Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik yapmak için..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayar ortamında müzik yapmak istiyorum. 3-4 yıl önce falan biraz ilgi duydugumda buzz machine adlı programı kullanmıştım biraz ama pek fikir sahibi değildim. Şimdi tekrar uğraşmak istiyorum bu işle en azından canım sıkılana kadar. Böyle oturup uğraşarak kıvırabileceğim, tutorialı bol bir program arıyorum. cubase var ama zor mu gelir acaba başlangıç seviyesi için, midi klavye falan almayı planlıyorum, hangi programı önerirsiniz? Ses kartı da almam gerekir mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cubase sevmiyorum, uzun uzun tartışmıştık daha önce zaten. Bir ses kartı al. Yanında Tracktion al derim ben eğer yeni başlıyorsan ve ucuz olsun diyorsan. Eğer 600-700 TL var diyorsan M-Powered bir Pro Tools kurabilirsin. Eğer Tracktion yolunu izleyeceksen ucuz ses kartı olarak tek şeçim (forumda işi bilen kime istersen sor: tek şeçim)E-MU 0202'dir.

Ama kayıt yapmak değilse amacın Sibelius edin bir yerden, sonra teori öğrenmeye başla. Eğer gitar çalmayı biliyorsan Guitar Pro da çok iyidir. Özellikle son versiyonu uçuk bir şey. Tracktion kullanarak müzik yapabilirsin ama kaydedecek enstrümanın yoksa her halükarda midi ve nota işine gireceksin. Öğren teoriyi, nota yaz sonra VST ve Tracktion ile haledersin işi. Reason da olabilir midi klavyeye partner olarak. Virus refilleri mükemmeldir.
Mesaj tarihi:
ben her isimi fruity loopsta goruyorum baska program kullanmayi bilmedigimden :d

baslangic icinde ideal bisiye benziyor, ben onla ogrenmistim kayittir masterdir fln ev ortaminda nasi yapilir
Mesaj tarihi:
fruity loops o zaman :d
bitane midi klavyen de varsa harika seyler cikiyor ortaya vsi enstrumanlarla fln

gerci her muzuk programi ile yaparsin bunlari... fruity loops guzel ama
Mesaj tarihi:
senko said:

fruity loops o zaman :d

▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ %78 =P

Mesajlarınız için teşkkürler abi, sıradan bakacağım bütün yazdıklarınıza.
  • Yeni Oluştur...