dylanN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 demin haberlerde gösterdiler.samsun'da heyelan olms güvenlik kamerasında ki görüntülerde köpek heyelan olmadan 2-3 dk önce hissedip uzaklaşıyor heyelanın olduğu yerden ve havlamaya ulumaya başlıyor. çok garip nasıl hissediyorlar ya?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 İnsanlardan kat kat daha iyi olan işitme yetenekleri sayesinde en ufak titreşimleri bile algılayıp olağandışı bi durum olduğunu hissedebiliyorlar.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şu 4-5 sene önce olan büyük bingöl depreminde de dedemin köpeği depremden 3 saat önce uyutmamış dedemi ve dışarı çıkarmış.tabii ki deprem olduğu zaman dışarda olduğu için kurtulmuştu. tüylerim ürperdi
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hayır. hayatta kalma mücadeleleri sırasında gelişen evrimin bir sonucu
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 istanbulda yaşayanlar eve akıllısından bi köpek alsınlar o zaman
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bende de bi hayvanlık var.Ne zaman depremden bahsetsem, haber değeri taşıyan bi deprem oluyo mutlaka.Dün de arkadaşa açtım konusunu gece Çanakkale civarlarında olmuş sanırım.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ben de öyle diyordum da şimdi anladım.
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 karincalar,kediler,kuslar,baliklar hayvanlar konusabilse , bu dunyanin cilesi biter zaten
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dünkü güncellememi trolledin ya uyuyamadım.
Öne çıkan mesajlar