Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bütün mp3 lerin ses seviyelerini ayarlayıp hepsini sabit bir seviyeye getiren bir program vardı, adını bilen varmı ? =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 izotope[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nasıl ya ne demek bu anlamadım biri açıklayabilir mi?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 anladığım kadarıyla...önce sn bi klasör seçiyorsun o klasördeki herşeyi mesela 128 bit yapıyor..doğru mu anlamışım??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 VoLume olayı değilmi?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 evt aynen öyle =) teşekkür ederim cd içindeki bütün mp3 lerin aynı ses seviyesinde olmasını istiyorumda o program lazımdı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 programın adını sormuşsun bende söledim Programın Adı: Izotope Ozone google da arat bulursun çok yaralı programdır.[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 peki bu prog bu olayı sesi çok yüksek olanların sesini kısarak mı yapıo yoksa kısık olanları yükselterek mi? bu fark önemli :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 winamp plugini bu hiç bi ayarla oynamıo winamp ın düşük olan ses seviyesini yükseltio[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 peki bu izotope ozone volume u kısık olan mp3 lerin volume unu artırabilirmi ? yeniden topic açmiyim dedim sesleri kısık bazı mp3lerimin artırmak istiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 e bu hiçbişi yapmıo ki kardeş her tuşa basışımda full version olsa yapardım valla falan dio..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Öne çıkan mesajlar