Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 18. Milli Eğitim Şurası'nda, zorunlu eğitim süresinin lise dahil 13 yıla çıkarılması, ilköğretim okullarında zorunlu eğitimin eskisi gibi 5+3 şeklinde kademeli olması, ortaöğretimde sınıf geçme yerine ders geçme sistemi getirilerek okulu erken bitirme olanağı verilmesi, haftalık ders saatlerinin azaltılarak teneffüslerin süresinin uzatılması konuları komisyon kararı olarak benimsendi. Tamamı orta öğretimde ders seçme ile okulu erken bitirme olanağı nedir ya? haftalık ders saatlerini azaltın tenefüsleride uzatın. lisenin bütün çilesini biz çektik zaten geriye kalan veletler rahat rahat okusunlar. hatta okula bile gitmesinler.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 kıskanıcam tabi arkadaş niye kıskanmıyım. biz burda alttan aldık üstten verdik çakıştı takla attı diye imanımız gevresin. veletler orda "OOH 4. SINIFIN DERSLERINIDE ALDIM ARTIK 2. SINIFTA BITIRIR 2 SENE YATARIM ASKERLIKTE YOK NASI OLSA YAŞ TUTMUYO OOH" şeklinde döt büyütürken biz napıcaz pardon?
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dostum mustafa kemal olmasaydı diye lafa bi girerim kurur kalırsın
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 MErak etmeyin 2 sene evvel bitirecek kapasitede olanları herhalde %5 falandır onlarda sizin rakibiniz olmaz :P
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 cumartesileride okul olucağı geyiği vardı bir aralar.Haftada 6 gün okul olunca ders saatleri kısalabilir bu yönde.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Okullar aynı, sınıflar aynı, hocalar aynı, zihniyet aynı. Sistemi değiştirince her şey düzelecek..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 eğitim sisteminin sadece yıllarla ifade edilmesi.. muhteşem bi fail için bizden ayrılmayım
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Absolut said: MErak etmeyin 2 sene evvel bitirecek kapasitede olanları herhalde %5 falandır siz onlara rakip olamazsınız :Pcorrected :P
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Myshkin said: Okullar aynı, sınıflar aynı, hocalar aynı, zihniyet aynı. Sistemi değiştirince her şey düzelecek..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bizim eski coğrafyacı öğretmenliği bıraksın değil türkiyedeki sistem dünyadaki sistem bile değişir. herif kendi boş kişiliği yüzünden memleketinde ilerlemesine izin vermiyo
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 herkez okuyınca ne olcak bu memleket çok merak ediyorum çırak kalva yetişmicekmi?
Bella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 neden herkesi mezun etmeye çalışıyorlar onu anlamadım. yok tenefüsü kısalt yok ders geçme yöntemiyle okulu erken bitirmeye çalıştır. hayır böyle katakullilerle mezun olacak da nolcak? refahı böyle mi arttırmaya çalışıyorlar çok komik resmen zaytıng ekibi gibi tüm kurul ve bakanlar.
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yamalı bohça YAMALI POAÇA bundan http://www.yalovapastanesi.com/Urunimage/sade%20po%C4%9Fa%C3%A7a3.JPG
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yetişecek tabii ama onlar bile said: herkes okuyunca ne olcak bu memleket, çok merak ediyorum. çırak, kalfa yetişmeyecek mi? gibi daha doğru bir türkçe kullanıcaklar. güzel olacak.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 herkez mezun olunca nolucak biliyomusunuz. işsizlik diye genel bi kavram kalmıcak çünkü herkez işsiz olucak işi olanlar konuşulucak işi olmayanlar değil. bağırıyolar ya hani işsizlik %1 e indi diye. işi olanlar %3 e çıktı İNANILIR GİBİ DEĞİL diye mehmet ali birand haber sunucak.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dasaaa said: yetişecek tabii ama onlar bile said: herkes okuyunca ne olcak bu memleket, çok merak ediyorum. çırak, kalfa yetişmeyecek mi? gibi daha doğru bir türkçe kullanıcaklar. güzel olacak. oyy crit
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Lan imkanınız olsa millete liseyi yasaklıycaksınız be ayıp. Okuyabilen okusun size batan nedir? Meslek liseleri kalkıcak diye bişey de söylemiyo. Madem kalfa, çırak ihtiyacı çok bu kadar söyleniceğine git sen ol kalfa. Hem işsiz de kalmazsın işte. edit: bu lafım başta fransuxa olmak üzere takipçilerineydi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 mauhauhauhauhauhuahuahuahuahuhauh abi komiksiniz. hakaret amacı yok, gerçekten komiksiniz. doğal haliniz komik.
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 boyle dolu dolu yorumlar yazacaktim, vazcaydim sonra. yapmayin etmeyin diyorum.
Öne çıkan mesajlar