Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 öyle bakınca bir şey çıkmıyor gibi ne mavilerin yanıp sönme pattern'ı ne de komşuları uyarma patternları düzenli çıkmıyor gibi doğru şıkkı ele alınca (ehe)
moncici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 amma kasmışsınız. yukarıdaki üçgen sağ çapraza doğru 1 ilerliyor. sol alttaki üçgen sağa doğru 1 ilerliyor. sağ alttaki üçgen sola doğru 3 ilerliyor. doğru cevap b şıkkı olacak.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bi pattern buldum galiba bi sn çizeyim
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 moncici said: amma kasmışsınız. yukarıdaki üçgen sağ çapraza doğru 1 ilerliyor. sol alttaki üçgen sağa doğru 1 ilerliyor. sağ alttaki üçgen sola doğru 3 ilerliyor. doğru cevap b şıkkı olacak. wat
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 moncici said: amma kasmışsınız. yukarıdaki üçgen sağ çapraza doğru 1 ilerliyor. sol alttaki üçgen sağa doğru 1 ilerliyor. sağ alttaki üçgen sola doğru 3 ilerliyor. doğru cevap b şıkkı olacak. cevap a baboli
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Chemical said: dur gitme a doğru evet ama niye
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bidakka bidakka olm emin misin diye sordum kaynaana, abi b'miş dedi.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ama ardeth soruyu bildiğinm bozdu yani çok mantıklı bi cevap soru bozuk
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben hala anlamadım yalnız senin çözümü
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 soru nerden bu arada insan 1 satır yazı yazar sıradaki ne olmalıdır falan diye.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 lan bende tam beyazların hareketi inceleyelim dicektim. onların altında renkliler var dicektm
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 moncici said: amma kasmışsınız. yukarıdaki üçgen sağ çapraza doğru 1 ilerliyor. sol alttaki üçgen sağa doğru 1 ilerliyor. sağ alttaki üçgen sola doğru 3 ilerliyor. doğru cevap b şıkkı olacak. sağdaki 3 ilerleyen 2 den 3e geçerken pozisyon bozuyo ama uymuyor bu pattern
moncici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 _ILuVaTaR_ said: ben hala anlamadım yalnız senin çözümü yukarıdaki üçgenin sağ alt çapraza hareketini devam ettirdiğimizde tekrar tepe noktasına ulaşıyor. sol alttaki üçgen sağa doğru 1-1 ilerliyor zaten onu da devam ettir. sağdan ikinci yere ulaşıyor. sağ alttaki üçgen sola doğru 3-3 (2 atlayarak) ilerliyor. üçüncüsünde sağdan ikinci yere ulaşmış farkedersen. ona tekrar 2 atlattır en sola ulaşıyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 haa tamam, soldan çıkıp sağdan tekrar girmek yerine duvara çarpıp geri döndürmüşüm ben :D
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben de onu dusundum basta ama ortadan kaybolan ucgen kafami karistirdi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aquila said: ben de onu dusundum basta ama ortadan kaybolan ucgen kafami karistirdi. bana da bu oldu
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gerçekten mal bi soruymuş ama
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aykümun arttığını hissediyorum 1 puan falan artmıştır bence
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sanırım ben biraz daha zorlarsam telekinetik falan olurum
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 böle şelerde en pis durum, bir sürü yöntem deneyip, daha sonra ilk denediğin yöntemi denemeye devam etsen çözüleceğini fark etmek, yani kompikeleştirdikce sçıyorsun
Öne çıkan mesajlar