalk trafiğine takılman, park etmen falan gerekmez. Ya da umarım astra sorun yaşamıyordur falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 valla abi ben astraların sağlam arabalar olduğunu hep duyuyorum. zaten benim ilk arabam olacak, acemiliği atıcam. 1.5 seneye falan arabayı yenilemiyi düşünüyorum. güvenilir bi tanıdıktan da denk gelince -ki fiyatı zaten cok uygun- alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Opel = Direk al (Corsa hariç, corsada düşüneceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1.4 niye kalsın yokuşta dizel değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dizel değilse mi? dizelin torku daha fazla asıl dizel kalmaz. 1.4te sorun yaşayacağını sanmıyorum 1.2 ya da 1.0 olsa yaşardın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 alıyorum o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hay bin kunduz ya.kapinin birinde cizikten dolayi boya varmis.bi de camurluk degismis.ne diyosunuz tecrubeliler bu duruma?yine de alinabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 istanbulda çiziksiz araba mı var kanka? astra iyidir, 2000 model var bi tane, şirket arabası olarak kullanılıyo bizde, ağzına sıçıldı aletin üretildiğine pişman ettik, hala gidiyor yani :) astra iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya aga ben anlamiyorum araba isinden iste.ondan soruyorum bu fiyata alinir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yav plaka numarası ile bişeler öğrenebiliyoduk neydi o sistem? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 14k TL çok pahalı o araba için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1.4 arabayı yokuşta bırakmak için acemi olmak lazım. Bu mesajı okuyup atarlanıp ergen mesajları atmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Fistan said: 14k TL çok pahalı o araba için bence ilanlara baktın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2001 olması biraz sıkıntı olabilir. araba yaşlandıkça sorunlar baş gösterir. 14k o açıdan değerlendirilebilir ama astra için iyi onun dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kapı çamurluksa ciddi bi kaza değildir, olur öyle şeyler problem edilecek bir şey değil. sadece almadan evvel o noktayı özenle incele giderken kasiste vs ses geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kendercik said: 1.4 motor ile kullanacağın yerler de önemli. Dik yokuşlarda dur kalk yapacaksan sıkıntı verebilir. Sağdan soldan kulak misafiri olduğum kadarıyla el freniyle kalkmaktan debriyaj balatasını yakan vs de olmuş. Bu arabanın kabahati midir, sürücünün mü bilemeyeceğim. Kullandığım tek 1.4 araç corolla'idi. O da referans olmaz herhalde, çünkü dizeldi. Düz viteslisinin çok rahat kalktığı yerlerde, tiptroniğini yukarıya doğru kıpırdatmak için el freni çekik halde bağırttırmak gerekiyordu falan. Bu olay bende 1.6'dan küçük motorlarla ilgili olarak öyle bir travma yaşattı ki her küçük motor konusuna yazıyorum post kasarcasına :p Kısacası benim deneyimimde şazumanın da kabahati büyük olsa da umarım çok dik yerlerde dur - kalk trafiğine takılman, park etmen falan gerekmez. Ya da umarım astra sorun yaşamıyordur falan... abi 1.2 benzinli albeayla yokuşta kalmıyorum ben adam 1.4 astrayla mı kalıcak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya içine insan falan girince ve dik yokuşlarda! ne bileyim, çok istisnai yerler geliyor aklıma hep dik yokuş derken. Boşverin benim dediklerimi. Birkaç defa gördüm işte, zihnimde yer etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar