Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Laptop Önerin


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Laptop almak zorunda kalıyorum acilen. Bana güzel bi model söyleyin kankitolar 1800-2000 lira civarına. Performanslı olsun, pili gitsin, ekranı kaliteli olsun, gideri olsun, kasası falan güzel görünsün adam gibi bi laptop önerin. Marka bağımsız. Macbook önermeyin.

Önerirken göz önünde bulunduracağınız şablon: macbook almak isteyen, alman fiyatları tam 2000 lira olmasına karşın, türkiye'den almak zorunda olduğu için macbook almayan bir kardeşiniz. Hafif, sağlam kasalı, sorun çıkarmayacak, taş gibi bişi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asus kullanan biri olarak şu kış gününde dahi altından soğutucuyu etsik etmiyorum. Alet yük altında değilken bile sıcak.. Teknik servise belki hadi abartmayayım 30 sefer ulaşmaya çalışıp 1 kere konuşabildim, onda da herhangi bir verim alamadım. Asusla ilgili söyleyebiliceklerim bunlar. Göz önünde bulundur derim.

Samsung kullanan yakın arkadaşlarımın hepsi laptoplarından aşırı memnun. Isınma, ses vs. problemleri yok.

kısaca baktığımda gözüme bu çarptı.
Samsung


Toshiba'da ise şu model. (aynı modelin 100 200 lira fazlası var ama özellik karşılaştırmasında hiç bir fark yok :S:S )
TOSHIBA

Acer hakkında pek net birşey diyemeyeceğim çok deneyimim yok ancak bir arkadaşımda multimedia fonksiyonlarının çok olduğu bir modeli var, ısınma yok, çalışma sesi yok, ekran full hd fln akıyo =)) Acerda denk gelip okuduğum kadarı ile bir kaç modelinde sorunlar vardı. Araştırıp bakarsan bence çok mantıklı. Marka değeri olarak çoğumuzun gözünde üst sıralarda olmaya bilir ancak iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki beyler bu laptoplarda sistem kurtarma özelliği varmı

hpde vardı mesela dielim formatlamak istiosun, recovery menusunden tekrar windowsu kurabiliodun cd ye felan gerek yoktu hddyi 2 ye bölmüş o böldüğü kısımda sadece recovery dosyaları duruodu. böylece bilgisayar artık virüsten geçilmeyince direk çakıodm formatı ve kurulurkende bütün driverler fln tabi otomatik hiç birşeye karışmıodun sıfır gibi oluodu bilgisayar.

bu dierlerinde var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işlemcide pek değilde ekran kartlarında özellikle benchmark performanslarına bak en azından 2 farklı kartı karşılaştırırken kartların özellikleri ve sıralamadaki yer farklarına göz gezdirebilirsin.( çok fark yoksa pek birşey fark etmez son kullanıcı için)

bilgisayar bakabileceğin internet sitesi ise epey fazla ufak bi search yeterli..

ispatipapaz said:

hmmm iyi duruo ama

oyunları nasıl çalıştırır ekran kartı pek ii deil sanki ve

lenovo güven veriomu size?



ekran kartı gayet iyi bence tabi daha iyisi neden olmasın bakış açısıda var. fiyat / performans olarak parçalar kesinlikle iyi. Lenova hakkında ise pek bilgim yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Asus'un o fiyattaki modelleri iyidir.

Ben K52J kullanıyorum, 1300 liraya aldım, i5 işlemci, geforce 310m ekran kartı, 4gb ram vs. var, black ops, sc2 gibi oyunları highda oynuyorum.

Soğutucu kullanıyorum oyun oynarken ama oynamıyorken falan ısınma problemi yok. Arkadaşımda HP vardı mesela problemli bir serisi, üzerinde yumurta pişirmek mümkündü laptopun; zaten sonra yandı para iadesi aldı lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...