arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Bende çekicem netten ama ne zaman bilmem :)[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 bi daha band of brothers adıyla konu açılmaması talep ediyorum blues brothers sanıyom atlıyom kardeşim napim kıl oldum eheahae[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 urza bende dvd olarak var hepsi, ancak şu anda elimde değil, bir hafta içinde ancak alabilirim [birine verdim de izlemeden almamam lazım =)] alınca da divx yapıp yollayabilirim sana, ama dediğim gibi acelen yoksa [hoş, film sonuçta niye acelen olsun ki =)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 zaten ben de parça parça izlerim diyodum ama dediğin gibi bir oturuşta izledim valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 bende ikinci dünyha savası hastasıyım bu band of brothers savas filmimi? yine kahraman amerikalılar pislik almanları her yerde dover türü filmlerden mi? yoksa birazcıkda osla gercekci bişi mi?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 valla ben saving private ryan'dan daha gerçekçi buldum diyebilirim, ikiye bölünmüş ama halen bilinci yerinde olan insanlar, bacağı kopan arkadaşına yardıma giderken kendi bacağının koptuğunu gören askerler, kafasına havan topu yiyen insanlar dolu filmde ve hayır almanları her yerde yenen cici amerikalılar ve karşılarında da aciz almanlar yok dizide, bu filmden sonra savaşın ne aptalca bir şey olduğunu çok daha iyi anlamak mümkün, bütün savaş filmleri öyle genelde ama bunda gerçekten insanın içini burkan şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 DVD set isterim ben. Nerden sipariş etçez? Olmassa cd divx de alırız. ama 19 inç'te divx izlemek yerine 92 ekran tvde dvd izlemek daha keyifli tabi.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 www.blackstar.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 bi an www.blackrose.co.uk zannettim. black site mi açmış kendine dedim. lol[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 said: Bonecrusher, 20 Ocak 2003 11:57 tarihinde demiş ki: DVD set isterim ben. Nerden sipariş etçez? Olmassa cd divx de alırız. ama 19 inç'te divx izlemek yerine 92 ekran tvde dvd izlemek daha keyifli tabi.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp onun yerine tvoutlu bi kart al :) uzun bide kablo.. bolece 92 ekran da divx izlersin :)[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 ok bu hafta içi elimde olur sanırım ben de kenarda bilgisayar için de bulunsun diye yapacaktım zaten sana yapınca mesaj atarım [divx yani] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Biraz zaman sonra olucak ama acaba bu dizi tam olarak kaç bölüm? Ben 10 bölüm olarak buldum ama Divx'ini bilen var mı acaba?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 10 bölüm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Salı günleri Show TV'de veriliyor BoB. Ancak kalp hastalarına ve Easy Company'yi "acemi bölüğü" olarak çevirenlere alerjisi olanlara önermiyoruz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 walla biz dvd setini ingilterden almistik bole metal bi kutu iicndeydi su an satılan james bond dvdleri gibi...goren varsa anlar..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ... [Bu mesaj kawa tarafından 24 Ağustos 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: BlackRose, 23 Ağustos 2004 22:31 tarihinde demiş ki: 10 bölüm Teşekkürler BlackRose.Ayrıca dizinin (10 bölümünde) altyazılarını buradan bulabilirsiniz.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben 10 bölmü de internetten indirdim kazaa da var hepsi alt yazılar ise www.extratitles.com[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar