Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakuman

Mortis

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

13-15

niizuma-kün gibi ben de bayağı hayalkırıklığına uğradım doğrusu maşiro'nun bencil hayali gerçek olsun diye eli yüzü düzgün, yapılmayan şeylerde becerisi olan takagi'yi batul mangaya sürüklemesine. efsane kült birşey çıkaracaklar ve onunla piyasayı götürecekler diye beklerken.. neyse artık ileride umarım.

Sosyal ağlarda paylaş

niizuma "sevmediim bi mangayı iptal ettirme yetkisi vericeksiniz" dediğinde içimden etmediğim küfür kalmamıştı kesin gidip çocukların hayatını baltalıycak bu hıyar diye, şimdi battle mangayı bir güzel baltalasın da mashiro adam olsun diyorum. çok aptalca çıkıştı battle manga yapıcam mainstream olucam diye.

Sosyal ağlarda paylaş

ya bence tekrardan dönecekler sci-fi mangalara , tutturmayaıp battle manga ile.

sanki bu hikaye biraz Death Note'un yazarının hayatıymış gibime geliyor , çünkü death note u da 2 kişi hazırlıodu birisi hikayeyi yazio dieri çiziodu.

Tahminen death noteun yazarı da böle gaza gelip battle manga kastı zamanında sonra battle manga olmayan bi manga (death note)ile bu kadar başarı sağladı. Bunun hikayesi olacak gibime geliyo.

Niizuma-kun da beklediimden daha ii çıktı, böle çirkefe yatacak falan sandım da veya bişeyler çevirio da olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

18

ilk bölümdeki jump'a eleştiriler çok iyiydi ama ahah, neden batul manga spamin çoğunun vasat olduğunu özetliyor resmen. sonra da ecchi'ye bağladı lol

maşiro yalnız takagi'yi en pis anlarda görüyor veya arıyor nasıl beceriyorsa, bir daha sefere sevişirken arayacak kesin. bırak çocuğu bir rahat ver!

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
7 çok iyiydi ya. O ilk sahne(6 nın son sahnesi) filan çok tatlıydı.

Ama bu kadar guts ı anca shounen protagonistleri kaldırır, onun haricinde ciğer söz konusu olunca kıçını kırıp oturmak gerekiyo. Mashiro biraz adam olsun da bu kadar gaza gelmesin, ciğeri eline vericekler sonra:P

Gerçi patron da bayağı dayaklık ama o ayrı bi tartışma konusu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...