Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 s2 - 18 of miura takagi'nin yeteneğini boşa harcıyor, keşke geçemeselerdi toplantıdan da "gagu manga yapmak istemiyoruz yeter breh" deselerdi suratına tekrar. karşıda maniyzü varken batar bu yeni manga derim. üçüncü sezon da bu bittikten birkaç ay sonra geliyor, keşke her manga adaptasyonu için şöyle yapılsa filler arc koymak yerine.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 evet şu an serialize oldukları manga patroru-kun gibi bişey http://www.youtube.com/watch?v=UqEGgyN61qE
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şu miura tam yetersiz ya harcanıyo çocuklar, sonra şikayet edince de laf yiyolar meh.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 miura çok ii karakter aslında yani çok gerçekçi bi karakter, adam elinden geleni yapio araştırıo bilmemne deli gibi, yeni bi de işinde, gençlerin iyiiliini istio. iyi yanları var kötü yanları var gerçek hayattan kopmuş gelmiş DAS
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 evet aynen mortis'in dediği gibi ama yazarın yerine karar vermemesi lazım "SİZ ŞUNU YAZACAKSINIZ" diye, ben olsam "RESTİNE REST ULEN" der çarpar kapıyı çıkarım baş editör öyle atar yapınca. aynı bizdeki tsm'ciye tutar bu diye fantazi söyleten prodüktör kafası.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ondan yetersiz diyorum ya işte, iyi niyetli ve çalışıyor ama faydasından çok zararı var adamın. rest çeksen haline acıyosun zaten, baş editör de haklı sözlerinde, bi kurtulamadılar gitti.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şonan campu'da yazma inatları olmasa kapıyı çarpıp giderler işte. ben mangaka olsam, gerilim yazacakken komedi yazdırmaya çalışsa editör direkt değiştiririm yani. o yeteneğe başka şirket mi yok kapısını açacak sanki? ama işte illa tutturdular orayı değiştirecekler filan diye, "çocuk komedisiyle mi değiştireceksin dergiyi" diye sorarlar heh.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kesin bunlar da durumdan memnun kalmayıp 2 manga yazıcaz diye gaza gelirler, tanto'yla olacak gibi durmuyo heh
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ama sonucta shounen jump en iyi magazine japonyadaki popularite bakimindan ve en unlu olabilecekleri yer kolay kolay resti cekip baska magazinede serialize oliim diemessin yani
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ya iyi de çoluk çocuk için tom & jerry ayarında manga yaptırtsalar gene basar gidersin, o şekilde ünlenirsen hayatta kurtulamazsın bir daha. niizuma-kün'ün "DROPPED!" tepkisini alkışladım yani. hayır ne bileyim christopher walken, samuel jackson gibi belli isim yaptıktan sonra lapacı filmlerde de oynasa ağırlığını kaybetmeyen bir noktaya gelirsin, sonra para için filan yaparsın eyvallah da. para da değil, şan-şöhret için yapıyorsan direkt intihar şu tanto.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 geleceğe yatırım yapıyorlardır belki:P
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 22 Hem kendi tarzlarına uygun, hem shounen kitlesine uygun, hem miura nın keyfine göre bişey buldular en sonunda. Tabii günü Hattori san kurtardı yine:P
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gene velet başrollü yapım ama neyse, tanto'dan sonra herşey iyi kalıyor. desu noto'ya nasıl onay vermiş campu anlamadım, "HAYIR ÇOK KARANLIK BU, ANLAMASI ZOR" filan geri çevirmemişler hayret.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tanto nun sorunu velet başrollü olması değildi ki, çocukların dumbed down gag manga çizicez diye işkence çekmeleriydi.
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tek sorunu değildi tabii ki, dediğin sorun daha önplandaydı ama gene ilk yaptıkları gibi daha teenage karakterler yapamadılar. perfect crime club deyince 9-12 karakterler sırıtıyor bayağı.
kopernik Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bende başladım bunu okumaya 78. chaptera geldim yaw hakkaten bu kadar evil mı ya editörler acaba? arkadaş yazarlara bildiğin köpek muamelesi yapıyolar jumpta. orda başarısız olduğu 10 km öteden belli bi editör var yazarlarıyla paso kapışan yine de kendi adamlarını koruyan bi dergi valla uyuz oldum gidip dalasım var şef editörle miura'ya :D
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 anime'de gelinmeyen yerleri konuşacağınız zaman spoiler'a alın da lütfen. :)
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 11 su samurunun editörü çok iyi ya yazarı borça sokup çalıştırması...
kopernik Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 pardon ya bilmiyodum animesi olduğunu mümkünse modlar editlesinler madem ben yapamıyorum şimdi :/
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şu şurada bir dursun her seferinde karıştırıp duruyorum animede şimdiye kadar çıkardıları mangalar The Two Earths Money and Intelligence Detective Trap Hitman10 Future Watch Run, Daihatsu Tanto! Kana Chie Mitame (KTM) Perfect Crime Party (PCP)
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 çevirmen akrabalarına gidip gelecekti, perşembeden önce çıkmaz demişlerdi. bugün-yarın çıkar belki.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 evet lan bugun 24 yayınlandı hala ses yok edit: pardon 17sinde yayınlanacak
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 23 ne düşünüosunuz kanzen hanzai kurabu için, ilginç mi konusu?! huehue ben açıkcası ble daha death note kafasında ciddi crime lı bişeyler çizerler bunlar die bekliodum, daha böle okul klübü daha küçük yaşa hitap edecek bişeyler çizdiler ^^ hemen 24 ü sublasınlar çok merak ediorum ne olacak
Öne çıkan mesajlar