Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorunlu Eğitim 13 Yıla Çıkıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18. Milli Eğitim Şurası'nda, zorunlu eğitim süresinin lise dahil 13 yıla çıkarılması, ilköğretim okullarında zorunlu eğitimin eskisi gibi 5+3 şeklinde kademeli olması, ortaöğretimde sınıf geçme yerine ders geçme sistemi getirilerek okulu erken bitirme olanağı verilmesi, haftalık ders saatlerinin azaltılarak teneffüslerin süresinin uzatılması konuları komisyon kararı olarak benimsendi.

Tamamı

orta öğretimde ders seçme ile okulu erken bitirme olanağı nedir ya? haftalık ders saatlerini azaltın tenefüsleride uzatın. lisenin bütün çilesini biz çektik zaten geriye kalan veletler rahat rahat okusunlar. hatta okula bile gitmesinler.
Mesaj tarihi:
kıskanıcam tabi arkadaş niye kıskanmıyım. biz burda alttan aldık üstten verdik çakıştı takla attı diye imanımız gevresin. veletler orda "OOH 4. SINIFIN DERSLERINIDE ALDIM ARTIK 2. SINIFTA BITIRIR 2 SENE YATARIM ASKERLIKTE YOK NASI OLSA YAŞ TUTMUYO OOH" şeklinde döt büyütürken biz napıcaz pardon?
Mesaj tarihi:
bizim eski coğrafyacı öğretmenliği bıraksın değil türkiyedeki sistem dünyadaki sistem bile değişir. herif kendi boş kişiliği yüzünden memleketinde ilerlemesine izin vermiyo
Mesaj tarihi:
neden herkesi mezun etmeye çalışıyorlar onu anlamadım.
yok tenefüsü kısalt yok ders geçme yöntemiyle okulu erken bitirmeye çalıştır.

hayır böyle katakullilerle mezun olacak da nolcak?
refahı böyle mi arttırmaya çalışıyorlar çok komik resmen zaytıng ekibi gibi tüm kurul ve bakanlar.
Mesaj tarihi:
yetişecek tabii ama onlar bile
said:
herkes okuyunca ne olcak bu memleket, çok merak ediyorum.
çırak, kalfa yetişmeyecek mi?

gibi daha doğru bir türkçe kullanıcaklar. güzel olacak.
Mesaj tarihi:
herkez mezun olunca nolucak biliyomusunuz. işsizlik diye genel bi kavram kalmıcak çünkü herkez işsiz olucak işi olanlar konuşulucak işi olmayanlar değil. bağırıyolar ya hani işsizlik %1 e indi diye. işi olanlar %3 e çıktı İNANILIR GİBİ DEĞİL diye mehmet ali birand haber sunucak.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yetişecek tabii ama onlar bile
said:
herkes okuyunca ne olcak bu memleket, çok merak ediyorum.
çırak, kalfa yetişmeyecek mi?

gibi daha doğru bir türkçe kullanıcaklar. güzel olacak.

oyy crit
Mesaj tarihi:
Lan imkanınız olsa millete liseyi yasaklıycaksınız be ayıp. Okuyabilen okusun size batan nedir? Meslek liseleri kalkıcak diye bişey de söylemiyo. Madem kalfa, çırak ihtiyacı çok bu kadar söyleniceğine git sen ol kalfa. Hem işsiz de kalmazsın işte.

edit: bu lafım başta fransuxa olmak üzere takipçilerineydi.
  • Yeni Oluştur...