Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Kisisele actım cunku din tartısmıyoruz sadece isteyen gelir anlatır diye düsündüm Yani msülüman nufusun az oldugu bi forumda farklı inanclar ilgimi cekiyor. hersey bitip hayattan sıyrıldıgınızda, yalnız bir odada kalıp, icinizi kemiren maneviyat adına biseyler yok mu mesela sonunda yokolmakk imseyi ürkütmüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Cevap hayir cunku yapacak cok islerim var, dusunmeye vakit yok., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 5k mesaj atıyon ama :D Farkındalık herşeye çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ne maneviyetı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 GEd said: Cevap hayir cunku yapacak cok islerim var, dusunmeye vakit yok.,mauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 DoruK said: ne maneviyetı ya Derken neyi kast ediyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 birgüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 birgü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bisey yazicaktim da cumle kuramadim lan, allah beynimi dugumledi, karsit seyler yazicam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 zen budizmi. çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Ya şimdi şu da var, insan gençken atıp tutması kolay oluyor. O nedenle böyle şeylere takılmamak lazım. Yaşlılıkla dindarlık aynı yönlü artıyor bence. Çünkü insanın eşi, dostu tek tek ölmeye başlayıp da o insan da artık öleceğini farkettiğinde tutunacak bir dal arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bana tapanlara çokonat veriyorum. çok daha efficient bir tanrıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Estel_Anorien said: zen budizmi. çogzel. anlatsana nasıl bişey. belki ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 neden urkutsun ki, nasil bir ego var yahu sizde :) dogumu yani hic yoktan var olmayi kabul edip, olumu kabullenememek garip geliyor bana tam tersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 su çok ılık fede sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 böyle mi davet ediyosun lan insanları dine. cihat yaparken de su tabancası mı kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 cihada hortumla gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 herkesin popisi kendine fedeciğim. içinde bir arayış bir merak olan adam okur inceler bulur dinini. benim için uygun olan yol senin için uygun olacak diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yer mi yok abi. nuru eşit mi dağıtıyolar üyelere. beni mi istemiyosun. niye anlatmıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 arayip inceleyip din mi bulunur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 mesela bi katalog olsa. güzel olur yani. sayfalarca yazı okumaktansa. ne alıyoruz ne veriyoruz tek chartta görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 can sıkıntısında stumble yapiyim dedim 3 tane üstüste incilci sitesi geldi. dedim noluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 La arayacağıda din değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Buddha said: 5k mesaj atıyon ama :D Farkındalık herşeye çözüm. kaç senede 5 k mesaj atılmış bak bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar