gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bakugan ile karıştırdım bi an, death note un yazarı ise izlenebilir indirem izleyem bakam yazam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben de başladım. 3.bölüme geçtim şimdi, baya baya beğendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sanırım ikinci sezon da düşünülüyormuş, bu yarısına ancak geldiği halde sevindim. haftanın en merakla beklediğim serisi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 valla şu an böle arada durdurup bi patiye bakiim demediim tek anime çatır çatır izliorum nedense hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mortis said: valla şu an böle arada durdurup bi patiye bakiim demediim tek anime çatır çatır izliorum nedense hehe aynen, 9. bölüme geldim ahah =) uplansın da millet de başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 13-15 niizuma-kün gibi ben de bayağı hayalkırıklığına uğradım doğrusu maşiro'nun bencil hayali gerçek olsun diye eli yüzü düzgün, yapılmayan şeylerde becerisi olan takagi'yi batul mangaya sürüklemesine. efsane kült birşey çıkaracaklar ve onunla piyasayı götürecekler diye beklerken.. neyse artık ileride umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sam Çok mu uğraşmışlar acaba niizuma kun gibi karakter koymak için. Ne ibiş bi bebedir o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 niizuma "sevmediim bi mangayı iptal ettirme yetkisi vericeksiniz" dediğinde içimden etmediğim küfür kalmamıştı kesin gidip çocukların hayatını baltalıycak bu hıyar diye, şimdi battle mangayı bir güzel baltalasın da mashiro adam olsun diyorum. çok aptalca çıkıştı battle manga yapıcam mainstream olucam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ya bence tekrardan dönecekler sci-fi mangalara , tutturmayaıp battle manga ile. sanki bu hikaye biraz Death Note'un yazarının hayatıymış gibime geliyor , çünkü death note u da 2 kişi hazırlıodu birisi hikayeyi yazio dieri çiziodu. Tahminen death noteun yazarı da böle gaza gelip battle manga kastı zamanında sonra battle manga olmayan bi manga (death note)ile bu kadar başarı sağladı. Bunun hikayesi olacak gibime geliyo. Niizuma-kun da beklediimden daha ii çıktı, böle çirkefe yatacak falan sandım da veya bişeyler çevirio da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çıktı izleyin 16 eiji kun şimdiden bi asistana kafayı yedirtmiş helal =) bölüm sonu tebrikleri sarı oğlana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 16 hahah yalnız orda görmesi kötü oldu ya mashironun böle takagi hiç çalışmıo, orda karı kızla takılıo die düşünmüş olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 16 öyle düşünecek sanki de, takagi iyi bile dayandı o kadar hikayesinin çerçöp edilmesine. rahatlasın çocuk biraz. abuk sabuk gerizekalı MOETEKİTAZOOO lead'li batul manga da yapmasınlar. takagi tam ZAWA ZAWA ZAWA adamı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 18 oo tension iice arttı, Mashiro bariz takaginin kıçına tekmeyi basıp tek başıma yazıcam diecek. İkisi de mystery olayına kitlendi yalnız. Bu hikaye direk, adamların death note u yazma öyküsü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 18 ilk bölümdeki jump'a eleştiriler çok iyiydi ama ahah, neden batul manga spamin çoğunun vasat olduğunu özetliyor resmen. sonra da ecchi'ye bağladı lol maşiro yalnız takagi'yi en pis anlarda görüyor veya arıyor nasıl beceriyorsa, bir daha sefere sevişirken arayacak kesin. bırak çocuğu bir rahat ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 20 AHAHAHAHAHAHAH nedense çok güldüm şu sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahaha ben de güldüm oraya baya çok iyi bölümdü, mutlu oldum! YOOOSH! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 23 Of sonucu açıklamadılar bi türlü golden cup'ın, çok da hızlı geçti bölüm sürekli telefonlar yok sürekli serialize olacaksın vs hepsine. Bizimkiler hemen serialize olmaz herhlade die düşünüyorum ya. çok hızlı olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 2. sezon başladı düştü nete go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 İngiltere'de partiden partiye koşup eve dönüp anime izliyor adam. tam bir Boss oldun gökhan-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ah gokhan aahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 çok güzel başladı, iyi ki kendimi tutup mangaya başlamamışım. asistanlar gelince çocukların adına sevindim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cidden şunu seyredince neden bir sürü serilerin potansiyel varken birşeye benzemediği anlaşılıyor, beşinci bölümde çok güzel izah ettiler anketlerin hikayeleri nasıl batırdığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 6 çocuk ciğeri yolda bıraktı iş aşkına, çok iyi bölümdü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ooooo! aşk, entrika, aksiyon! hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 7 çok iyiydi ya. O ilk sahne(6 nın son sahnesi) filan çok tatlıydı. Ama bu kadar guts ı anca shounen protagonistleri kaldırır, onun haricinde ciğer söz konusu olunca kıçını kırıp oturmak gerekiyo. Mashiro biraz adam olsun da bu kadar gaza gelmesin, ciğeri eline vericekler sonra:P Gerçi patron da bayağı dayaklık ama o ayrı bi tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar