Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 anlamadım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bence 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 d şıkkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ben olsam a yapardım. neden sormayın. uykum da geldi uyanınca yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dur gitme a doğru evet ama niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 soldaki kenarı nerdeyse oraya gitmiş. sağdakiler köşelerden gidiyor sanki. bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yetemedim ben de soruya kendimi kötü hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bunu sadece trasty bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Şöyle ki, 3 üçgenden en sağdaki üçgenin mavili kısımlarını birinci ve ikinci üçgenin içersinde beyaz bölgelerde iki farklı yere kesişmeyecek şekilde tam oturtabiliyorsun. Seçeneklerde de buna tek uyan yine A seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ucgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ardeth said: Şöyle ki, 3 üçgenden en sağdaki üçgenin mavili kısımlarını birinci ve ikinci üçgenin içersinde beyaz bölgelerde iki farklı yere kesişmeyecek şekilde tam oturtabiliyorsun. Seçeneklerde de buna tek uyan yine A seçeneği. oha asdfasdaf yok sksen bulamazdım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ardeth said: Şöyle ki, 3 üçgenden en sağdaki üçgenin mavili kısımlarını birinci ve ikinci üçgenin içersinde beyaz bölgelerde iki farklı yere kesişmeyecek şekilde tam oturtabiliyorsun. Seçeneklerde de buna tek uyan yine A seçeneği. bunların mantığı 1-2-3-4 diye sırayla degişim degil miydi yoksa 4 tane içinden üçüncüyü diğerlerinin içine koyma şeklinde birşey ilk defa gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bilmem tek tip mi bu sorular :p ben aklıma gelen bir bağlantı kurdum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ardeth said: Şöyle ki, 3 üçgenden en sağdaki üçgenin mavili kısımlarını birinci ve ikinci üçgenin içersinde beyaz bölgelerde iki farklı yere kesişmeyecek şekilde tam oturtabiliyorsun. Seçeneklerde de buna tek uyan yine A seçeneği. onu ben de düşündüm ama 2den 3e giderken kuralı bozuyor. (sıralı olarak tahmin ettim 4 üçgeni.) Ha eğer 1 le 2yi tek 3le aradığımızı tek olarak düşüneceksek mantık o da, soruda belirtilmesi lazım en azından. 1->2 ise 3->? diye. Yoksa 1->2->3->? diye anlaşılıyor. her mavinin bir sonrakiyle nokta veya kenar bağlantısı olması koşulunu düşünürsek d seçeneği çıkıyor ama fazla random olacağından bağlantının o olduğunu da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 baktım bi şöyle değişmeli bişey gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Rewendor said: onu ben de düşündüm ama 2den 3e giderken kuralı bozuyor. (sıralı olarak tahmin ettim 4 üçgeni.) Ha eğer 1 le 2yi tek 3le aradığımızı tek olarak düşüneceksek mantık o da, soruda belirtilmesi lazım en azından. 1->2 ise 3->? diye. Yoksa 1->2->3->? diye anlaşılıyor. iyi de birden ikiye, ikiden üçe üçten dörde diye düşünmek zorunda mıyız? ben sadece üçüncünün birinci ve ikinci içersine yerleşebilmesine baktım. yani 3 arasında sırasız bir bağıntı kurdum. sıralı bişeyse tekrar düşüneyim. bu sorular "pattern recognition" sorusu değil mi? ben de bir "pattern" buldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sıralı kasıyoruz biz, bunun alındığı testte hep sıralı çünkü ama süper yani cevabın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oha hiç öyle düşünmemiştim cevap oysa, ben de klasik 1. ile 2. arasındaki bağlantı 3.yle hangisi arasında var diye bakıyorum beynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi bu tür sorular genelde sıralı pattern uygulama üzerine diye otomatik olarak sıraya oturtmaya kastım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 off tekrar mı düşüncem gece gece abi sabah koysanıza bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bence saçmalamışım ben ya sıraya koymak daha mantıklı geldi eheh daha soruyu anlamamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 arka arkaya gidiolar işte. her üçgenin kendine has hareketi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 İlkinde kesişim yok ikinci de bir noktada var üçüncü de kenar olmuş belki gene nokta olacak keşişim çünkü üçgende bir kenardan daha üstün keşişme olmuyor. Birde üsten başlayarak sayılar verdim 1-2-3 diye ilki 1-5-9 ikinci 4-6 sonuncu 7-8-9 oluyor toplayınca 40. yıl çıkacak diye korktum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben de dıştan içeri numara verip 1 1 1, 2 3 5, 1 2 3 buldum gate açılcak diye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar