Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 cokcok iyi bence kanzai hanzai krabu. öle böle diel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kanzai hanzai bankai hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 23 ya ben beğenmedim kanzai banzai manzai kurabu, ilkokulda desu noto gibi birşey olmuş. çocukken de çocuk karakterli serileri genç/büyük karakterli seriler kadar sevmezdim çünkü illa sınırlamalar olur yok çocuklara kötü örnek olmasın diye. 9-12 yaşında layto/L planları yapmak sırıtıyor zaten. takagi şöyle planetes veya vinland saga gibi birşey yapsın seinen, jack'ı da sallasınlar atsınlar. henşuuço da ocaklarına incir ağacı dikti zaten, yeni evli takagi daha taksitlerini ödememiş. ben olsam öyle derginin bir daha yüzüne bakmam. niizuma-küm şevkini kaybetsin, öbür salak kız da kendimi beğendirecem diye boşlasın hikayeyi, rating dibe vursun zaten bleach de battı, naruto da bitiyor. böylece batsın dergi. mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kotu sonla bitecek sanki bu seri ya.sublasalarda izlesek 24 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 24. bölümü de sublamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hattori san tam bir tsundere uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ay cok durgun bölümdü ya, alıskın değ,liz böylesine bakumandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 nasıl durgundu ya daha ne olsun uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 herkes layığını buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Çok güzel bitti ya. 3. sezon sonbaharda gelicekmiş sanırım(pek araştırmadım, yorumlarda öyle yazıyordu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bitmese iyiydi ya. sanırım çıksa da izlesem diye beklediğim tek animeydi bu sezon. güzel de finaldi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 PCP 400 vote aldı 1. oldu amcası dio ya, hemen heyecanlanma zamanında fist of north star 700 vote almıştı die YOU WA SHOCK! uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iyi bari önceden anime desteğini sağlama bağlamışlar, devam ettiriyorlar üçüncü sezonla. bundan iyisi can sağlığı, filler yok birşey yok. da "saiko sen sıs len" diyesim geldi "beceremiyoruz" deyince, takagi basbayağı beceriyor ama siz 12 yaşa hitap etsin diye dumb down yapıyorsunuz bilinçli. bi yürü git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hep sonra izlerim diye başlamadığım bir animeydi, şimdi oturdum 2 sezon arka arkaya izledim ve uzun zamandır bok atamadan izlediğim tek anime. Son iki aydır tablet alıp dijital çizim yapma hevesimin de olmasından mıdır bilemiyorum ama tuvalet aralarında bile laptopdan izledim (^_^;) Eiji Nizuma karakterine bayıldım, seslendirmesi çok hoşuma gitti. Tek problemim Hattori ismine alışamamam, her Hattori denildiğinde Hattori Hanzo geliyor nedense aklıma ve bir arkadaşımın "Hattori Hanzo koydumu kafana" diyişi gözümün önüne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mangası bitti resmi olarak :( (23'de son bölümü yayınlancakmış sanırsam ) ps: düzeltme üzerine düzeltme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 demek o yüzden böyle arka arkaya çıkarabildiler anime serisini planlı olarak. neyse bu da birşeydir, bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 tahminen hikayeyi devam ettirmek istemediler die bitirdiler ya rankinglerden dolayı bitmiş olamaz çünkü sürekli 4-8. sırada gidip geliolar 20 manga arasında STARS mesela hep sonuncu her hafta o bitti geçen hafta. o ok. neyse 3 seri kesilio , 3 tane yeni seri gelecek mayıs haziranda, jumpa bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 rankignlerden biterse cok acıklı olur abı zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 gayet yerinde bitiriyorlar aslında ama gönül isterdi ki bitmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 manga kaç sezon yayınlandı ? Anime 3. sezonla bitecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 176 bölüm yayınlandı animesini izlemedim gerçi bilmiyorum kaç sezon gider daha anime. ama bitirmeselermiş diyo insan güzeldi yani ben bekliodm her hafta yeni bölümünü heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 umarım manganın sonuna kadar yaparlar animesini. o hikaye yarıda kalmasın plz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kesin yaparlar bitiyorsa, fma bros gibi olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 KOMSULAR HUUU HUU KOSUN KOSUN! YENI SEZON BASLAMIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 NANDATOOOO???!!!! MİNNA!!! YÜKÜZO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar