Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakuman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
60'lık ben pilot bölüm hariç hiç görmedim şahsen, 30 küsur filan oluyor. hatta 25-30 arası görüyorum sıkça. şimdi düşünüyorum, claymore, vinland saga, rosario vampire filan benzer hep.
Mesaj tarihi:
hmm kimi ni todokeye baktım o 45 civarı falan ortalama

FMA 60 ortalama ile çıktı bi arada o biraz extreme örnek kadın animeye yetiştirmeye çalışıodu.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

22

ya maşiro iyi ki tek başına lead değil, yoksa bayağı düşerdi serinin performansı. 30 yaşına geldi neredeyse, hala kalas çocuk ya.

yalnız idollerin kız kurusu kalması saplantısı cidden çok komik bu kafa gerçekse, gerçek ama sanırım lol. of japonya. :p

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

23

aptallığına doyama maşiro, o kız seni terketseydi hakkındı. adam 10 yıl bekarlıktan usanmadı, kızı da düşünmüyor.

MATTERÜ! nah matterü, kim bekler pörsüyene kadar seni.

Mesaj tarihi:
Bence bayağı güzeldi, en tırt sahnelerde bile gaza getirip duygulandırabiliyordu ya, bayağı iyi yapmışlar. Gerçi fazla uzadı bütün bölümü buna ayırmasalar da olabilirmiş ama yine de çok iyiydi.
Mesaj tarihi:
güzel bitti ama dediklerine göre bir bütün arc atlamışlar, kötü olmuş araya sıkıştıramamaları.

final

neyse son karede de olsa evlendiklerini görebildik, yoksa kızacaktım lol. 10 yıl geçmiş ancak deytoya geçebildiler yuh.

reversi de desu noto'ya benziyormuş bayağı, daha bleach gibi vurdu kırdılı ama. neyse buna da şükür. (:P)

böyle baştan sona adaptasyon yapabilmeleri iyi oldu, darısı diğer güzel serilerin başına.
Mesaj tarihi:
Contract olayı, Lawful Evil vs. Lawful Good karakterler, kapışmanın karakterlerin adalet anlayışı üzerine kurulması, dünyayı değiştirmek isteyen ama gücü yetmeyeceği için öylece bekleyen karakterin güç elde edip dünyayı değiştirmeye çalışması filan hepsi direkt Death Note un dövüşlüsü ya, herşey aynı.

Bir tek güçleri farklı, bir de bunda iki karakterin de gücü var işte.
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şu diziyi izlemeyi bitirdiğimden beri (bi hafta oldu) her gün özlüyorum.
bu kadar süperlik çok fazla pls.
du feysbuk profil cover vs fotolarımı niizuma yapiym bari de tam bir fangirl olabiliym.
  • Yeni Oluştur...