thedarkride Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bana agac patchini bulabilecegim bir adres soyler misiniz?ulitma turkiye hariç yapım asamasında cunku.Bide bzm cafede tasların ve saman gibi ustunden gecilmeyen seylerin ustuınden geciliyor acaba bu nasıl oluyor?? arama yaptın bosuna hatırlatmayın... tesekkurler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 emülatör sorunu nerede?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Istedigin sey kurallara aykiri oluyo bi miktar...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 OSI nın son patchleriyle alakali bir durum o. OSI de ev dikecek yer kalmadigindan saman ve tasli alanlarida kullanılır hale getirdiler. AOS destekleyen her shardda bu olay mevcuttur. Agac Patch i için birsey diyemeyecegim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ha o sekilde patch ben yanlis anladim galiba ya da gene kitligimtuttu kafam karisti oeeah eger oyleyse pardon.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok Cd- sen dogru anlamissin da adam 2 soru sormus ben legal olana cevap verdim :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 server izin vermiyorsa geçmene (server patch eksikse) sende full patch olsa da geçemezsin bu arada... land fix için de özel mesajlarına bak ;)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 taz ozel msjlara baktım saol ama dosyayı indirirkene mb dio hmn kapanıyor zipi actıgımda ise tam olarak yuklenmemiş diyor.baska bir uyrl varsa sewindirik olurum.Bide bzm cafede her serverdaki tas ve samanların ustunden geciliyor yani aynı serverda eveden gecilmiyor ama cafeden geciliyor. Acaba adamlar okuyup ufledide mi oldu bu olay?? [Bu mesaj thedarkride tarafından 24 Ağustos 2004 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya ağaçları görmeyip ne yapacaksın. Bak millet Afrika'da ağaç bulamıyor ağlıyor, sen diyorsun tüm ağaçları kesmek istiyorum. Olmuyor ama.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Allah Allah ne hayal gücü be.Afrika ile Ultima!Başka hiç bir şey demiyorum.Arkadaşım agac patch yasak normal olarak.Ama sen yinede Burdan bulabilirsin.Şu anda servis aşamasında ama yinede çıkınca burdan yararlanabilirsin.Kolay gelsin...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 genor adam said: thedarkride, 23 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demiş ki: ulitma turkiye hariç yapım asamasında cunku. demi$ :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar